Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرانجام بعد از پیگیری های فراوان از سوی نمایندگان کارگران جهت برگزاری جلسه شورای عالی کار با عنوان بررسی راهکارهای افزایش سطح معیشت کارگران ،قرار است در تاریخ ۹۸.۰۷.۰۲ این جلسه با دستور کار بررسی راهکارهای تامین مسکن و تامین کالای اساسی برگزار شود. ۲۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،سرانجام بعد از پیگیری های فراوان از سوی نمایندگان کارگران جهت برگزاری جلسه شورای عالی کار با عنوان بررسی راهکارهای افزایش سطح معیشت کارگران ،قرار است در تاریخ 98.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

07.02 این جلسه با دستور کار بررسی راهکارهای تامین مسکن و تامین کالای اساسی برگزار شود.

نهم مردادماه دویست و هشتاد و چهارمین جلسه شورای عالی کار با چند دستور کار تشکیل جلسه داد که مهمترین دستور کار این نشست «ترمیم قدرت خرید کارگران» با توجه به تورم شدید سال گذشته و امسال بود و مقرر شد شرکای اجتماعی یعنی نمایندگان کارگری و کارفرمایی پیشنهادات مکتوب خود را برای افزایش غیرنقدی قدرت خرید کارگران ارائه دهند تا در جلسه بعدی شورای عالی کار بررسی شود.

با وجود اینکه نمایندگان کارگری پیشنهادات خود را طی هفته های گذشته به دبیرخانه شورای عالی کار ارائه داده‌اند و یک ماه از تشکیل آخرین نشست شورای عالی کار  گذشت خبری از برگزاری جلسه نبود. بالاخره بعد از پیگیری های فراوان این جلسه  با دستور کار راهکارهای تأمین مسکن و تأمین کالای اساسی برگزار خواهد شد.

 دویست هشتاد و پنجمین جلسه شورای عالی کار با دستور کار«بررسی راهکارهای تقویت تعاونی های مسکن و مصرف کارگران و چگونگی بکارگیری سایر ظرفیت‌ها در این راستا با حضور معاون محترم امور تعاون وزارت متبوع»« بررسی راهکارهای تامین مسکن مشارکتی کارگران با حضور معاون محترم فرهنگی اجتماعی وزارت متبوع»« بررسی راهکارهای تامین کالاهای اساسی کارگران توسط تعاونی‌های توزیع» و سایر موارد در تاریخ 98.07.02 در سالن جلسات این وزارتخانه برگزار خواهد شد.

به گزارش تسنیم، پیش از این علی خدایی،نماینده کارگران در شورای عالی کار درباره آخرین وضعیت جلسه شورای عالی کار گفته بود: پیشنهادات خود را به دبیرخانه شورای عالی کار ارائه کرده ایم.با توجه به امتیازاتی که در حال حاضر دولت به بخش های مختلف برای تأمین مسکن می دهد،پیشنهاداتی درباره تأمین مسکن داشته ایم. پیشنهاداتی در زمینه تأمین مسکن کارگران، راهکارهای توزیع کالاهای اساسی ارزان قیمت و... با تکیه بر ظرفیت تعاونی های کارگری را به دبیرخانه شورای عالی کار ارائه کردیم.یکی از پیشنهادات جامعه کارگری درباره تأمین مسکن کارگران  اختصاص زمین به تعاونی های کارگری به قیمت منطقه ای بود. پیشنهاد دادیم در توزیع کالا به  میزان ارز دولتی که دولت برای کل جامعه اختصاص داده است، آن قسمت که با آمار و ارقام دقیق می تواند به کارگران تعلق بگیرد را از طریق تعاونی مصرف تخصیص دهد. 

 وی ادامه داد: زمین با نرخ منطقه ای و حمایت های ساخت وساز  هم در زمینه تأمین مسکن پیشنهاد داده ایم،بحث توزیع کالا و تأمین مسکن را از طریق دو تعاونی مسکن و مصرف کارگری پیشنهاد دادیم. پیگیری های ما برای این است که شورای عالی کار هفته بعد از تعطیلات برگزار شود.

خدایی افزود:پیشنهاد ما در زمینه تعاونی مسکن متفاوت از شیوه سنتی فعالیت تعاونی ها است. تعاونی مسکن با ساختار سه جانبه پیشنهاد ما در بحث تأمین مسکن کارگران بوده است. پیشنهادات ما در شورای عالی کار نیز ایجاد و ساماندهی تعاونی‌های مسکن براساس ساختار هرمی و دموکراتیک است که زیر نظارت یک شورای سه‌جانبه عمل کند.

نماینده کارگران در شورای عالی کار درباره عدد و رقم سبد معیشت کارگران گفت:  عدد سبد معیشت کارگران باید به صورت سه جانبه بررسی و دوباره اعلام شود. بررسی ها در بحث مسکن و سبد معیشت حاکی از تورم افسار گسیخته است. آخرین بررسی های گروه کارگری نشان می دهد که مجدداً ارزش حداقل دستمزد کارگران در مقابل هزینه ها سقوط کرده است  وبه محدوده 30تا35 درصد رسیده است. هزینه های زندگی بیشتر از 5میلیون تومان است. در حال حاضر35درصد از هزینه های زندگی با حداقل دستمزد تأمین می شود در بقیه موارد کسری وجود دارد.

 نماینده کارگران در شورای عالی کار گفت:غفلت از موضوع و تبعات اجتماعی کاهش قدرت خرید کارگران و افزایش هزینه‌های زندگی موجب آسیب‌های جبران‌ناپذیر در آینده خواهد شد.

انتهای پیام/

R1012122/P/S7,82/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۱۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران بر اهمیت پوشش بیمه‌ای یکی از داروهای نوین بیماران هموفیلی تأکید کرد.

به گزارش مهر، وی افزود: بر اساس مطالعات اقتصاد دارویی که در سازمان غذا و دارو و معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شده است هزینه اثربخشی اقتصادی آن نیز تأیید گردیده و هزینه‌های این گروه از بیماران برای دولت حداقل یک سوم و در مواردی به نصف کاهش می‌یابد. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت و رئیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج نیز در موارد متعدد درباره صرفه اقتصادی این داروی نوین اطلاع رسانی نموده اند.

قویدل ادامه داد: از دیگر محاسن مهم این دارو قابلیت تزریق زیر پوستی است که اساساً بیماران مبتلا به مهار کننده به خصوص کودکان را از رگ گیری‌های متعدد رها می‌نماید.

وی افزود: رئیس سازمان غذا دارو در همین اطلاع رسانی اخیر از امکان تولید این دارو در داخل کشور نیز خبر داده که بی تردید این خبر هم موجی از امیدواری در جامعه هموفیلی ایران جهت بهره مندی از این دارو به وجود آورده است. اما متأسفانه تلاشی برای تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو را شاهد نیستیم. اختصاص بودجه‌های دارویار را این سازمان در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن آن می‌داند. اما با دادن آدرس اشتباه، شائبه لوکس بودن این دارو را ایجاد می‌نماید.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران گفت: وظیفه سازمان غذا و دارو است که نتیجه تحقیقات اقتصاد دارویی و نتیجه تحقیق هزینه اثربخشی این دارو را منتشر نماید و شورای عالی بیمه را تشویق نماید برای صرفه جویی در هزینه‌های دولت نسبت به تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو اقدام فوری نماید.

وی افزود: در حال حاضر برای بیش از ۱۱۰ بیمار هموفیلی مبتلا به مهار کننده شدید، این دارو تهیه و در شرکت‌های پخش موجود است و در مواردی دستور پخش نیز گرفته است. اما تأمین هزینه‌های آن در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این دارو است که متأسفانه تا کنون توسط شورای عالی بیمه محقق نشده است. کانون هموفیلی ایران در این رابطه نامه‌ای قبل از سال جدید به شورای عالی بیمه ارسال نموده که متأسفانه تا کنون پاسخی داده نشده است.

قویدل در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه تأمین این دارو چقدر هزینه دارد و منبع تأمین آن از چه ردیفی است، گفت: بر اساس اطلاعات ما رئیس صندوق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج در نامه‌ای خطاب به معاون درمان وزارت بهداشت هزینه این دارو را ۵۵۰ میلیارد تومان اعلام کرده است. از آنجا که هزینه‌های دارویی بیماران خاص از سه منبع به صورت مشترک تأمین می‌شود (بیمه‌های پایه سلامت، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح، صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و یارانه دارویار)، بدیهی است که محل تأمین این بودجه در گام اول باید از محل بودجه‌های دارو‌های عادی (آریو سون و فایبا) که این بیماران تا کنون استفاده می‌کرده اند، تأمین شود.

وی افزود: با توجه به روشن بودن مزیت‌های این دارو از نظر اثربخشی و اقتصاد درمان و همچنین سهولت استفاده بیماران از این دارو، هر تردیدی در تحت پوشش قرار دادن دارو به ضرر کشور و بیت المال است. متأسفانه در برخی اطلاع رسانی‌های سازمان غذا و دارو به گونه‌ای مطرح می‌شود؛ انگار این دارو لوکس است و حتی می‌گویند از کسانی که می‌خواهند از این دارو استفاده کنند، باید فرانشیز بگیریم؟! واقعاً دور از انصاف است برای دارو‌هایی که اثر بخشی کمتری دارند و هزینه‌های بیشتری به دولت تحمیل می‌کنند، بیماران از پرداخت فرانشیز دارو معاف باشند و بر عکس بیمار برای داروی بهتر، که هم اثربخش‌تر است و هم هزینه کمتری به دولت تحمیل می‌نماید و بی تردید کیفیت زندگی آن‌ها را بهبود می‌بخشد، فرانشیز پرداخت نمایند.

مشاور مدیر عامل کانون هموفیلی ایران در پایان اظهار امیدواری کرد شورای عالی بیمه با تحت پوشش قرار دادن این دارو، موانع دسترسی این گروه از بیماران را به این داروی نوین برطرف نموده و از تحمیل هزینه‌های بیشتر به دولت جلوگیری نماید. لازم به تاکید است معاونت اجرایی دفتر ریاست جمهوری در جریان کامل هزینه اثربخشی این دارو قرار دارد و گروه اول بیماران با کمک این دفتر از این داروی نوین بهره‌مند شدند.

دیگر خبرها

  • خط و نشان کارگران برای دولت /گره کور حق مسکن باز می شود؟
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • جدیدترین خبر درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ مصوبه دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • یک فعال کارگری: پیشنهاد ترمیم حق مسکن کارگران در نشست غیررسمی وزارت کار مطرح شده
  • یک پیشنهاد جدید برای تغییر در رقم دستمزد ۱۴۰۳
  • وزیر کار درباره حقوق کارگران چه گفت؟
  • خبر جدید در مورد حق مسکن کارگران
  • تصمیم جدید دولت درباره تغییر در رقم دستمزد ۱۴۰۳/ وزیر کار درباره حقوق کارگران چه گفت؟
  • جزئیات پیشنهاد افزایش ۳۵ درصدی حق مسکن کارگران