Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@01:24:30 GMT

ماراتون برنامه‌نویسان تلفن همراه در دانشگاه شریف

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۰۶۹۷

ماراتون برنامه‌نویسان تلفن همراه در دانشگاه شریف

هفتمین دوره ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه روز پنجشنبه، ۲۸ شهریور ماه جاری در دانشگاه صنعتی شریف فعالیت خود را آغاز کرد و تا روز ۳۰ شهریور ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، پس از گذشت حدود سه ساعت از شروع مسابقات، سالن برگزاری این ماراتون پر از همهمه و شرکت کنندگانی بود که تنها دغدغه‌شان تکمیل طرح ایده اولیه برای گذر از مرحله اول توسط برگزارکنندگان این ماراتون بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزی طلب، دبیر اجرایی هفتمین دوره ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه در خصوص روند اجرایی مسابقات به خبرنگار ایسنا گفت: این رویداد با هدف پیدا کردن افراد مستعد در حوزه برنامه‌نویسی و متصل کردن‌ آن‌ها به بازار کار برگزار می‌شود. روند برگزاری مسابقات به این شکل است که چند ماه قبل از شروع مسابقات، کمیته ارتباط با صنعت تشکیل می‌دهیم و در جلسه‌ای شرکت‌های فعال در این حوزه را دعوت و چالش‌های اصلی مسابقه را انتخاب می‌کنیم؛ البته قصد داریم چالش‌های ارائه شده در این مسابقه با بازار کار مرتبط باشد تا بعد از آن، گروه‌های برتر مستقیما به شرکت‌های فعال در این زمینه که از حامیان مسابقه نیز هستند، متصل شوند.

وی تصریح کرد: در این مسابقات حدود ۷۰۰ نفر ثبت نام اولیه داشتند که با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش‌ توانستیم فقط ۳۰۰ نفر را پذیرش کنیم؛ در حال حاضر در حدود ۱۰۰ تیم در حال کار روی ایده‌هایشان هستند و هیچ شرایط خاصی برای ثبت نام اولیه نداشتیم و تنها معیارمان ایده‌های اولیه‌ای بود که برای ما ارسال می‌کردند؛ در این مسابقات از حدود ۱۶ استان از جمله تهران، یزد، خراسان رضوی و همدان و از رده سنی ۱۵ تا ۳۵ سال و درگروه های دو الی چهار نفره حضور دارند.

دبیر اجرایی هفتمین دوره ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان ۴۸ ساعت فرصت دارند که یک نسخه اولیه اپلیکیشن موبایل را تحویل تیم داوری دهند و بعد از این حدود ۱۵ تیم برتر برای ورود به مرحله دوم که شنبه شروع می‌شود، انتخاب می‌شوند و در مرحله دوم باید اپلیکیشن‌هایشان را معرفی کنند و در آخر با امتیازگیری رتبه‌بندی تیم‌ها مشخص می‌شود.

روزی طلب تصریح کرد: تمام تجهیزات لازم برای شرکت کننده‌ها به عهده خودشان است، اما وعده‌ای غذایی و خوابگاه توسط مسئولان اجرایی مسابقات برای آنها در نظر گرفته شده است.

وی یادآور شد: جوایز این مسابقه برای سه تیم اول است که برای تیم اول 10 میلیون تومان، تیم دوم سه میلیون تومان و تیم سوم دو میلیون تومان در نظر گرفته شده است.   

در بخش دیگری از این ماراتون با چند گروه از شرکت کنندگان در ارتباط با چگونگی شرایط کلی مسابقات گفت‌وگویی انجام شد که گروه اول اظهار کردند: «امسال دومین سالی است که در مسابقات شرکت می‌کنیم و سال گذشته هم جزو تیم‌های برتر بودیم؛ در این مسابقات بعد از ثبت نام، یکسری ایده به ما می‌دهند که با توجه به ایده‌ها تا ۴۸ ساعت فرصت داریم روی ایده‌ها کار کنیم و اگر داورها تایید کنند مرحله اول مسابقه تمام می‌شود و حدود ۱۵ تیم برای مرحله بعد انتخاب ‌می‌شوند، سپس از بین آنها هر کدام که بهتر باشد به عنوان تیم برتر انتخاب می‌شوند. هدف گروه ما از شرکت در این مسابقه این بود که ببینیم آیا می‌توانیم در این دو روز توانایی‌های خود را بسنجیم و بتوانیم ایده‌های خود را تجاری‌سازی کنیم؟

ایده ما در ارتباط با یک نرم‌افزار حسابرسی است که به صورت ماهانه تمام فعالیت‌های حسابداری یک شخص را که شامل پرداخت قبوض و ... است، انجام دهد.

 کسانی که در این مسابقه شرکت کرده‌اند اکثرا فارغ‌التحصیل رشته کامپیوتر هستند .

تنها مشکل اینجا از نظر گروه ما شلوغ بودن و کوچک بودن مکان است که باعث شده ما خیلی راحت نباشیم.»

گروه بعدی در این گفت‌وگو با اشاره به ناراضی بودنشان از کوچک بودن مکان مسابقه، گفتند: «مسابقات روند خوبی دارد، به این صورت که ابتدا گروه‌ها جمع می‌شوند و ایده‌پردازی می کنند و سپس قسمت عملی کار را شروع می‌کنند و ایده شان را کامل کرده و کارشان را ارائه می‌دهند و پس از تایید داوری،‌جوایزی به سه گروه اول اهدا می‌شود. گروه ما سال گذشته هم شرکت کرده است، اما به دلیل نداشتن آشنایی کامل، امسال با قدرت بیشتری در مسابقات شرکت کردیم.

ما در این مسابقات سه روز قرنطینه هستیم و حق بیرون رفتن از این مکان را نداریم؛ هدف ما تولید یک اپلیکیشن با کیفیت است؛ چون یکسری کمبود در حوزه گردشگری سلامت وجود دارد و ما قصد داریم این کمبودها را جبران کنیم. در برنامه ما مناطق مختلف با استفاده از هوش مصنوعی به گردشگران معرفی می‌شوند تا بتوانند از کالا و خدمات داخل ایران استفاده کنند و سفر خوشی را داخل ایران داشته باشند.»

گروه بعدی که برای دومین بار از استان تبریز در این مسابقات شرکت کرده بودند، در این گفت‌وگو گفتند: «سال گذشته به دلیل عدم آشنایی کامل با روند مسابقات نتوانستیم جزو تیم‌های برتر باشیم، اما امسال با استفاده از تجارب قبلی امیدواریم هدفمند جلو برویم و مهم‌ترین انگیزه ما از شرکت در این مسابقه به جز بحث مالی،‌ رتبه آوردن بین تمام کدنویسان تلفن همراه و مطرح شدن در سطح کشور است و برای گروه ما مطرح شدن در سطح کشوری خیلی با ارزش‌تر از جوایز این مسابقه است.

ایده ما در حوزه تبلیغات و کسب و کار است، چون در بازار کار تمام تولیدکنندگان نیاز دارند قبل از تولید محصول‌شان بدانند که محصولشان فروش خواهد داشت یا خیر و یا مشتری چه چیزی از تولیدکننده انتظار دارد و ما ایده‌مان در این خصوص است.»

حال باید دید بین این گروه‌های سخت‌کوش، کدام گروه و با چه ایده‌ای برنده این ماراتون می‌شود؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه شريف مسابقه برنامه نویسی تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۰۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری «اینوتکس» امسال شاهد برگزاری نخستین رویداد هاکا مستر است؛ رویدادی که با هدف یادگیری سریع برگزار می شود. در این رویداد با ارائه ۸ کارگاه آموزشی و ۴ پنل تخصصی در زمینه‌های مختلف، شرکت کنندگان با مفاهیم کلیدی و ابزار های پیشرفته برای تبدیل ایده‌ به واقعیت در زمانی کوتاه، آشنا می شوند.

هاکا مستر فرصتی برای یادگیری سریع موضوعات کاربردی است. این برنامه به شرکت کنندگان کمک می کند تا مهارت های جدیدی را کسب کنند دانش خود را گسترش دهند و برای چالش های دنیای واقعی آماده شوند.

ایجاد شبکه ای از نوآوران بر اهداف دیگر این رویداد است. این برنامه فرصتی برای شرکت کنندگان فراهم می کند تا با دیگر نوآوران از سراسر کشور ارتباط برقرار کنند و از تجربیات و ایده های یکدیگر بیاموزند.

ارائه ابزارهای پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت از دیگر اهداف ها مستر اینوتکس ۲۰۲۴ است. در این رویداد به شرکت کنندگان ابزارهای لازم برای تبدیل ایده های خود به واقعیت داده می شود. این ابزارها شامل مواردی مانند نرم افزار طراحی، پلتفرم های نمونه سازی، و منابع مالی است.

در این رویداد کارگاه های مختلفی برگزار می شود. ایده‌پردازی، اعتبارسنجی و تحقیق بازار یکی از کارگاه هاست. در این کارگاه شرکت کنندگان با تکنیک‌های خلاقانه ایده‌پردازی آشنا می‌شوند و یاد می‌گیرند که چگونه ایده‌های خود را پرورش داده و آنها را به طرح‌های عملی تبدیل کنند.

بیزینس مدل‌های برند از دیگر کارگاه های این رویداد است. در این کارگاه با انواع مدل‌های کسب و کار آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید که چگونه مدل مناسب برای ایده‌تان را انتخاب کنید.

طراحیMVP افسانه‌ای کارگاه دیگری است که در این رویداد برگزار می شود. در این کارگاه با روش‌های سریع و کاربردی طراحی محصول و تجربه کاربری (UX/UI) آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید که چگونه محصولاتی و کاربر پسند خلق کنید.

بازاریابی برای ایده‌هایی که به دنیا نیامده‌اند عنوان کارگاه دیگری از هاکا مستر است. در این کارگاه با تکنیک‌های جذب مشتری آشنا خواهید شد و یاد می‌گیرید که چگونه با استفاده از روش‌های خلاقانه و نوین، مشتریان را به ایده‌تان جذب کنید و ریسک استارتاپ خود را کاهش دهید.

پنل انتقال تجربه مدیران محصول و مارکتینگ نیز در این رویداد برگزار می شود. در این پنل، مدیران محصول و مارکتینگ شرکت‌های موفق تجارب و چالش‌های خود را با شما به اشتراک می‌گذارند و درس‌هایی ارزشمند از دنیای بازاریابی به شما می‌آموزند.

آشنایی با مهمترین روش‌های توسعه سریع برنامه‌نویسی سرور، پنل انتقال دانش و تجربه مدیران، فرصت‌ها و قواعد جذب سرمایه، هنر ارائه به داور و سرمایه‌گذاران، پنل انتقال تجربه مدیران نوآوری صنایع و سرمایه‌گذاران هم از دیگر برنامه های این رویداد است.

گفتنی است؛ شرکت‌کنندگان در این برنامه مهارت استفاده از ابزارهای نوآورانه را در تبدیل ایده‌های خود به واقعیت در زمانی کوتاه آموخته و به انتقال دانش و تجربه با یکدیگر می‌پردازند.همچنین محتوای آموزشی این برنامه با مشارکت اساتید و افراد صاحب‌نظر ضبط و منتشر شده و دراختیار دیگر علاقمندان در شبکه نوآوری قرار می گیرد.

اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

کد خبر 6087306 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • «هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • توزیع کارت ورود به جلسه آزمون سراسری
  • معافیت ۲ قهرمان نامدار روسیه از شرکت در مسابقه انتخابی
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • برگزاری رویداد ریورس پیچ صنعت حمل و نقل