Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد اسکندری، ظهر جمعه در سخنرانی پیش از خطبه های نمازجمعه کرمان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش زیربنایی‌ترین دستگاه تربیتی است و رهبر معظم انقلاب می فرمایند: «آموزش و پرورش دستگاه هزینه ای نیست بلکه سرمایه ای است»، اظهار داشت: در استان کرمان ۴۱ هزار فرهنگی کار تدریس در مدارس را انجام می هند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه روح حاکم بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تربیتی است و به تبع آن رویکرد آموزش و پروش استان نیز تربیتی است، عنوان کرد: در آموزش و پروش به دنبال مدرسه محوری هستیم چراکه مدرسه کانون تربیت است و تلاش می کنیم مدرسه بهترین محیط برای یادگیری دانش آموزان باشد و آنها با اشتیاق وارد مدرسه شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه تلاش کردیم تدریس کتب غیر درسی در مدارس ممنوع شود و استرس دانش آموزان را در خصوص موضوع کنکور کم کنیم، بیان داشت: مهمترین اولویت در مدرسه محوری، یادگیری مهارت است و هدف این است که دانش آموزان بتوانند در زمینه اشتغالزایی فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه مشارکت همه مردم، نهادهای فرهنگی و مذهبی در مدارس جزو برنامه های این اداره کل است، یادآور شد: آموزش و پرورش و مسائل آن باید دغدغه اصلی بخش های دولتی و غیر دولتی باشد.

اسکندری با اشاره به اینکه خیرین ۳۱ میلیارد تومان به آموزش و پرورش استان کمک کردند، افزود: برای اولین بار بساط مدارس خشتی و گلی برچیده شد همچنین از دیگر فعالیت های آموزش و پرورش استان جایگزینی ۷۵۰ بخاری نوین به جای بخاری های نفتی بوده است.

وی با بیان اینکه در زمینه رفاهی فرهنگیان توجه ویژه به مراکز رفاهی و درمانی شده است، اظهار داشت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دستور کار آموزش و پرورش است که در این زمینه در سال گذشته قریب به ۸ هزار دانش آموز به مناطق جنگی اعزام شدند.

مدیرکل آموزش و رورش استان کرمان اظهار داشت: راه اندازی ۱۷ هنرستان کارآفرینی استان در دستور کار آموزش و پرورش است همچنین در مسائل علمی نیز توجه ویژه ای به پژوهش سراها در سراسر استان شده است.

کد خبر 4723530

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش کرمان کرمان اربعین حسینی ماه محرم قزوین بوشهر شهرکرد هفته دفاع مقدس شیراز اربعین 98 عاشورا ایلام مراسم عزاداری سانحه تصادف گرگان استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۲۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرستان‌های جوار صنعت در کردستان راه‌اندازی شود

استاندار کردستان گفت: توسعه هنرستان‌های در جوار صنعت برای توانمندسازی و مهارت‌آموزی دانش آموزان، راهکار درمان بیکاری و توسعه کارآفرینی در جامعه امروزی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی استانداری کردستان، اسماعیل زارعی امروز _پنجشنبه سی‌ام فروردین_ در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان کردستان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین بخش‌های وزارت آموزش و پرورش مربوط به مرکز سنجش و پایش کیفیت بوده که با داشتن تضمین کیفیت در تعالی نظام آموزشی کشور اثرگذار است.

وی با اشاره به اقدامات گسترده دولت سیزدهم در نظام آموزش و پرورش، افزود: در راستای تحقق اهداف سازمانی وزارت آموزش و پرورش، برنامه و فعالیت‌های بسیار گسترده‌ای در این وزارتخانه صورت گرفته اما به صورت محدود تبیین شده است و این اقدامات شاخص و ارزشمند نیازمند یک تعهد و همت و اراده فوق العاده‌ای بود که در دولت سیزدهم در حوزه نظام آموزش و پرورش تحقق پیدا کرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ در بخش آزمون مدارس دانش آموزی اقدامات خوبی صورت گرفته است، ادامه داد: در سال گذشته محقق شدن مرحله اول بخش آزمون، بسیار پسندیده بود و امسال نیز بخش بزرگ‌تر آن مربوط به پایه‌های اول و دوم عملیاتی و اجرا می‌شود.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: توفیق شرکت در آزمون، مستلزم این است که تمهیدات لازم برای برگزاری مطمئن و امنیت و سلامت آزمون‌ها در هر سه پایه به‌کار گرفته شود و این مطالبه به حق دانش آموزان است که حدالمقدور در فضایی امن و در کمال آرامش آزمون برگزار شود.

وی با تاکید بر اینکه مدارس و هنرستان‌های مجاور صنعت در استان تشکیل شود، تصریح کرد: در راستای ایجاد اشتغال و رفع بیکاری در دو سال گذشته اقدامات خوبی در سطح استان صورت گرفته اما یکی از راهکارهای اساسی برای رفع بیکاری تشکیل هنرستان‌های مجاور صنعت است که مهارت آموزی را محور اشتغال قرار داده و دغدغه مدرک گرایی و بیکاری جوانان را مرتفع و کارآفرینی و اشتغالزایی را به ارمغان بیاورد.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه ضرورت مهارت آموزی با جدیت در برنامه‌های دولت قرار گرفته است، گفت: با کسب مهارت آموزی و رهایی از مدرک گرایی، پیوند بین آموزش و پرورش و اشتغال ایجاد شده و مسئله کنکور که تنها راه رسیدن به سعادت تلقی می‌شود، اصلاح خواهد شد.

زارعی‌کوشا بر لزوم تکریم معلمان بازنشسته و پیشکسوتان این عرصه در روز معلم تاکید کرد و افزود: در بزرگداشت روز معلم، جدا از فرآیندها و تقدیر از معلمان در حال خدمت، پیشکسوتان و معلمان بازنشسته که محور پیشرفت جامعه بوده‌اند در سطح شهرستان‌ها مورد تقدیر قرار گیرند.

تجهیز ۱۰۵ میلیارد ریالی حوزه‌های برگزاری آزمون در کردستان طی سال گذشته

هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: به دنبال آن هستیم تا با کیفیت‌بخشی به جلسات شورای آموزش و پرورش، زمینه بهره‌برداری حداکثری از مصوبات آن را فراهم آوریم.

وی انجام فعالیت‌های باکیفیت استان در زمینه تمهید مقدمات و فراهم آوردن امکانات برای برگزاری سالم و ایمن آزمون‌ها را یادآور شد و گفت: در سال گذشته بالغ بر ۱۰۵ میلیارد ریال جهت تجهیز حوزه‌های آزمون در کردستان از جمله راکت‌های موبایل‌یاب، سیگنال‌یاب و رایانه هزینه شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان افزود: عزم عمومی و پای‌کار آمدن دستگاه‌های دیگر می‌تواند روند ارتقا سلامت برگزاری آزمون‌ها را تقویت کند.

هاشم ناظمی‌جلال ورود فرمانداران شهرستان‌ها برای تأمین نیازهای حوزه‌های امتحانی را یکی از نقاط عطف برگزاری آزمون‌ها در سال گذشته دانست و با بیان اینکه تأمین کاغذ در سال جدید یکی از چالش‌های پیش‌روی آزمون‌ها است، تاکید کرد: ادامه کمک فرمانداران می‌تواند دغدغه‌های مسئولان و دانش‌آموزان را حل کند.

کد خبر 745700

دیگر خبرها

  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • هنرستان‌های جوار صنعت در کردستان راه‌اندازی شود
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • مدرسه مجازی آموزش‌و‌پرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور