Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-19@17:25:43 GMT

واکنش ایران به حمله انتحاری در ولایت «زابل» افغانستان

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۶۶۲۳

خرداد؛سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از افزایش درگیری‌های نظامی و حمله به مراکز خدمات عمومی و تجمع‌های غیرنظامیان در افغانستان ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خرداد، سیدعباس موسوی با ابراز نگرانی از افزایش درگیری‌های نظامی و حمله به مراکز خدمات عمومی و تجمع‌های غیرنظامیان در افغانستان، هرگونه عملیاتی که جان مردم عادی بویژه زنان و کودکان را به خطر می‌اندازد، محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی وزارت امور خارجه ابراز امیدوار ی کرد که تمام نیروهای علاقه‌مند به آینده افغانستان بتوانند بدون دخالت خارجی و با اتخاذ راهکارهای مسالمت‌آمیز، موقعیت سخت کنونی را پشت سر بگذارند. برچسب ها: سخنگوی وزارت امور خارجه ، حمله انتحاری زابل

منبع: خرداد

کلیدواژه: سخنگوی وزارت امور خارجه حمله انتحاری زابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۶۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده شدن هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا

به گزارش همشهری آنلاین ، کریستوفر رِی در سخنرانی خود در دانشگاه واندربیلت گفت: گروه هک چینی که با نام «ولت تیفون» شناخته می‌شود، با موفقیت به شرکت‌های آمریکایی متعددی در بخش‌های مخابرات، انرژی، آب و سایر بخش‌های حیاتی، نفوذ کرده‌اند و ۲۳ اپراتور خط لوله هدف این نفوذ قرار گرفته اند.

مدیر اف‌بی‌آی در «نشست واندربیلت ۲۰۲۴» در مورد درگیری‌های مدرن و تهدیدات نوظهور گفت: چین در حال توسعه توانایی ایجاد ویرانی فیزیکی در زیرساخت‌های حیاتی ما در زمان مورد نظر خود است. برنامه این است که ضربات اندک به زیرساخت‌های غیرنظامی وارد کند تا هراس ایجاد کند. وی اظهار کرد: تعیین نیت این پیش موضع گیری سایبری که با هدف گسترده تر چین برای بازدارندگی آمریکا از دفاع از تایوان همسو بود، دشوار بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین اوایل هفته جاری، گفت: «ولت تیفون» در واقع به دولت چین ارتباطی ندارد، اما بخشی از یک گروه باج افزار تبهکار است.

سفارت چین در واشنگتن در بیانیه ای با اشاره به اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه، اعلام کرد برخی در آمریکا، از ردیابی منشا حملات سایبری به عنوان ابزاری برای ضربه زدن و تهمت زدن به چین استفاده می‌کنند و ادعا می‌کنند که آمریکا، قربانی است در حالی که برعکس است و مسائل امنیت سایبری را سیاسی می‌کنند.

بر اساس گزارش رویترز، مدیر اف‌بی‌آی گفت: هکرهای چینی یک سری بوت نت (شبکه ای از رایانه ها و سرورهای شخصی آلوده در سراسر جهان) را برای پنهان کردن فعالیت‌های مخرب سایبری خود اداره کرده‌اند. بخش خصوصی، شرکت‌های فناوری و امنیت سایبری آمریکایی از جمله گزارش‌های محققان امنیتی مایکروسافت و گوگل، پیش از این، «ولت تیفون» را به چین نسبت داده‌اند.

کد خبر 845500 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم چین اینترنت - هکر ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • واکنش ایران به وتوی قطعنامه فلسطین از سوی آمریکا
  • کنعانی: آمریکا بازیگر بی‌طرف و کنشگر مسئولی در جامعه جهانی نیست
  • کنعانی وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد
  • واکنش چین به حمله ادعایی رژیم صهیونیستی
  • آماده شدن هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا
  • واکنش چین و عمان به حمله ادعایی رژیم صهیونیستی
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به ادعا‌های اخیر سران اروپا و وزرای گروه هفت
  • واکنش ایران به حکم صادره از سوی دادگاه آرژانتینی
  • توزیع بیش از ۶۸ هزار تذکره در کنر
  • واکنش باکو به تهدید و فشارهای فرانسه