Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@17:21:35 GMT

پیگیری ثبت زنجیره‌ای جاده ابریشم در همدان

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۷۷۶۶

پیگیری ثبت زنجیره‌ای جاده ابریشم در همدان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان با اشاره به برگزاری همایش جهانی «راه ابریشم» برای نخستین بار در ایران و به میزبانی همدان گفت: ششمین نشست جهانی «راه ابریشم» با موضوع پیگیری ثبت زنجیره‌ای این جاده توسط کشورهای مختلف، بررسی نشست‌های قبلی و گفت‌وگوی ادیان هفته اول مهرماه برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی مالمیر  در گفت وگو با ایسنا، منطقه همدان، موضوع ارتباطات را از ضرورت‌های تاریخ بشر عنوان کرد و افزود: تمدن‌های مختلف به منظور تأمین نیازهای اقتصادی و تعاملات فرهنگی خود از جاده‌ای استفاده می‌کردند که به علت سابقه طولانی در مبادله ابریشم به «جاده ابریشم» معروف شده بود.

وی با بیان اینکه جاده ابریشم از شرق آسیا تا مدیترانه پیش رفته و ایران نیز به علت موقعیت جغرافیایی خود در دل این جاده جای دارد، اضافه کرد: همدان با سابقه تمدن و تاریخ چند هزار ساله در مبادله کالا و فرهنگ «جاده ابریشم» نقش مهمی داشته است.

مالمیر با اشاره به برگزاری همایش جهانی «راه ابریشم» برای نخستین بار در ایران و به میزبانی همدان بیان کرد: ششمین نشست جهانی «راه ابریشم» با موضوع پیگیری ثبت زنجیره‌ای این جاده توسط کشورهای مختلف، بررسی نشست‌های قبلی و گفت‌وگوی ادیان هفته اول مهرماه برگزار خواهد شد.

وی برگزاری همایش جهانی «راه ابریشم» را در توسعه گردشگری ایران و همدان موثر دانست و با بیان اینکه تنوع فرهنگ‌ها و آداب و سنن کشورهای حاشیه «جاده ابریشم» به جذابیت تاریخی این جاده افزوده است، عنوان کرد: راه ابریشم به علت قدمت بالا و عبور از کشورهای مختلف یکی از جاذبه‌های گردشگری دنیا به شمار می‌رود.

مالمیر اجلاس جهانی «راه ابریشم» در همدان را فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های آن عنوان کرد و گفت: حضور معاون آسیا و اقیانوسیه و اعضای یونسکو و سایر میهمانان این همایش در همدان در معرفی آثار تاریخی و طبیعی این خطه به جهانیان موثر خواهد بود.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از این همایش، آن را فرصتی برای توسعه گردشگری همدان خواند و در ادامه جنبه علمی همایش را برای دانشجویان و اساتید دانشگاه مفید خواند.

مالمیر با بیان اینکه پنل های مختلفی با موضوعات فنی و تخصصی حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در طول همایش برگزار می شوند، گفت: خروجی این همایش لزوما ثبت جهانی آثار همدان نیست بلکه زمینه انجام این کار را فراهم می کند.

وی با بیان اینکه جاده ابریشم فرامرزی است، یادآور شد: برگزاری مستمر و تداوم رویدادهای بین المللی در همدان باعث رونق گردشگری در این استان خواهد شد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نشست راه ابریشم استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۷۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۱۳۸ کیلومتر از راه‌های اصلی استان همدان به روشنایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مهرداد آهکی افزود: این استان دارای ۶۵۵ کیلومتر بزرگراه و چهارخطه است که از این میزان ۳۰۰ کیلومتر نیازمند نصب روشنایی بوده است.

او تأکید کرد: سال گذشته نصب روشنایی در حدود ۱۳ کیلومتر از راه‌های این استان پیشنهاد شده است که با ۸۰ درصد این عدد موافقت به عمل آمد که ۹.۸ کیلومتر از راه‌ها به روشنایی مجهز شدند.

آهکی تصریح کرد: بهسازی و نصب روشنایی به طول چهار کیلومتر در گردنه حادثه خیز زاغه با ۲۱۰ میلیارد ریال از مهر ماه سال گذشته آغاز و هم اکنون آماده بهره برداری شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان گفت: این محور، چهار خطه به هم چسبیده بود بنابراین تیر‌های چراغ برق در حاشیه جاده نصب شده بودند که با توجه به فراوانی تصادف ابتدا نسبت به جدا سازی مسیر رفت و برگشت با قرار دادن حفاظ بتنی اقدام شد سپس تیر‌های چراغ برق به رفوژ میانی (جداکننده) جاده انتقال یافت.

آهکی افزود: برخی از تیر‌های چراغ برق موجود در بزرگراه‌ها قدیمی و فرسوده هستند بنابراین اداره راهداری به منظور ارتقای ایمنی و رفع خاموشی‌های مکرر نسبت به نوسازی، بهسازی و استفاده از چراغ‌های جدید با دامنه روشنایی وسیع اقدام می‌کند.

او گفت: بهسازی چراغ‌های موجود در تونل ۸۰۰ متری تویسرکان نیز از تیرماه سال گذشته آغاز شده و پیش بینی می‌شود تا اواسط سال ۱۴۰۳ بهره برداری شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان تأکید کرد: هزینه هر یک کیلومتر نصب روشنایی ۳۰ میلیارد ریال است و حدفاصل هر ۵۰ متر یک تیر چراغ برق نصب و راه اندازی می‌شود.

دیگر خبرها

  • کشف ۱۰ فقره سرقت فروشگاه‌های زنجیره‌ای در همدان
  • روستا‌های ایران در فهرست جهانی شدن
  • سنگ اندازی‌ها باعث فرار سرمایه‌گذار از همدان می‌شود
  • واریز پاداش سوادآموزان قبول شده در استان همدان
  • پاکسازی حریم جاده همدان - کبودراهنگ از زباله
  • پروژه ناتمام مقصد گردشگری شدن همدان به نتیجه می‌رسد؟
  • تجهیز ۱۳۸ کیلومتر از راه‌های اصلی استان همدان به روشنایی
  • «سفال لالجین» سفیر فرهنگی و صادراتی همدان در اکسپو ۲۰۲۴
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند
  • ۳ کشته و زخمی در تصادف زنجیره‌ای جاده فیروزآباد به جم