Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یک شرکت ساختمانی گفت: شرکت های خصوصی به ویژه در بخش ساختمان باید به صورت خودکفا و خودجوش عمل کنند و موانع پیش روی رونق تولید ملی را ابتدا در سیستم خود اصلاح کنند تا در عمل بتوانند شعار سال را تحقق دهند.

امین مهنام در حاشیه برپایی نمایشگاه پوشش های ساختمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: باید برپایی اولین دوره نمایشگاه پوشش های ساختمانی در صنعت ساختمان را به فال نیک بگیریم، چرا که در این حوزه ضعف هایی وجود دارد و امروز دغدغه‌های مهندسان معمار در بخش پوشش های ساختمانی در نما و داخل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تقارن نمایشگاه پوشش های داخلی ساختمان با رونق تولید را خوب توصیف کرد و گفت: افرادی که در این نمایشگاه حضور دارند بیشتر تولیدکنندگان داخلی و ملی در حوزه های آجر، سنگ، قطعات بتنی و ... هستند که این نمایشگاه علاوه بر اشتغال زایی، در بازاریایی محصولات می تواند موثر باشد.

مدیرعامل شرکت آرتا ایده سازان سپاهان ابراز امیدواری کرد؛ با تداوم نمایشگاه پوشش های ساختمانی در اصفهان و برپایی این عنوان نمایشگاه در تهران بتوانیم دغدغه مهندسان معمار در صنعت ساختمان را کاهش می دهد.

وی همچنین در خصوص عملکرد شرکت های ساختمانی در تحقق شعار سال و رونق تولید، گفت: به طور قطع دولت نقش مهمی در رونق تولید دارد، اما اگر نگاه شرکت های ساختمانی و به ویژه بخش خصوصی تنها به دولت باشد و چشم انتظار تسهیلات بانکی، بیمه و ... باشند نمی توانند به کار ادامه دهند.

مهنام تاکید کرد: شرکت های خصوصی به ویژه در بخش ساختمان باید به صورت خودکفا و خودجوش عمل کنند و موانع پیش روی رونق تولید ملی را ابتدا در سیستم خود اصلاح کنند تا در عمل بتوانند شعار سال را تحقق دهند.

وی در خصوص طراحی معماری و اسلامی در کنار استفاده از مواد و تکنولوژی های روز دنیا، اظهار کرد: با نگاه به معماری ایرانی و اسلامی در سال های قبل شاهد پوشش آرامش بخش در فضای کشور بودیم، بنابراین امروز باید با به روز شدن معماری ایرانی و اسلامی و با بهره گیری از مصالح جدید موجب حفظ آرامش بیننده شویم.

وی با تاکید بر تلفیق معماری قدیم و جدید در کشور، گفت: متاسفانه با نگاه به شهرسازی جدید امروز آن آرامش و نظم از لحاظ بصری وجود ندارد، چرا که هر معمار تمایل به شکل جدید معماری با توجه به سلیقه و مصالح جدید دارد و این موضوع در شهرسازی ما نگران کننده است. برپایی قوی این نمایشگاه و تداوم آن در سال های آینده می تواند در تقویت معماری ایرانی و اسلامی با بهره گیری از مواد و تکنولوژی جدید موثر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی صنعت ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۶۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه میدان‌های نفتی کلید خورد؛ گام‌ بلند تحولات نفتی با تکیه بر توان داخلی

در راستای دستور مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در فرایند عقد قراردادهای توسعه میادین نفتی تسریع شود، روز گذشته وزارت نفت قرارداد توسعه ۶ میدان نفتی کشور به ارزش بیش از ۱۳ میلیارد دلار با هدف افزایش تولید۳۵۰ هزار بشکه با تکیه بر توان داخلی را پیش برد.

به گزارش ایسنا، بزرگ‌ترین قراردادهای یک دهه اخیر صنعت نفت کشور به ارزش بیش از ۱۳ میلیارد دلار در آستانه سالروز ملی شدن صنعت نفت به‌منظور افزایش روزانه ۳۵۰ هزار بشکه‌ای ظرفیت تولید نفت خام ایران با شرکت‌های ایرانی امضا شد.

قرارداد توسعه میدان مشترک نفتی آزادگان در غرب کارون که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود با تدبیر وزارت نفت دولت سیزدهم برای یکپارچه‌سازی روند توسعه آن امضا شد، آزادگان به‌عنوان بزرگ‌ترین میدان مشترک نفتی ایران و در مجاورت میدان مجنون عراق و ۸۰ کیلومتری غرب اهواز واقع شده است.

طرح توسعه میدان آزادگان با حفاری ۱۸۵ حلقه چاه تازه در حال اجراست و به‌تازگی آیین رسمی عملیاتی شدن ۶۰ حلقه چاه آن با حضور سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری در استان خوزستان عملیاتی شد، هم‌اکنون تولید روزانه این میدان پس از فرآورش در واحد بهره‌برداری غرب کارون به تلمبه‌خانه غرب کارون ارسال می‌شود.

گام دوم توسعه میدان نفتی آذر

گام نخست در توسعه میدان مشترک آذر برداشته شده است، اکنون وزارت نفت دولت سیزدهم قصد دارد با تکیه بر توان داخلی گام دوم توسعه را کلید بزند، آذر، از نظر ساختار زمین‌شناسی یک میدان نفتی پیچیده به‌شمار می‌آید، ساختار زمین‌شناسی ویژه، حفاری در این میدان را به یکی از سخت‌ترین و پرچالش‌ترین حفاری‌ها تبدیل کرده است.

مرحله دوم توسعه و افزایش تولید در قدیمی‌ترین میدان نفتی ایران

میدان نفتی مسجدسلیمان نخستین و قدیمی‌ترین میدان نفتی در خاورمیانه، در شهرستان مسجدسلیمان و استان خوزستان واقع شده است که توسعه مرحله نخست این میدان از سوی شاخه بین‌الملل شرکت ملی نفت چین (CNPCI) در قالب بیع متقابل انجام شد. حال فردا قرار است قرارداد گام دوم توسعه این میدان امضا شود که این موضوع حکایت از پیشرفت شرکت‌های اکتشاف و تولید (E&P) در زمینه توسعه در بخش بالادست صنعت نفت دارد.

حجم نفت درجای میدان مسجدسلیمان حدود ۶.۲ میلیارد بشکه برآورد می‌شود و تولید نفت در ایران برای نخستین بار در خردادماه سال ۱۲۸۷ از مسجدسلیمان آغاز و تاکنون از این مخزن، حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون بشکه نفت برداشت شده است.

قرارداد توسعه میدان‌های سومار، سامان و دلاوران

همچنین قرارداد توسعه سه میدان سومار، سامان و دلاوران واقع در گستره عملیاتی شرکت نفت مناطق مرکزی در غرب کشور فردا در قالب الگوی تازه قراردادهای نفتی ایران شامل توسعه، تولید و بهره‌برداری امضا شد.

از سال ۱۴۰۳ به تولید زودهنگام خواهیم رسید

جواد اوجی وزیر نفت در این مراسم  به امضای قراردادهای اجرایی طرح ملی فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی با چهار پیمانکار اصلی داخلی به ارزش ۲۰ میلیارد دلار در اسفندماه اشاره و اظهار کرد: امروز نیز قراردادهای توسعه ۶ میدان نفتی با هدف افزایش تولید روزانه نزدیک به ۴۰۰ هزار بشکه از این میدان‌ها امضا می‌شود که در مجموع ۱۵ میلیارد دلار عایدی سالانه این افزایش تولید خواهد بود و با اجرای قراردادهای توسعه‌ای این ۶ میدان نفتی، از سال ۱۴۰۳ به تولید زودهنگام خواهیم رسید.

وی تأکید کرد: قول می‌دهیم که وزارت نفت در سال آینده نیز رشد اقتصادی ۱۴۰۲ را با پروژه‌هایی که در بخش بالادست و پایین‌دست تعریف شده است، تکرار کند.

نمی‌توانیم منتظر شرکت‌های خارجی بمانیم، شرکت‌های ایرانی توانمند هستند

محمد خطیبی -  نماینده سابق ایران در اوپک - نیز با اشاره به تاثیرات امضای این قراردادها در توسعه صنعت نفت کشور، گفت: میدان های نفتی نیازمند توسعه هستند و ما نمی توانیم منتظر شرکت های خارجی بمانیم، شرکت های ایرانی قابلیت توسعه میادین نفتی را دارند و اگر چناچه صلاح دانستند می توانند در فرایند توسعه از شرکایی استفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه با توسعه میدان‌های نفتی تولید افزایش پیدا می‌کند و افزایش تولید به معنای افزایش درآمد است بنابر این این مساله از هر نظر مثبت است و ایران با توان داخلی قابلیت انجام این کار را دارد و اکنون نیز شرکت های بسیار موفقی در این حوزه فعالیت می کنند که قابلیت های زیادی دارند.

این کارشناس ارشد حوزه انرژی با بیان اینکه حتما باید این اتفاق در صنعت نفت رقم می خورد، گفت: فرایند توسعه در صنعت نفت قابل توقف نیست و در بخش بالادست، پایین دست و پتروشیمی باید به این موضوع توجه کرد که این صنعت قابل توقف نیست، بنابراین در حرکت به سمت جلو نیازمند این هستیم که طرح های توسعه‌ای را اجرایی کنیم.

به گفته خطیبی اجرای این طرح بسیار مثبت است و امیدواریم با تکیه بر توان داخلی و توانمندی که از شرکت‌های ایرانی سراغ داریم شاهد تحولات خوبی در صنعت نفت باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه میدان‌های نفتی کلید خورد؛ گام‌ بلند تحولات نفتی با تکیه بر توان داخلی
  • نجات ۷ تن از آتش‌سوزی ساختمانی در خیابان ولیعصر
  • آیین افتتاح نمایشگاه مد و لباس محلی با حضور فرماندار محترم شهرستان سردشت
  • راهنمای کامل برای استفاده از بتن اکسپوز در پروژه‌ های ساختمانی
  • چگونه آهن آلات، ورق و میلگرد را با کیفیت و ارزان بخریم؟
  • صنعت ساختمان در مسیر دولتی شدن/ در ۲ سال گذشته فقط ۹۰۰ هزار پروانه‌ ساختمانی صادر شده است
  • بهاری‌فر: پوشش‌های جدید بیمه‌ای سهم شرکت‌های دانش‌بنیان از تولید ناخالص ملی را افزایش می‌دهد
  • کمبود اتوبوس در کشور بیداد می‌ کند
  • نمای آثار ۵۰ هنرمند با مشارکت بیش از ۵ گالری
  • آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد مساله‌محور معماری یادمانی و طراحی مکان‌رویدادها