Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه برگزاری نشست تغییرات آب‌وهوایی سازمان ملل در نیویورک، هزاران نفر از معترضان در استرالیا و دیگر نقاط جهان گرد هم آمدند تا خواستار اقدام دولت‌ها برای مقابله با تغییرات اقلیمی شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از واشنگتن‌پست، امروز (جمعه) شهرهای سیدنی و کانبرا شاهد چند گردهمایی در همین رابطه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تظاهرکنندگان استرالیایی خواستار آن هستند که مقامات این کشور، اقدام جدی‌تری درخصوص کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای اتخاذ کنند. استرالیا بزرگترین صادرکننده ذغال‌سنگ و گاز طبیعی در جهان است.

به گفته سازمان‌دهندگان جنبش «اعتصاب جهانی برای اقلیم»، امروز در ۱۱۰ شهر مختلف استرالیا تظاهرات برگزار می‌شود. مطالبه این فعالان، تعهد دولت و کسب‌ و کارها به خاتمه دادن نشر گاز کربن تا سال ۲۰۳۰ از طریق ایجاد تعادل بین انتشار و حذف آن است.

معاون نخست‌وزیر استرالیا در واکنش به این اعتراضات گفته است که یادگیری دانش‌آموزان، در مدرسه بیشتر است تا در تظاهرات. او این راهپیمایی‌ها را «تنها یک اختلال» خوانده است.

در چندین کشور دیگر نیز تظاهراتی مشابه سازمان‌دهی شده‌ است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تغییر اقلیم استراليا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۱۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان در لبه پرتگاه مهاجرت قرار دارند

معاون صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به برگزاری اردوی راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزان اکنون در لبه پرتگاه مهاجرت قرار دارند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فرشاد فتوت؛ معاون امور ارتباطات صندوق نوآوری و شکوفایی امروز در جمع مدیران مدارس غیردولتی و هیئت امنایی اظهار کرد: 9670 شرکت دانش‌بنیان در کشور فعال هستند که بیشترین فعالیت آنها در بخش سخت‌افزارهای برق و  الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات و ماشین‌آلات است.

وی افزود: 304 هزار نفر اشتغال مستقیم در شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شده است و فروش کل آنها تا پایان سال 1401، 517 هزار میلیارد تومان بود.

فتوت ادامه داد: صندوق نوآوری و شکوفایی، 79 خدمت به شرکت‌های دانش‌بنیان تحت عناوینی همچون توانمندسازی، تسهیلات، ضمانت و... ارائه می‌کند.

معاون صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: سرمایه صندوق با حمایت دولت از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان از 3109 به 5500 میلیارد تومان رسیده است.

وی با اشاره به برگزاری برنامه راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان گفت: اردوهای پیشرفت را در صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز کردیم، دانش‌آموزان اکنون در لبه پرتگاه مهاجرت قرار دارند و خانواده‌ها از اکنون در حال بستن چمدان برای رفتن آنها از کشور هستند، اما تجربه نشان داده است وقتی از اتفاقات خوب همچون توسعه کشور آگاه می‌شوند تمایل آنها برای ماندن در کشور افزایش می‌یابد چون می‌دانند بعد از دانشگاه امکان رشد و شکوفایی برای آنها وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس
  • نخبگان سرمایه‌های اصلی کشور هستند
  • مخبر: چشم انداز روشنی برای توسعه کشور وجود دارد
  • تولید و انتشار ۱۰ چارت جدید از آب‌های خلیج فارس توسط ایران
  • لزوم تربیت چند ساحتی دانش آموزان
  • راهیابی چهارده دانش آموز کیش به مرحله اول المپیاد کشور
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی/ تدوین کتاب برای آشنایی دانش‌آموزان با محیط زیست
  • دانش‌آموزان در لبه پرتگاه مهاجرت قرار دارند