Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-03-29@12:49:12 GMT

عزیزی: پزشکان مخالف پرداخت مالیات نیستند

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۴۷۹۹

عزیزی: پزشکان مخالف پرداخت مالیات نیستند

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه پزشکان اصلا مخالف پرداخت مالیات نیستند، گفت: آنها معتقدند باید حرمت آنها حفظ شود. ۸۰ درصد کار درمان یک بیمار، با جلب اعتماد آنها صورت می‌گیرد، لذا پزشکان نباید در جامعه انگشت‌نما شوند. ۲۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۷ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم،  عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در برنامه تلویزیونی «چهل 57» درباره موضوع مالیات بر درآمد پزشکان، اظهار داشت: پزشکان اصلا مخالف پرداخت مالیات نیستند، ولی معتقدند باید حرمت آنها حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

80 درصد کار درمان یک بیمار، با جلب اعتماد آنها صورت می‌گیرد، لذا پزشکان نباید در جامعه انگشت‌نما شوند و به چشم فرار مالیاتی به آنها نگاه شود.

وی تصریح کرد: پزشکان می‌گویند در موضوع مالیات همان رفتاری را که با دیگران می‌کنید، با ما هم بکنید.

دولت برای مالیات بر عایدی سرمایه به مجلس لایحه می‌دهددژپسند: مسکن از مالیات بر عایدی سرمایه حذف نشده استصندوق توسعه ملی از پرداخت مالیات تسعیر دارایی‌های ارزی معاف شدهشدار وزیر اقتصاد به افرادی که از پرداخت مالیات فرار می‌کنند

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره وضعیت توسعه‌یافتگی استان خراسان شمالی و شهرستان شیروان، گفت: واحدهای بخار نیروگاه برق شیروان امسال در دست توسعه است. علاوه بر آن، کارخانه قند شیروان نیز از فهرست سیاه درآمده است.

عزیزی  ادامه داد: طرح ایجاد منطقه ویژه اقتصادی شیروان نیز در مجلس تصویب شده و بعد از ایراد شورای نگهبان، در حال حاضر در دست اصلاح است.

نماینده مردم شیروان در مجلس، با اشاره به آمار 9 تا 12 درصدی بیکاری در استان خراسان شمالی اظهار داشت: در حال حاضر، باید به دنبال توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها باشیم تا روند اشتغال و کارآفرینی بهبود یابد.

عزیزی درباره وضعیت منابع آب استان خراسان شمالی و هدررفت منابع آب به سمت ترکمنستان، گفت: با توجه به اینکه شیب زمین در منطقه به طرف ترکمنستان است، ما امکان احداث سد زیرزمینی و روزمینی را نداریم، در چنین شرایطی باید از هدررفت آب جلوگیری کرد.

وی در ادامه این برنامه و درباره وضعیت اقتصادی کشور عنوان کرد: اگر مجلس محکم بایستد و بانک مرکزی را از زیر اختیار دولت خارج کند که مستقل شود، دولت دیگر دستش را در جیب مردم نمی‌کند که هرجا پول کم آورد، اسکناس چاپ کند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره برکناری مدیرعامل جوان صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: برخی نمایندگان ایرادی گرفته بودند که وی شرایط احراز این مسئولیت را ندارد، رئیس سابق کمیسیون اجتماعی هم به دیوان محاسبات نامه نوشته و درخواست نظر کرده بود.

عزیزی ادامه داد: وقتی من رئیس کمیسیون شدم، پاسخ دیوان محاسبات آمد که اعلام کردند که ایشان مدارک درخواستی ما را نداده که اعلام نظر کنیم؛ لذا من به آقای میعاد صالحی نامه نوشتم و درخواست مدرک کردم که ایشان ارائه داد و من هم به دیوان فرستادم، در نهایت، چون نظر دیوان این بود که وی شرایط احراز را ندارد، وزیر کار نیز فرد دیگری را جایگزین کرد.

وی درباره سرنوشت لایحه «قانون مدیریت خدمات کشوری» نیز اظهار داشت: قانون مدیریت خدمات کشوری زمانی که در ابتدا تصویب شد، خیلی خوب بود، اما الآن باید اصلاح شود؛ در حال حاضر، در کمیسیون مشترک در دست بررسی است، اما من چشمم آب نمی‌خورد که در این مجلس به نتیجه برسد و به مجلس بعد موکول خواهد شد.

انتهای پیام/

R1011202/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط فرار مالیاتی مالیات عبدالرضا عزیزی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرار مالیاتی مالیات عبدالرضا عزیزی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم فرار مالیاتی مالیات عبدالرضا عزیزی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند ۲۰۳۰ را در کشور بومی کنیم!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

دیگر خبرها

  • حل مشکلات مالیات بر ارزش افزوده اصناف تا تیر ۱۴۰۳
  • کمیسیون‌های مجلس به آموزش و پرورش توجه کنند
  • احزاب در ایران وارداتی هستند/ اسناد سیاسی و فرهنگی را باید در کشورمان بومی کنیم
  • احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند ۲۰۳۰ را در کشور بومی کنیم!
  • سرنوشت لایحه مدیریت تعارض منافع در مجلس چه می‌شود؟
  • دولت با افزایش بار مالیاتی بودجه مجلس مخالف کرد؟
  • سرنوشت «لایحه مدیریت تعارض منافع» در مجلس چه می‌شود؟
  • اصلاح قانون تاسیس کتابخانه در نوبت بررسی است