Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسام عقبایی گفت: پیش بینی می شود در پاییز ۹۸ در حوزه خرید و فروش مسکن بازار با رکود موجود رو به رو شود یا رکودی عمیق تر از آنچه تجربه کردیم نیز در پیش رو داشته باشیم. رکود مسکن جنبه افزایشی یا تثبیتی در بازار مسکن نداشته اما به دلیل تقاضا برای خرید و فروش انتظار می رود با توازن بین عرضه و تقاضا شاهد کاهش نرخ قیمت مسکن در شهرهای کوچک و بزرگ کشور باشیم؛ کاهش قدرت خرید مردم نیز یکی از مولفه های کاهش خرید و فروش در بخش مسکن به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسام عقبایی نایب رئیس اتحادیه املاک و کارشناس بازار مسکن در گفت وگو با قدس آنلاین پیش بینی خود را از وضعیت مسکن در پاییز سال جاری اینگونه بیان کرد: از ابتدای سال ۹۸ سطح معاملات مسکن در وضعیت رکود تورمی قرار گرفت؛ درعین حالی که مسکن تا مرز  ۱۲۰ درصد افزایش قیمت را نیز تجربه کرد؛ اما کاهش حجم معاملات ۸۷ درصدی در تیر ماه سال جاری پرده از رکود و راکدی بازارمسکن در ربع قرن گذشته در ایران برداشت؛ رکودی که در تابستان به اوج خود رسید و همچنان ادامه دارد. وی دراین باره افزود: پیش بینی می شود در پاییز ۹۸ در حوزه خرید و فروش مسکن بازار با رکود موجود رو به رو شود یا رکودی عمیق تر از آنچه تجربه کردیم نیز در پیش رو داشته باشیم. رکود مسکن جنبه افزایشی یا تثبیتی در بازار مسکن نداشته اما به دلیل تقاضا برای خرید و فروش انتظار می رود با توازن بین عرضه و تقاضا شاهد کاهش نرخ قیمت مسکن در شهرهای کوچک و بزرگ کشور باشیم؛ کاهش قدرت خرید مردم نیز یکی از مولفه های کاهش خرید و فروش در بخش مسکن به شمار می رود. کارشناس بازار مسکن اظهار داشت: بیشترین فعالان عرصه مسکن متشکل از سرمایه گذاران یا دلالان این بخش بودند که حدود ۸۰ درصد معاملات بر اساس فعالیت های آنها بسته می شد؛ با رکود بیشتر بخش مسکن و پیش بینی تداوم رکود این دسته از مصرف کنندگان غیر واقعی مسکن نیز از ادامه سرمایه گذاری در بخش مسکن پشیمان شده و فعالیت کمتری از آنها ثبت می شود؛ لذا پیش بینی می شود نه تنها پاییز بلکه در فصل  پاییز بلکه در زمستان پیش رو نیز با رکود عمیق و روند کاهشی در خرید و فروش مسکن در واحدهای بالا متراژ و کم متراژ رو به رو شویم. حسام عقبایی در این زمینه تصریح نمود: در حوزه اجازه بها با توجه به اینکه امسال مستاجران زودتر از موعد معین وارد بازار شدند و از نیمه فروردین ماه در تلاش برای یافتن منزل مورد نظر خود بودند بنحوی که بیشتر مستاجران تا نیمه شهریور ماه جا به جا شدند؛ لذا بازار اجاره هم رو به رکود است واجاره بها نسبت به ماه های گذشته  ۱۴ درصد کاهش قیمت داشته است. به نظر می رسد روند روند بازار اجاره در پاییز و زمستان  کاهشی است. پیش بینی می شود  در پاییز و زمستان سال جاری به دلیل کاهش تقاضا و افزایش عرضه و پایان زمان نقل و انتقالات در شهرهای بزرگ تا ۱۵ درصد و در شهرهای کوچک امکان ۲۰ درصد کاهش قیمت وجود داشته باشد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رکود مسکن تداوم رکود مسکن افزایش قیمت مسکن کاهش معاملات مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۱۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار برنج در مازندران از رکود خارج شده است

بابک مؤمنی در حاشیه آئین نشاء مکانیزه برنج در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: نقش مازندران در امنیت غذایی نقش بارزی است و نگاه ما به سمت ارتقا بهره وری و افزایش عملکرد است و با انتقال دانش فنی به کشاورزان به این هدف دست پیدا می‌کنیم.

وی ادامه داد: انجمن کشاورزان پیشرو را در مازندران تشکیل دادیم و برنامه ریزی داریم با ارائه سبد کامل کودهای پایه به کشاورزان، ۱۰ تا ۱۵ درصد ارتقا عملکرد و افزایش بهره وری را داشته باشیم و امیدواریم بتوانیم این قدم ارزشمند را در جهت جهش تولید برداریم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: ۱۷۵ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان معادل ۸۰ درصد شالیزارها شخم و شیار شد و از این میزان شخم و شیار، ۳۰ درصد هم آماده نشاکاری است.

مؤمنی تصریح کرد: اولین پایلوت ملی طرح جامع زیرساخت اراضی کشاورزی طی دو هفته آینده در روستای نوایی محله فریدونکنار آماده افتتاح و بهره برداری است.

وی بیان داشت: به دنبال خشکه کاری برنج در شرق استان رفتیم و درصدد هستیم کشت ارقام پرمحصول را افزایش دهیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: با تلاش‌های دولت، استانداری و جهاد کشاورزی مازندران، بازار برنج از رکود خارج شد و با حمایت استاندار مازندران توانستیم امسال ۴۰ هزار هکتار ظرفیت سازی برای کشت ارقام پر محصول انجام دهیم.

کد خبر 6082297

دیگر خبرها

  • رکورد تاریخی قیمت جهانی طلا
  • تداوم کاهش قیمت سکه در بازار
  • بازار برنج در مازندران از رکود خارج شده است
  • ایرانی‌ها، رتبه ۲ خرید خانه در ترکیه
  • پرواز بلند تولیدگران سمنانی از روی موانع/ رکود پشت در گذاشته شد
  • ثبات قیمت دلار و سکه در معاملات امروز بازار
  • چشم انداز تاریک تقاضا مانع افزایش قیمت نفت شد
  • شیب کاهش قیمت خودرو تند شد/ آخرین قیمت سمند، کوییک، شاهین، ساینا، دنا و تارا + جدول
  • تحول درمعاملات برقی بورس/حسابهای وکالتی خریدبرق فعال می‌شوند
  • کاهش بیکاری در شهر‌ها بیش از روستا‌ها است