Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تبریز گفت: در جهت رفاه حال دانش‌آموزان برای شروع سال تحصیلی جدید، اقدامات مختلفی از جمله ایمن‌سازی حریم مدارس صورت گرفته است.

مهدی یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در رابطه با ایمن‌سازی حریم مدارس شهر تبریز، اظهار کرد: مدارس غیرانتفایی که در حال حاضر در سطح شهر جانمایی می‌شوند در برخی مواقع در حریم مراکز آلودگی صدا از جمله کنار صافکاری‌ها قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید شرایطی فراهم شود تا مدارس از احداث کنار مراکز آلودگی صدا دور شوند، ادامه داد: بر اساس قانون شاید برای احداث مدارس استعلامی از معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری نمی‌شود وتنها از طریق آموزش و پرورش اقدام می‌شود، حداقل کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که مشاغل مزاحم را حذف کنیم، اما این کار در صورتی انجام می‌شود که مراحل قانونی تاسیس مدارس طی شده باشد.

یوسفی با اشاره به اقداماتی که در حوزه حمل و نقل برای شروع سال تحصیلی جدید انجام شده است، افزود: این کارها در سه حوزه انجام می‌شود؛ در ابتدا ساماندهی سرویس مدارس است که خوشبختانه با راه‌اندازی سامانه سپند، ۲۵ شرکت و ۸۳۴ راننده برای سرویس مدارس تایید شده‌اند که البته این آمار ثابت نبوده و تا زمان شروع سال تحصیلی قابل افزایش است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تبریز اضافه کرد: خدمات عمومی را که حمل و نقل عمومی در اولویت این خدمات قرار دارد، برای اول مهرماه بررسی و ساماندهی شده است. نسبت به بازسازی اتوبوس‌ها اقدامات خوبی صورت گرفته است و امیدوار هستیم با مشکلی روبه‌رو نشویم.

وی با بیان اینکه خطوط بی. آر. تی اتوبوسرانی و همچنین مترودر روز اول مهرماه برای دانش‌آموزان رایگان است، تاکید کرد: تمامی این اقدامات در جهت رفاه حال دانش‌آموزان و سهولت در رفت و آمد مسیر مدرسه تا منزل و ازهمه مهم‌تر ایمن‌سازی محل تردد آن‌ها انجام می‌شود.

کد خبر 389998

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداري تبريز کلانشهر شهر تبریز حمل و نقل اتوبوسرانی اتوبوس بی آر تی مترو تبریز مدارس غیر انتفاعی دانش آموزان آغاز سال تحصیلی جدید مهرماه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۷۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: ۱۷ ایستگاه در طول ۳۰ ماه به مترو تهران اضافه شده است

شهردار تهران با بیان اینکه در موضوع حل آلودگی هوا شهرداری تهران گام‌های بزرگی برداشته است گفت: در سال ۱۴۰۰ مترو تهران ۱۴۲ ایستگاه، اما امروز بعد به ۱۵۹ عدد رسیده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ آیین بهره‌برداری از سه ایستگاه جدید مترو به همراه ایستگاه تبادلی تربیت مدرس و ۲ ورودی در خط ۶ مترو تهران با حضور شهردار تهران انجام شد.

محسن هرمزی، معاون حمل و نقل شهرداری تهران در این مراسم گفت: از اسفند سال گذشته با همت دوستان در قرارگاه خاتم النباء (ص) اتمام این ایستگاه‌ها را در دستور کار قرار دادیم و امروز ایستگاه‌هایی افتتاح می‌شود که بار ترافیکی را در غرب کاهش می‌دهد و ایستگاه شهدای کن و آیت‌الله کاشانی نیز در آینده افتتاح می‌شود.

وی ضمن اشاره به اینکه طراحی خطوط ۸ تا ۱۱ انجام شده بود و عملیات حفاری خط ۱۰ مترو شروع شد، ادامه داد: خط ۸ مترو را کلنگ زنی کردیم و برای خط ۹ نیز با قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) قرارداد داریم، خط ۱۱ مترو هم در سال آینده عملیات آن آغاز خواهد شد و اتفاق مهمی از نظر توسعه خطوط داریم.

معاون حمل و نقل شهرداری تهران با بیان اینکه توسعه غربی و شرقی خط ۴ مترو را نیزشروع کرده‌ایم افزود: در حوزه واگن نیز اتفاقات خوبی در سالی که گذشت رقم خورد، هزار و ۱۶۹ واگن در مترو تهران وجود دارد و ۷۹۰ واگن جدید در حال ورود است. قرارداد ۳۱۳ واگن ملی در حال پیگیریست و شهرداری تهران قرارداد خرید ۲۷ هزار تاکسی، ۲ هزار و ۵۰۰ اتوبوس برقی و ۱۰ موتور برقی و ۱۰ هزار ون را منعقد کرده است.

لزوم افزایش خطوط مترو

مهدی چمران نیز در این مراسم گفت: بعد از کندی کار در مدت کوتاهی این امر صورت پذیرفت و مجددا شاهد حرکت سریع و شتابان احداث مترو هستیم.

وی ضمن اشاره به اینکه اهمیت حمل و نقل عمومی در روز‌های منتهی به سال نو نمود دارد و نباید با چنین ترافیکی مواجه می‌شدیم ادامه داد: نداشتن و نخریدن قطعات و عدم توجه به توسعه و نوسازی وسایل حمل و نقل عمومی سبب وجود چنین شرایطی شده، طراحی خطوط مترو برای قبل از انقلاب و با توجه به شرایط آن زمان است و با این افزایش جمعیت و ترافیک این خطوط کافی نیست و باید اضافه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره معماری خاص ایستگاه بهار شیراز افزود: امید است این معماری خاص ایرانی اسلامی در سایر ایستگاه‌ها توسعه یابد تا این نوع معماری برای آیندگان به میراث بماند.

وی بیان کرد: اگر خطوط مترو و اتوبوس به حد کافی باشد می‌توانیم برنامه‌ریزی کنیم که چگونه مردم از خودروی شخصی کمتر استفاده کنند تا ترافیک کمتری داشته باشیم.

ایستگاه بهار شیراز به بیمارستان خانواده متصل می‌شود

علیرضا زاکانی نیز در این مراسم گفت: عملیات احداث ۳ ایستگاه و ۲ ورودی افتتاح شده امروز، ابتدا با همراهی شرکت مپنا شروع شد و پس از آن ایستگاه تربیت مدرس به وسیله قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) و ایستگاه‌های بخش شمالی خطوط ۶ به وسیله شرکت چیلکو افتتاح شدند.

وی ضمن اشاره به اینکه در طراحی فضای ایستگاه‌های مترو بیش از هر عنصر دیگری به سراغ معماری ایرانی-اسلامی رفته‌ایم، تا علاوه بر ایجاد فضای دل‌انگیز، اتصالی به گذشته فرهنگی خود نیز داشته باشیم، ادامه داد: در همین راستا نمونه دقیقی از معماری ایرانی-اسلامی را در ایستگاه تربیت مدرس با وجود قوس‌های آجری آن می‌بینیم.

شهردار تهران افزود: برای رعایت استاندار‌های مرتبط با پدافند غیرعامل به دنبال اتصال برخی از ایستگاه‌های مترو با بیمارستان‌ها بودیم و ایستگاه بهار شیراز نیز از این لحاظ به بیمارستان خانواده متصل می‌شود.

زاکانی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ مترو تهران ۱۴۲ ایستگاه به طول ۲۵۴ کیلومتر داشت، اما امروز بعد از گذشت ۳۰ ماه ایستگاه‌های مترو تهران به ۱۵۹ عدد و به طول ۳۰۳ کیلومتر رسیده است.

وی توضیح داد: تمرکز اصلی ما در مدیریت شهری ایجاد تحول کالبدی در شهر تهران بود که این موضوع را محور‌های مختلفی دنبال کردیم، در موضوع حل آلودگی هوا با وجود مسئولیت ۲۳ دستگاه دیگر شهرداری تهران گام‌های بزرگی در این زمینه از جمله اضافه شدن ۳ هزار اتوبوس برقی، ۵۵ هزار تاکسی و ۱۰ هزار ون برقی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی در ماه‌های آینده برداشته است.

دیگر خبرها

  • ایمن سازی سرازیری سهند
  • بهره برداری از تمام خطوط هفت‌ گانه مترو در سال آینده
  • سرازیری شهر جدید سهند ایمن‌سازی شد
  • ضرورت انجام اقدامات حفاظتی وایمنی درمسیر قنوات وبالا دست آنها
  • امن ترین خطوط هوایی جهان کدامند
  • زاکانی : ۱۷ ایستگاه در طول ۳۰ ماه به مترو تهران اضافه شده است
  • زاکانی: ۱۷ ایستگاه در طول ۳۰ ماه به مترو تهران اضافه شده است
  • خط ۸ مترو از چه زمانی راه اندازی می‌شود؟
  • در آستانه سفرهای نوروزی ایمن‌سازی جاده انقراض یوزپلنگ همچنان روی هوا!
  • اضافه شدن محافظت بی‌درنگ در برابر سایت‌های مخرب به قابلیت «مرورگری ایمن» در کروم