Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی با بیان اینکه عظمت انقلاب اسلامی در این است که ما می‌خواهیم یک جامعه و تمدن اسلامی بسازیم، تصریح کرد: انقلاب اسلامی مدعی چیزی است که قدرت‌های بزرگ نه جرات و نه توان آن را دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محسن رضایی در نشستی که به همت موسسه پژوهشی انقلاب اسلامی برگزار شد، ضمن تبریک پیشاپیش هفته دفاع مقدس اظهار کرد: راه حسین و فلسفه قیام ایشان همچنان زنده است و دفاع مقدس نشان داد که از وقوع آن حادثه جلوگیری می‌شود، ولی همان راه ادامه پیدا می‌کند و انقلاب اسلامی نشان می‌دهد عاشورا قلب تاریخ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه صحبت از مدیریت جهادی به عنوان مسئله‌ای صرفا تاریخی با منطق مدیریت جهادی سازگار نیست، گفت: مدیریت جهادی سکه‌ای است که دو رو دارد؛ یکی اینکه ماموریت‌های رهبری چیست و دیگر اینکه چگونه می‌شود از موانع سر راه انقلاب عبور کرد.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: مهم‌ترین مسئله‌ای که با آن مواجهیم ماموریت گام دوم انقلاب و از آن طرف موانع تحقق این بیانیه است و باید ببینیم نقش مدیریت جهادی برای برداشتن موانع چیست.

 

رضایی با بیان اینکه عظمت انقلاب اسلامی در این است که ما می‌خواهیم یک جامعه و تمدن اسلامی بسازیم، تصریح کرد: انقلاب اسلامی مدعی چیزی است که قدرت‌های بزرگ نه جرات و نه توان آن را دارند.

 

او نقش نیروی جوان متعهد را عظمت دیگر انقلاب برشمرد و تصریح کرد: این جوان همانطور که آن انقلاب عظیم و دفاع مقدس را شکل دادند امروز نیز به صحنه بیایند و توانایی جوانان ایران در جامعه سازی و تمدن‌سازی نشان داده شود.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به تاکید رهبر انقلاب برای حرکت عمومی معقول و منضبط با محوریت جوانان متعهد و انقلابی اشاره کرده و گفت: ابتدای انقلاب دو نوع جریان "منضبط و معقول" و "شخصی شاید بلبشو" شکل گرفت که بنی‌صدر و بازرگان از این حرکت‌های تند و ماجراجویانه نهایت سوء استفاده را کردند.

 

رضایی با بیان اینکه حرکت‌های بدون تعقل و ماجراجویانه و تندرو هیچ کمکی به رهبری و نظام نمی‌کند و آسیب می‌زند، تصریح کرد: دشمن در اکثر انتخابات‌ها از دوقطبی‌های کاذبی استفاده می‌کند و بهانه‌هایی از طریق برخی افراد دلسوز درست می‌کند و افکار عمومی داخل کشور را مدیریت می‌کند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: مدیریت جهادی از شناخت و شناسایی شروع می‌شود؛ چون اگر در هر موقعیتی دشمنان فرعی را بچسبیم تبدیل به خسارت‌های اصلی می‌شود.

 

دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه این حرکت عمومی باید از طریق تشکل‌های واسط و حلقه‌های میانی شکل بگیرد، اظهار کرد: حلقه‌های میانی باید تبدیل به نهاد‌های بزرگ جامعه‌ساز شوند و باید به فکر نهاد‌های بزرگ اجتماعی، فکری و اقتصادی باشیم و در خارج از کشور مسیر مقاومت کنونی را ادامه بدهیم.

 

رضایی ضمن تاکید بر اینکه بین امور داخلی و مسائل منطقه‌ای باید یک داد و ستد و رفت و برگشت باشد، افزود: می‌توانیم دستاوردی که در منطقه بدست می‌آوریم را در عرصه‌های داخلی استفاده کنیم.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه الان داخل کشور با پیشرفت‌های منطقه‌ای ما هماهنگی ندارد، گفت: این مسئله به این دلیل است که ما کشور را بصورت جهادی مدیریت نمی‌کنیم که اگر این امر محقق می‌شد الان فقط با عراق و سوریه باید ۴۰میلیارد دلار مبادله تجاری می‌داشتیم.

 

او افزود: اگر بتوانیم هماهنگی بین داخل و خارج انجام دهیم فرهنگ ما هم مثل مشاور نظامی ما می‌تواند در منطقه اثرگذار باشد.

 

رضایی با تاکید بر اینکه مدیریت جهادی بیانیه گام دوم را یک توصیه و چیزی احاله به آینده نمی‌بیند، اظهار کرد: ماهیت مدیریت جهادی ماموریتی و عملیاتی است؛ لذا اولین سوالی که می‌پرسد این است که آیا بیانیه گام دوم متعلق به آینده است و زمان اجرای آن چه زمانی است؟

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در این راستا خاطرنشان کرد: اگر نخواهیم زمان شروع گام دوم را مشخص کنیم ممکن است عده‌ای در آینده بگویند گام دوم وصیتنامه‌ای بیش نیست و شعاری برخورد کنید و هرجا می‌رسید و می‌خواهید پستی بدست بیاوردید از گام دوم حرف بزنید.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مدیر جهادی مسئولانه برخورد می‌کند و می‌پرسد که چه زمانی قرار است گام دوم را شروع کنم، عنوان کرد: ۴-۵ ماه دیگر مدیران و مسئولان کشور باید اولین کارنامه خود را در زمینه اجرای بیانیه گام دوم ارائه دهند.

 

او  با بیان اینکه مدیریت جهادی به خواسته‌های رهبر انقلاب بصورت جهاد نگاه می‌کند، تصریح کرد: مدیریت جهادی که خود یک نهضت است می‌گوید اگر گام اول انقلاب یک انقلاب بود چرا گام دوم انقلاب نهضت و جنبش نباشد؟

 

رضایی ضمن تاکید بر اینکه نباید گام دوم را با کار‌های عادی انقلاب یکسان بدانیم، گفت: باید چیز جدیدی از جنس انقلاب شروع شود، ولی این گام دوم مکمل گام اول انقلاب است می‌خواهد کار انقلابی کند.

 

او با بیان اینکه فرهنگ و اقتصاد ما در اشغال غیر خودی‌هاست تاکید کرد: گام اول عموما در حوزه حکومت، سیاست، دفاع و امنیت وارد شده، اما فرهنگ و اقتصاد باقی مانده است.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در گام دوم خودسازی جامعه پردازی و تمدن‌سازی مدنظر هست و بدون انقلاب فرهنگی جامعه و تمدن ساخته نمی‌شود. دولت با بخشنامه نمی‌تواند جامعه بسازد بلکه با انقلاب در جامعه و تمدن می‌تواند جامعه و تمدن سازد.

 

رضایی ضمن بیان اینکه تجربه نشان داده که در بزرگی‌ها بیدار می‌شویم و در کوچک شدن و تحقیر شدن انرژی خود را از دست می‌دهیم، تصریح کرد: وقتی به جوان انقلابی عظمت بدهیم قیام می‌کند و به صحنه می‌آید و به هیچ وجه نباید نگران شویم که رهبر انقلاب این مسئولیت بزرگ را بر گردن ما گذاشته و باید روش جدیدی را باید برای اقتصاد و فرهنگ پیش گیریم.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه وقتی تجربه‌ها را نگاه می‌کنیم می‌بینیم هرجا خودمان را در اقتصاد و فرهنگ کوچک کردیم با مشکل روبرو شدیم، اظهار کرد: وقتی صبح تا شب منتظریم از خارج تکنولوژی بیاید و برجام کی عملیاتی می‌شود یا سرمایه خارجی کی می‌آید، خودمان را کوچک می‌کنیم و خودمان اجازه نمی‌دهیم انرژی درونی‌مان بیرون بیاید.

 

رضایی با بیان اینکه امروز موشک‌های ما مدرن‌ترین هواپیمای آمریکایی را ساقط می‌کند، ادامه داد: در طول تاریخ هیچ کشوری به این شکل یقه آمریکا را نگرفته و تحقیرش نکرده که جواب نداده باشد. هند که ۵۰۰ -۶۰۰ هزار میلیارد دلار از آن هواپیما‌ها گرفته بود، بلافاصله قراردادش را لغو کرد و آمریکایی‌ها تحقیر شدند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه اقتدار و بزرگی کنونی انقلاب اسلامی یک معجزه است، گفت: در صنعت و کشاورزی در طول این چهل سال تحول خاصی صورت نگرفته؛ نه اینکه کار نشده باشد بلکه پولی که در این کشور آمده، بیش آن چیزی است که چین را متحول کرد و کره جنوبی و ترکیه اول انقلاب عقب‌تر از ما بودند، اما هر دو از ما جلو افتاده‌اند، ولی ما قدرت بزرگ منطقه شدیم. جایی دستمان بلند و قوی و جای دیگر فوق‌العاده کوچک است.

 

او افزود: در جایی ما به جوان‌های انقلاب و متعهد و مدیریت جهادی اتکا کردیم و معجزه درست شد، ولی اینجا پشت نظام‌های اداری، بروکراتیک و مدیریت‌های کلاسیک افتاده‌ایم و دچار مشکل شده‌ایم.

 

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه نباید از عظمت هدف بترسیم، خاطرنشان کرد: نباید بگویند بچه‌های انقلابی رویایی هستند و حرف‌های نشدنی می‌زنند. چطور ما انقلاب و جنگ و فناوری‌های پیچیده نظامی را توانستیم فتح کنیم و حالا اقتصاد و فرهنگ را نمی‌توانیم فتح کنیم؟ اقتصاد و فرهنگ به این دلیل فتح نشده که جوانان متعهد انقلابی ذر این دو عرصه راه پیدا نکرده‌اند و جلویشان را گرفته‌اند.

 

او افزود: بیانیه گام دوم این است که جایی که فتح نشده باید توسط جوانان متعهد انقلابی فتح شود و بیانیه گام دوم یک فراخوانی است.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اولین بار بعد از سال ۳۰۰ ایران توانسته اقتداری رو به پیشرفت داشته باشد، گفت: الان حادثه‌ای که یمنی‌ها دست کرده‌اند دنیا را گیج کرده است. می‌گویند کار این است و ما می‌گوییم عکس این موشک‌ها را با ماهواره‌هایتان نشان دهید که از کجا آمده است. می‌گویند می‌دانیم از شمال آمده، ولی هیچ عکسی ندارند. می‌گویند پهپاد‌ها از ایران آمده؛ می‌گوییم «مگر شما اینهمه سازمان اطلاعاتی ندارید؟ به سازمان‌های اطلاعاتی‌تان بگویید این‌ها از کجا آمده است». ولی هیچ چیز ندارند.

 

رضایی با بیان اینکه بزرگترین خیانتی که به کشور شد این بود که بعد از جنگ در این کشور جوان‌ها را تحقیر کردند که شما نمی‌توانید، تصریح کرد: این در حالی بود که ما در دهه اول انقلاب ثابت کردیم که می‌توانیم و رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم به خوبی کلمه «ما می‌توانیم» را آورده است.

 

او افزود: اگر یک محکمه افکار عمومی درست شود، اولین اتهام آقایان این است که جوان‌های بعد از دفاع مقدس را در این کشور تحقیر و کوچک کردید و شعار ما می‌توانیم را از این‌ها گرفتید.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه ما با یک عدم توازن مواجه هستیم، تصریح کرد: از یک طرف معجزه‌آسا پیشرفت کردیم و از طرف دیگر که اقتصاد و فرهنگ است خیلی عقبیم. وقتی می‌گوییم عقبیم به این معنی نیست که هیچ کاری نشده، ولی چون در بخش‌های فرهنگی و اقتصادی، چون مدیریت جهادی نبوده از سایر بخش‌ها عقب‌تریم.

 

او با اشاره به رویکرد‌های جریان غیر انقلابی تصریح کرد: جریان غیر انقلابی به پیشرفت از زاویه برونزایی درونگرا می‌نگرد و سرمایه خارجی و روحیه یاس و ناامیدی و جناحی و دولتی کردن کشور را در دستورکار قرار داده است.

 

رضایی با بیان اینکه اگر به شکل کلاسیک ادامه دهیم، بیانیه گام دوم تبدیل به شعار خواهد شد، گفت: بچه‌های انقلاب نباید بگذارند این اتفاق بیافتد و باید مراقب باشیم که شکل جهادی با شکل ماجراجویی و بلبشو جدا باشد و باید شکل جهادی را با روال‌های کلاسیکی تبیین کنیم و حرکت‌های جهادی را توضیح دهیم./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد ماه محرم مسجد طراز اسلامی کانون های فرهنگی هنری مساجد اربعین حسینی شیراز اردبیل فعالیت های مسجدی هفته دفاع مقدس کانون های مساجد محسن رضایی انقلاب اسلامی انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۱۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعر فارسی، رسانه کم‌نظیر و قدرتمند در دوران جنگ رسانه‌ای/لزوم انتقال پیام‌های دینی، تمدنی و ایرانی‌گری با زبان شعر/ضرورت ایجاد نهضت ترجمه اشعار فارسی

 

تابناک _ دیشب و در شب ولادت با سعادت کریم اهل‌بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السلام جمعی از شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

در این دیدار ۴۰ نفر از شاعران جوان و پیشکسوت سروده‌های خود را در موضوعات مختلف دینی، اجتماعی و سیاسی قرائت کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بعد از شعرخوانی شاعران، با ابراز خرسندی از استمرار پیشرفت و رو به اوج بودن شعر فارسی، شعر را رسانه‌ای مهم و تأثیرگذار در دوران جنگ رسانه‌ای خواندند و گفتند: در این عرصه باید از میراث کم‌نظیر شعر و ادب فارسی به عنوان رسانه‌ای قدرتمند و اثرگذار و نافذ به بهترین وجه استفاده شود و پیام‌های دینی، تمدنی، ایرانی‌گری و ایستادگی و شجاعت به افکار عمومی دنیا منتقل شود.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته شرط اثرگذاری رسانه‌ی شعر، هنری بودن آن است و هنری بودن نیز منوط به «الفاظ محکم و استوار»، «مضمون‌یابی» و «کیفیت بیان موضوع» است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، انتخاب پیام مناسب و مفید را شرط دیگر برای اثرگذاری و ماندگاری شعر خواندند و گفتند: رسانه‌ی شعر باید انتقال دهنده پیام «دین و اخلاق»، «تمدن» و«ایرانی‌گری» باشد.

ایشان پیام ایستادگی شجاعانه ملت ایران در مقابل ظلم و زیاده‌طلبی زورگویان جهانی و مظاهر آن یعنی آمریکا و صهیونیست‌ها را از جمله پیام‌های ممتاز و قابل انتقال دانستند و خاطر نشان کردند: پیام ایستادگی ملت ایران و بیان صریح و بدون ملاحظه مواضع در مقابل مستکبران، بسیار مهم و برای مردم دنیا شوق‌انگیز است که نمونه‌های استقبال از این مواضع در سفرهای خارجی رؤسای جمهور و سخنرانی آنها در اجتماعات مردمی وجود داشته است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای جلسه سالانه با شاعران را جلسه‌ای خوب و با برکت خواندند اما تأکید کردند: این جلسه نباید جلسه‌ای زینتی باشد بلکه ضروری است امتداد داشته باشد و با دنبال کردن مطالبی که در آن مطرح می‌شود به تأمین مقاصد و اهداف مورد نظر در زمینه اعتلای شعر کمک شود.

ایشان در ادامه به بیان چند توصیه خطاب به شاعران و دست‌اندرکاران شعر و ادب فارسی پرداختند و در توصیه اول با اشاره به ضعف ترجمه و برگردان اشعار خوب و قوی فارسی به دیگر زبان‌ها گفتند: شعر خوب باید در معرض استفاده افکار عمومی دنیا قرار بگیرد بنابراین باید نهضت ترجمه ایجاد شود تا اشعار با نثر شاعرانه، گویا و قوی در اختیار دیگران قرار بگیرد که این کار مهم و سخت، کار دولت است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر ضرورت انس با شعر از دوران کودکی تا نوجوانی و جوانی، وارد کردن بیش از پیش اشعار در کتاب‌های درسی به عنوان بخشی از ابزار انتقال تمدن، فرهنگ و معارف را وظیفه وزارت آموزش و پرورش برشمردند.

«تقویت حافظه ادبی مردم و خلاق کردن ذهن جوانان در استفاده بجا و صحیح از اشعار و تأکید بر مطالعه و درس‌آموزی از آثار شعری شاعران برجسته دو توصیه دیگر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بود.

ایشان با ابراز تأسف از مظلوم واقع شدن زبان فارسی در برابر هجوم لغات بیگانه، در توصیه‌ای دیگر، پاسداشت این زبان پُر کشش و قابل توسعه را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: در مقابل این هجمه باید کلمات معادل فارسی که بعضاً بسیار زیباتر و استعمال آنها آسان‌تر است استفاده شود و با کاستن از لغات فرنگی، به خلوص زبان فارسی افزوده شود.

در ابتدای این دیدار جمعی از شاعران، سروده‌های خود را که به صورت کتاب به چاپ رسیده، به رهبر  انقلاب معرفی کردند.

از جمله اشعاری که در این دیدار قرائت شد، شعرهایی در وصف امام حسن مجتبی(علیه‌السلام) و امام زمان(عج)، در توصیف مظلومیت مردم غزه به‌ویژه زنان و کودکان، در ستایش «پدر و مادر» و همچنین برخی موضوعات سیاسی و اجتماعی بود.

در ابتدای این دیدار نماز مغرب و عشاء به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.

دیگر خبرها

  • سفر هیئت پاکستانی به کابل موفق بود
  • ۱۲ فروردین تکمیل کننده نهضت و انقلاب امام‌ خمینی راحل می باشد
  • خون شهدا زمینه ساز اقتدار و امنیت جمهوری اسلامی ایران
  • تحویل ۲۰۰ واحد نهضت ملی مسکن تا سه ماه آینده درسیستان و بلوچستان
  • با عملکرد جهادی مدیریت شهری چتر خدمت بر سر همه محلات شهر گسترده خواهد شد
  • رتبه دوم قم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • مراسم افطاری سازمان تبلیغات اسلامی در استایوم آزادی کار بزرگی بود
  • برنامه محفل انقلاب بزرگی در ایران و کشورهای جهان ایجاد کرد
  • برنامه محفل یک انقلاب بزرگی در ایران و کشورهای جهان ایجاد کرد
  • شعر فارسی، رسانه کم‌نظیر و قدرتمند در دوران جنگ رسانه‌ای/لزوم انتقال پیام‌های دینی، تمدنی و ایرانی‌گری با زبان شعر/ضرورت ایجاد نهضت ترجمه اشعار فارسی