Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی آهون منش روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با بیان اینکه ۱۰ درصد کل کنکوری ها وارد دانشگاه های غیردولتی می شوند، افزود: تعداد زیادی از ظرفیت های کارشناسی ارشد دانشگاه های غیردولتی خالی ماند که از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخواست تکمیل ظرفیت کرده ایم.
آهون منش همچنین درباره دلیل عدم استقبال داوطلبان از پذیرش های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه های غیردولتی گفت: کنکور فقط در ۱۵ درصد رشته ها برگزار می شود و ۸۵ درصد باقیمانده از طریق پذیرش های بدون آزمون در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: وقتی استقبال داوطلبان از پذیرش در دوره های بدون کنکور کارشناسی پیوسته بیشتر باشد رغبت کمتری به پذیرش در دوره های با آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته دارند.
دبیرکل اتحادیه دانشگاه‌های غیردولتی- غیرانتفاعی خاطرنشان کرد: متقاضیان رشته های اصلی، پرطرفدار و مقبول از طریق بدون کنکور بیشتر است و داوطلبان دلیلی ندارند در دانشگاه های درجه دو یا سه دولتی و غیرانتفاعی پذیرش با آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته را انتخاب کنند.
وی با توجه به مشکلات دانشگاه های غیردولتی در ظرفیت های خالی گفت: در بخش خصوصی، هزینه درآمد عامل تعیین کننده است و اداره کلاس های پنج یا شش نفره به جای ۱۰۰ نفره ارزش اقتصادی ندارد.
این مسئول با بیان اینکه یکی از دانشگاه های شعبه دار در سراسر کشور یک و دو دهم تریلیارد تومان بودجه دارد و آموزش از راه دور ارائه می دهد تاکید کرد: دانشگاه های غیردولتی همین آموزش های از راه دور را با بهترین شیوه ممکن برای دانشجویان ارائه می دهند.
آهون منش با اشاره به یک پیشنهاد این اتحادیه به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: پیشنهاد می شود رشته های مشابه میان دانشگاه های دولتی و غیردولتی در بخش دولتی تعطیل شده و به دانشگاه های غیردولتی و بخش خصوصی واگذار شود.

در حال حاضر ۳۲۰ دانشگاه غیردولتی با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کشور فعالیت می کنند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه های غیردولتی غیرانتفاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۰۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات آزمون پذیرش در دوره فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آزمون پذیرش در دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) سال ۱۴۰۳ وفق مصوبات شورای آموزش پزشکی و تخصصی به شیوه غیرمتمرکز و به صورت الکترونیک و یا کاغذی توسط دانشگاه‌های مجری برنامه آموزشی فلوشیپ در خردادماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

مرحله کتبی آزمون پذیرش در دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) سال ۱۴۰۳ توسط دانشگاه‌های مجری برنامه آموزشی فلوشیپ در ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ و مرحله شفاهی (به صورت منفرد یا ترکیبی از روش‌های PMP، OSCE، مصاحبه ساختارمند یا سایر روش‌های نوین ارزشیابی و اختصاصی مرتبط با رشته خود) در روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ۱۶، ۱۷ و ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

متقاضیان شرکت در آزمون مذکور می‌توانند مطابق با آیین نامه آموزش دوره‌های تکمیلی تخصصی فلوشیپ پزشکی و مفاد راهنمای ثبت نام اقدام کنند.

- جدول زمانبندی شرکت در آزمون شفاهی هر رشته متعاقباً توسط دانشگاه‌های مجری برنامه آموزشی ارائه می‌شود.

- محل برگزاری آزمون کتبی در هنگام توزیع کارت توسط دانشگاه‌های مجری برنامه آموزشی به اطلاع داوطلبان می‌رسد.

- در این دوره محدودیت سنی جهت شرکت در آزمون وجود ندارد.

- انجام مراحل ثبت نام از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی انجام می‌پذیرد.

- نتیجه بررسی مدارک ارسالی جهت ثبت نام در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و داوطلبان باید دقت لازم جهت رفع نقص مدارک بعمل آورند.

توجه: براساس موضوع ۲ هشتاد و چهارمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی در این دوره اسامی داوطلبان شرکت کننده واجد شرایط در آزمون پذیرش دستیار دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) که در چهل و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار فوق تخصصی نیز شرکت کرده اند از لیست شرکت کنندگان آزمون فلوشیپ حذف خواهد شد.

شرایط لازم جهت شرکت در آزمون فلوشیپ پزشکی

۱- تأیید صلاحیت عمومی طبق ضوابط شورای عالی انقلاب فرهنگی. تبصره: اعضای هیات علمی رسمی (قطعی یا آزمایشی) نیاز به گزینش عمومی مجدد ندارند.

۲- داشتن مدرک دانشنامه تخصصی رشته پیشنیاز و یا گواهی قبولی آن از دانشگاه‌ها یا مراکز مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

۳- داشتن گواهی پایان تعهدات برای پزشکان مشمول خدمات ضریب k حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۳۱،

۴- داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت از خدمت وظیفه عمومی برای آقایان (شرایط معافیت و یا در حال انجام خدمت و یا خدمت به عنوان هیات علمی در راهنمای ثبت نام ذکر شده است)

۵- پزشکان متخصص متقاضی، با ارایه مجوز صادره از سوی معاونت درمان/ مرکز امور هیأت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و در صورت پذیرفته شدن و جهت شروع دوره باید حداکثر تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کلیه تعهدات خود را به اتمام رسانده باشند.

صدور مجوز مجدد جهت شروع دوره پذیرفته شدگان، از طرف مرجع ذیربط الزامی است و هرگونه قطع ارتباط پزشکان با دانشگاه‌های محل خدمت قبل از پایان تعهدات منجر به عدم صدور گواهی مربوطه خواهد بود. صدور هرگونه گواهی از سوی مراجع مذکور منوط به ارایه گواهی کار به روز از طرف پزشکان اواهد بود.

۶- شرکت و قبولی در آزمون پذیرش دستیار دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ)

۷- عدم اشتغال به تحصیل در یکی از رشته‌های فوق تخصصی پزشکی و دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) و PhD

۸- مطابق مصوبات نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی و قوانین بالادستی و به منظور رفع نیاز کشور، تربیت نیروی انسانی در دوره تکمیلی تخصصی فلوشیپ در رشته‌های مورد نیاز (پیوند کلیه، جراحی تومور‌های اسکلتی عضلانی، جراحی سوختگی، جراحی‌های کبد، پانکراس، مجاری صفراوی و پیوند اعضای داخل شکم) در صورت تمایل داوطلبان با انتخاب در فرم ثبت نام با اخذ سند تعهد محضری به نفع منطقه مورد نیاز به میزان برابر مدت تحصیل و معاف از پرداخت شهریه هستند.

سایر شرایط پذیرش و قوانین و مقررات موضوعه کماکان مانند سایر پذیرفته شدگان است؛ لذا لازم است داوطلب در فرم ثبت نام محل تعهد خود را انتخاب کند. این تعهد قابل جابجایی و خرید نیست و پذیرفته شدگان مکلف هستند در بدو دوره نسبت به تودیع سند تعهد محضری اقدام کنند.

آزاد سازی مدرک دانشنامه تخصصی متعهدین و یا صدور هر نوع گواهینامه تحصیلی، تاییده فراغت از تحصیلی منوط به اتمام کامل تعهدات دانش آموختگان به تایید دانشگاه محل انجام تعهدات است.

رشته‌های مورد نیاز

رشته پیش نیاز: جراحی عمومی. رشته‌های فلوشیپ: جراحی‌های کبد، پانکراس، مجاری صفراوی و پیوند اعضای داخل شکم

رشته پیش نیاز: جراحی کلیه و مجاری ادراری. رشته فلوشیپ: پیوند کلیه

رشته پیش نیاز: جراحی عمومی. رشته فلوشیپ: جراحی سوختگی

رشته پیش نیاز: ارتوپدی. رشته فلوشیپ: جراحی تومور‌های اسکلتی عضلانی

شرایط اختصاصی شامل سهمیه رزمندگان و ایثارگران، رزمندگان بسیجی، پذیرش با استفاده از قانون برقراری عدالت آموزشی (سهمیه مناطق محروم) است که در راهنمای ثبت نام درج شده است.

داوطلبان واجد شرایط می‌توانند تا ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی اینترنتی https://sanjeshp.ir و با توجه به رشته تخصصی پیش نیاز و در نظر گرفتن وضعیت شرکت در آزمون صرفاً یک رشته و یک دانشگاه را انتخاب و براساس مفاد راهنما ثبت نام کنند.

داوطلبان حایز رتبه‌های برتر (۵ درصد) آزمون دانشنامه تخصصی در رشته‌های پیش نیاز در سال تحصیلی ۱۴۰۳ که مشمول خدمت وظیفه عمومی هستند باید مراتب را در فرم ثبت نام اعلام کنند.

پس از ثبت نام و انتخاب رشته، تغییر رشته به هیچ عنوان مجاز نیست.

کارت ورود به جلسه آزمون در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه ۸ و ۹ خرداد ماه ۱۴۰۳ از طریق دانشگاه‌های متولی برگزاری آزمون توزیع می‌شود.

هزینه ثبت نام ۸ میلیون و ۱۹۰ هزار ریال (۸۱۹ هزار تومان) است و مبلغ ۱۰۰ هزار ریال بابت خدمات پیام کوتاه از طریق سایت https://sanjeshp.ir اخذ می‌شود. کلیه مدارک ثبت نام باید اسکن شود و بر اساس فرمت اعلام شده در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی بارگذاری شود.

طبق مصوبات هشتاد و هفتمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی، شرکت کنندگان آزمون‌های پذیرش دوره‌های تکمیلی تخصصی در مرحله آزمون کتبی جهت ورود به فرآیند پذیرش و شرکت در مرحله آزمون شفاهی (اعم از مصاحبه ساختارمند، OSCE، PMP و غیره) ملزم به کسب حداقل ۶۰ درصد از نمره کل مرحله کتبی آزمون‌های مذکور هستند.

پذیرش نهایی از بین متقاضیان تحصیل در دوره‌های تکمیلی تخصصی بالینی از بالاترین نمره کل مکتسبه داوطلبین آزمون (براساس دو سوم آزمون کتبی و یک سوم آزمون آسکی) و در صورت کسب حداقل ۶۰ درصد نمره کل آزمون با رعایت سایر مقررات مربوطه صورت می‌گیرد.

تعهدات پذیرفته شدگان در دوره تکمیلی تخصصی (فلوشیپ)

الف: کلیه پذیرفته شدگان ملزم به پرداخت شهریه مطابق مصوبات هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی محل تحصیل بوده و از سپردن تعهد معاف هستند. (به جز دستیاران پذیرفته شده با استفاده از سهمیه مناطق محروم)

ب: کارکنان رسمی سایر وزارتخانه ها، سازمان‌ها و یا نهاد‌ها و یا مستخدمین دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی که به صورت داوطلب آزاد در آزمون شرکت کرده و مورد پذیرش قرار می‌گیرند ملزم به پرداخت شهریه (توسط فرد و یا سازمان مربوطه) هستند.

ج: با در نظر گرفتن شرایط پذیرش، سند تعهد محضری خدمت پذیرفته شدگان سهمیه مناطق محروم که با رعایت سایر مقررات ملزم به سپردن تعهد محضری شناخته می‌شوند باید در بدو شروع به آموزش به دانشگاه محل تحصیل ارایه شود. از آموزش افرادی که سند تعهد محضری را در موعد مقرر ارایه نکنند جلوگیری به عمل خواهد آمد.

د: داوطلبانی که با تمایل شخصی بعنوان پذیرفته شدگان متعهد به خدمت در رشته‌های مورد نیاز اعلام شده شناخته می‌شوند ملزم به سپردن سند تعهد محضری به نفع منطقه مورد نیاز به میزان برابر مدت تحصیل در زمان ثبت نام هستند.

سایر شرایط و نکات در راهنمای ثبت نام آزمون پذیرش در دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) ذکر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ شرط پذیرش نهایی داوطلبان آزمون دکتری ۱۴۰۳
  • فراخوان پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور
  • آخرین وضعیت سدهای کشور پس از بارندگی اخیر | ۸۰ درصد ظرفیت سدهای تهران خالی است
  • اخذ مجوز راه‌اندازی کارشناسی ارشد رشته اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • ۷۰ درصد ظرفیت سدهای خراسان شمالی خالی است
  • ۵۸ درصد ظرفیت سد‌های لرستان خالی است
  • ۴۰ درصد ظرفیت سدهای کشور خالی است | آخرین وضعیت سدهای کشور
  • آخرین مهلت پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه‌طباطبایی اعلام شد
  • جزئیات آزمون پذیرش در دوره فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • آخرین مهلت پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه‌طباطبایی