Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، بیماران مبتلا به صرع و کسانی که دچار تشنج‌های شدید می شوند، همواره می‌بایست تحت مراقبت های دارویی باشند.

داریوش نسبی طهرانی، مدیرعامل انجمن صرع ایران، از دارو به عنوان درمان اصلی بیماران مبتلا به صرع نام برد و گفت: در بحث درمان بیماران مصروع، دو مسئله وجود دارد. نخست، اینکه دارو وجود داشته باشد و مسئله دوم، در دسترس بودن دارو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته زمان دسترسی به دارو می‌تواند برای بیماران مصروع، حیاتی و آسیب زننده باشد. یعنی اگر به موقع و در زمان کوتاه، به دارو دسترسی نداشته باشند، می‌تواند برای آنها خطرناک باشد.

وی با اشاره به وجود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار بیمار مبتلا به صرع در کشور، افزود: وابستگی این بیماران به دارو بالاست و نمی‌توان به یکباره داروی آنها را تغییر داد.

درمان های دارویی این دسته از بیماری های خاص که هزینه زیادی دارد، بعضا باعث می شود عده ای بخواهند از این امکان برای کسب درآمد سواستفاده کنند. به طوری که اخیرا، شاهد تبلیغ یک قلم داروی گیاهی تولید داخل هستیم که عنوان می‌شود این دارو برای درمان صرع و کنترل تشنج، مفید است.

بهتر است به قسمت هایی از تبلیغات این داروی گیاهی توجه کنید: «اگر از درد کشیدن عزیزان و دوستان در برابر بیماری صرع و تشنج رنج می برید،

اگر از مراجعه های مکرر به مراکز درمانی خسته شده اید؟ نگران نباشید ما برای شما داروی منحصر به فرد و کاملا ارگانیک را پیشنهاد می کنیم که در مدت زمان بسیار کوتاهی توانسته تعداد کثیری از بیماران مبتلا به صرع و تشنج بسیار شدید را درمان کند.

این کپسول که کاملا گیاهی و ارگانیک بوده و بدست توانمند متخصصان ایرانی ساخته شده توانسته جامعه پزشکی را به شوک وا دارد. و در درمان قطعی و تدریجی صرع و تشنج حاد بسیاری از بیماران موثر واقع گردد. این دارو در تقویت حافظه، درمان آلزایمر، تقویت قوای جسمی و بالا بردن سطح یادگیری بسیار تاثیر گذار بوده و هست.»

در همین حال، سازمان غذا و دارو نسبت به این تبلیغات واکنش نشان داده است.

مهناز خانوی مدیرکل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، تولید و عرضه  این محصول هیچ گونه مجوزی از سازمان غذا و دارو ندارد.

کد خبر 455639 برچسب‌ها بیماری صرع

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بیماری صرع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۳۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین داروی اصلی بیماران تالاسمی/ از دفروکسامین تا دفرازیروکس

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد پیکان‌پور، در خصوص داروهای بیماران تالاسمی، گفت: مصرف ماهانه دفروکسامین در سال ۱۴۰۲ حدود ۴۰۰ هزار عدد ارزیابی می‌شد که تعداد تأمین شده آن بنا بر آمار دقیق ۴.۹۰۰.۰۰۰ بوده است و از این تعداد ۱.۳۲۰.۰۰۰ عدد آن را برند دسفرال تشکیل می‌داد.

وی در خصوص دفرازیروکس، توضیح داد: در سال ۱۴۰۲ مصرف ماهانه این دارو حدود ۵۰۰ هزار عدد محاسبه شد که مبتنی بر آمار قابل استناد ۶.۵۰۰.۰۰۰ عدد آنکه اتفاقاً ۳۵۸.۰۰۰ عددش شامل برند جیدنیو بود را تأمین کردیم و نکته قابل توجه اینکه در سال ۱۴۰۱ میزان تأمین برابر با ۶.۶۰۰.۰۰۰ می‌شد که ۷۵.۰۰۰ عدد آن از برند جیدنیو به شمار می‌آید.

پیکان‌پور با بیان اینکه سواد عددی مهارتی است که به واسطه آن می‌توان به راحتی آمار را تجزیه و تحلیل نمود، تصریح کرد: در تأمین داروهای تالاسمی موفق عمل شده است.

کد خبر 6064303 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تأمین قابل توجه برند اصلی داروی بیماران تالاسمی در سال ۱۴۰۲
  • تأمین داروی اصلی بیماران تالاسمی/ از دفروکسامین تا دفرازیروکس
  • اکثر بیمارستان‌های غزه از کار افتاده‌اند
  • انجام ۲۴۵ بازرسی از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی 
  • توزیع ۲۰ میلیون داروی وارفارین طی ۴ ماه
  • مصرف داروی میگرن احتمال ابتلا به اتیسم را در نوزاد افزایش نمی دهد
  • وضعیت نامناسب تامین داروی بیماران تالاسمی / سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی به تعهداتشان عمل نکردند
  • انواع داروی مخدر از یک عطاری کشف و ضبط شد
  • کشف و ضبط انواع داروی مخدر از یک عطاری
  • کشف انواع دارو‌های مخدر از یک عطاری