Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-19@23:41:31 GMT

تشکیل کارگروه تخصصی طلا وجواهرات در وزارت صمت

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۸۶۵۳

تشکیل کارگروه تخصصی طلا وجواهرات در وزارت صمت

خبرگزاری میزان- سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت از تشکیل کار گروه و میز تخصصی طلا، جواهرات و فلزات گرانبها با حضور اتحادیه ها و تشکل ها در وزارت صنعت، معدن و تجارت خبرداد. تاریخ انتشار: 09:35 - 30 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۵۱۳۳۰

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، هم اندیشی انجمن‌ها و تشکل‌های فعال در زمینه طلا، فلزات گرانبها و سنگ تزیینی با حضور عضو محترم مجمع تشخیص مصلحت و رئیس گروه اقتصادی معاونت بررسی دفتر مقام معظم رهبری تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی صادقی نیارکی دراین نشست از تشکیل کار گروه و میز تخصصی طلا، جواهرات و فلزات گرانبها با حضور اتحادیه ها و تشکل ها در وزارت صنعت، معدن و تجارت خبرداد و اظهار کرد: نگاه ما در وزارت صنعت معطوف به مباحث کلان اقتصاد توسعه و زنجیره‌های ارزش است و از این رو مباحث مطرح شده در جلسات تخصصی باید تبدیل به اقتصاد و مزیت‌های اقتصادی شود.

سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در پیشرفت اقتصادی کشور افزود: نگاه به ظرفیت‌های درون که جز تاکیدات مقام معظم رهبری است از راهبرد‌های اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت است، ولی همانطور که ایشان تاکید به درون زایی اقتصاد دارند، بر برونگرایی و توسعه صادرات غیر نفتی توجه ویژه دارند.

وی در ادامه به تبیین وضعیت صنعت فلزات گرانبها پرداخت وبا پیشنهاد تشکیل کارگروهی فرا ازاتحادیه‌ها در حوزه این فلزات گفت: کارگروهی متشکل از صاحب نظران زنجیره صنعت فلزات گرانبها اعم از حوزه طراحی، ماشین آلات، صادرات، ساخت طلا و جواهر و بازاریابی فرا از تشکل‌ها و اتحادیه‌ها شکل بگیرید تا چشم انداز‌ها و راهبرد‌های این صنعت با همکاری صنف و انجمن‌ها آن‌ها تهیه شود.

صادقی نیارکی با اشاره به اهمیت طلا و جواهر در اقتصاد کشور گفت: پیشنهاد می‌شود مرکزی مستقل تشکیل شود که همه اضلاع فلزات گرانبها نظیر طلا، جواهرات و سنگ‌ها و حتی صادرات و فروش در آن‌ها تجمیع شود تا تحقق سند راهبردی این صنعت تسریع بشود.

سرپرست معاونت امور صنایع بیان کرد: ارتباط خوبی میان دولت و سایر قوا وجود دارد و از این ظرفیت می‌توان برای بلوغ کامل صنعت و برطرف کردن سنگلاخ‌ها و موانع استفاده کرد.

وی پیشنهاد داد که از ظرفیت‌های دانشگاه و صنعت باید به صورت همرافزا استفاده شود تا سند و چشم انداز صنعت طلا و جواهر با محوریت مطالعات در کشور تهیه شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: طلا جواهر دانشگاه کارگروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۸۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پرونده تخلف صنفی در آذربایجان‌غربی تشکیل شد

ایرج مرندی معاون نظارت و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: در طول اجرای طرح نظارتی ویژه ماه رمضان و نوروز امسال در استان ۱۱ هزار و ۹۴۵ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی، تولیدی، خدماتی، انبار و سردخانه‌ها، عمده‌فروشی‌ها، خرده‌فروشی‌ها انجام شد.

وی اضافه کرد: در طول این ایام بیشترین تخلفات پرونده‌های تشکیل شده مربوط به درج نکردن قیمت با هزار و ۱۰۷ مورد، گران‌فروشی با ۴۶۰ مورد و کم‌فروشی با ۱۰۱ مورد بود که پرونده‌های متخلفان پس از تکمیل برای رسیدگی و رای نهایی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

مرندی ادامه داد: در بازه زمانی اجرای طرح ویژه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۳ که از ۱۶ اسفندماه سال ۱۴۰۲ آغاز و در ۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به پایان رسید، ۴۱ اکیپ بازرسی در سطح استان در ۲ شیفت صبح و بعدازظهر از واحد‌های مختلف صنفی بازرسی و اقدام به نظارت میدانی و تشکیل پرونده‌های مختلف تعزیراتی کردند.

معاون نظارت و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: همچنین در راستای اجرای مصوبات جلسات ستاد خدمات سفر استان، اکیپ‌های مشترک بازرسی با حضور نمایندگان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و میراث‌فرهنگی تشکیل و نسبت به نظارت و بازرسی از رستوران‌های شهری و بین شهری، هتل‌ها، مهمان‌پذیری‌ها، غذاخوری‌ها و خدمات مورد نیاز مسافران نوروزی در طول تعطیلات نوروزی اقدام و با متخلفین برخورد قانونی صورت پذیرفت.

مرندی افزود: همشهریان در طول سال می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفات صنفی از سوی واحد‌های صنفی و غیر صنفی اعم از احتکار، قاچاق، عدم فروش کالا، گران‌فروشی، کم‌فروشی، صادرنکردن فاکتور، عدم درج قیمت بر روی کالا و خدمات و ... را از طریق سامانه شبانه روزی ۱۲۴ ستاد خبری اداره کل صنعت، معدن وتجارت در میان بگذارند تا در اسرع وقت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • قول وزیر صنعت برای کمک به صنعتگران
  • بهره‌برداری از فاز توسعه شرکت کلران در سمنان
  • ۲ واحد صنفی در طبس پلمب شد
  • افتتاح یک واحد تولید باطری در گرمسار با حضور وزیر صمت
  • تأکید وزیر صمت بر حمایت از صادرکنندگان
  • همایش بزرگ سرمایه گذاران استان سمنان آغاز به‌کار کرد
  • ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پرونده تخلف صنفی در آذربایجان‌غربی تشکیل شد
  • نظارت بر بازار شرط تحقق شعار سال است
  • شرط تحقق شعار سال نظارت و بازرسی بر بازار است
  • وزیر صمت به سمنان سفر می‌کند/ افتتاح ۴ پروژه اقتصادی