Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-23@06:24:17 GMT

تشکیل کمیته مشترک دریایی و بندری ایران و چین

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۰۹۱۳

تشکیل کمیته مشترک دریایی و بندری ایران و چین

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محمد راستاد اظهار کرد: مهم‌ترین توافق صورت گرفته با چینی‌ها در سفر اخیر، شکل‌گیری کمیته همکاری‌های دریایی و بندری بود که به صورت مصداقی و عملیاتی بتواند  به تمام موضوعات دریایی و بندری ورود کرده و به تصمیمات عملیاتی منجر شود.

وی افزود: مسئله مهم دیگر انعقاد تفاهم خواهرخواندگی بین بندر شهید رجایی و نینگبو چین به عنوان یکی از بنادر بزرگ دنیا بود، که از طرف مقامات چینی و مسئولان این بندر نیز مورد استقبال قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: این قراردادها بین بنادر زیادی از ایران با بنادر مختلف دنیا امضاء شده است و این تفاهم نامه از نظر تبادل تجربیات، توسعه همکاری‌ها و روابط بندری بین دو کشور بسیار تسهیل کننده است.

راستاد درباره مزایای عقد تفاهم خواهرخواندگی گفت: در عقد تفاهم خواهر خواندگی بین بندر شهید رجایی با بندر نینگبو چین به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که در واقع مشوق‌هایی تعریف کنیم تا بتوانیم با چین و بندر نینگبو ارتباط بهتر و بیشتری برقرار کنیم و با توجه به اینکه بنادر چینی نیز جزو بزرگ ترین و پرترافیک‌ترین بنادر هستند، اگر بزرگترین و مهمترین بندرمان را به آن متصل کنیم، مزایای بسیاری برای ما خواهد داشت.

وی با بیان اینکه بندر نینگبو چین، سومین بندر کانتینری جهان محسوب شده و به واسطه انعقاد تفاهمنامه، می‌توانیم از مزیت های آن استفاده کنیم، اعلام کرد: اگر دو بندر خواهرخوانده باشند یا نباشند، روابط تجاری بین‌شان پابرجاست اما یکی از مهم‌ترین مزایای خواندن تفاهم خواهرخواندگی این است که می توان از توانمندی و پتانسیل علمی و دانشی دو بندر استفاده کرد و در مرحله بعدی می توان مکانسیم‌ها  و مشوق هایی برای ترددها و توسعه روابط بین دو بندر فراهم کرد تا تبادلات کالایی و تجاری رونق بیشتری پیدا کند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۰۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳


محمد علی موسی پور گرجی مدیر کل بنادر دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: در اولین ماه سال جدید، با ثبت رکورد ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن تخلیه وبارگیری انواع کالا و همچنین میزان ۲۴ هزار و ۷۶۷ تن رکورد تخلیه و بارگیری روزانه، شاهد رشد ۴۸ درصدی نسبت به فروردین ماه سال قبل بوده ایم و امیدواریم این روند تا پایان سال ادامه داشته باشد و به ظرفیت اسمی ایجاد شده در بندر امیرآباد برسیم.

او با اشاره به اینکه بندرامیرآباد در سال گذشته موفقیت‌های کم نظیری را در بخش‌های مختلف دریایی و بندری و بهره برداری از شقوق مختلف حمل و نقل کسب کرد، افزود: فعالیت‌های هر بندر با میزان تخلیه وبارگیری کالا‌ها و تردد شناور‌ها سنجیده می‌شود و بر اساس آمار عملکردی بندر امیرآباد در حال حاضر با دارا بودن سهم ۵۷ درصدی کالا بین بنادر شش گانه شمالی و با داشتن زیر ساخت‌های لازم و تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری بر مدار توسعه قرار گرفته و هر ساله با برنامه ریزی‌های انجام شده و اجرای سیاست‌های سازمان و حمایت مدیران سازمانی و استانی شاهد رشد و توسعه این بندر مهم و راهبردی هستیم.

موسی پور گرجی گفت: به دنبال آن هستیم که با هدف گذاری که در سال ۱۴۰۳ با جذب سرمایه گذاری‌های متنوع در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بنادر و دریانوردی انجام خواهد پذیرفت، علاوه بر ایجاد اشتغال، میزان تردد شناور‌ها و همچنین روند تخلیه و بارگیری کالا چه در زمینه‌های صادرات و واردات و چه در زمینه ترانزیت در این بندر اتفاق بیفتد و در سال جاری هم شاهد رشد و توسعه بزرگترین بنگاه اقتصادی شمال کشور باشیم.

بندر امیرآباد با دارا بودن اراضی وسیع ۱۰۶۰ هکتاری بعنوان اولین بندر نسل سوم کشور و بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر شناخته می‌شود و سرمایه گذاری‌های زیادی در زمینه تولیدی و خدماتی از جمله کاغذ، فولاد، MDF و نگهداری و انبارش کالا‌های اساسی خصوصا غلات و روغن خوراکی احداث و به بهره برداری رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • فروردین ماه پررونق در بزرگترین بندر شمال 
  • ◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس
  • آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳
  • فیلم| امضای اسناد همکاری بین هیئت‌های عالی‌رتبهٔ ایران و پاکستان
  • مرحله نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره‌برداری
  • صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر
  • صادرات بیش از ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندر چند منظوره خمیر
  • فاز نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره برداری است
  • ۴.۲ کیلومتر از جاده دسترسی به بندر نگین بوشهر آماده بهره برداری است