Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

بسیاری از والدین مایل هستند که کودک آن‌ها از سنین پایین به یادگیری و صحبت کردن به زبان دوم بپردازد. این به دلیل آن است که توان استفاده از یک زبان رایج دیگر همانند زبان انگلیسی، فواید بسیاری برای کودکان در سنین کودکی و بزرگسالی خواهد داشت.

یادگیری یک زبان جدید در سنین کودکی دارای مزیت‌های بسیاری برای سلامتی ذهن کودکان و همچنین فواید گوناگونی در ارتباط با شغل و تحصیل آن‌ها در سنین بزرگسالی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین جهت بسیاری از والدین مایل هستند که کودک آن‌ها از سنین کم به یادگیری و درک یک زبان دیگر مشغول شود. کلاس‌های آموزش مکالمه زبان انگلیسی برای کودکان و همچنین دوره‌های مکالمه انگلیسی بزرگسالان آموزش زبان دایلو می‌تواند در این زمینه به شما بسیار کمک کند.

نحوه و متد آموزش زبان به کودکان بسیار اهمیت دارد و لازم است یادگیری به طور مداوم با سرگرمی صورت گیرد تا کودکان بتوانند به شکل بهتری زبان بیاموزند. اما برای والدین بسیار جای سوال است که در کنار آموزش های کلاسی، چه تمرین‌ها و سرگرمی‌هایی را می‌توانند برای کودک خود در منزل فراهم کنند تا انگیزه فرزند آن‌ها برای یادگیری زبان انگلیسی بیشتر گردد.

برای اینکه بتوانید در منزل به کودک خود زبان بیاموزید، اشکالی ندارد اگر که سطح زبان انگلیسی شما در مقطع پیشرفته نباشد. مهمترین مسئله این است که شما قصد انجام این کار را داشته باشید و کودکان خود را تشویق به یادگیری و استفاده از زبان دوم کنید. تشویق والدین تاثیر بسیاری در روند پیشرفت کودکان در یادگیری زبان خواهد داشت. نگران این نباشید اگر کودک شما به سرعت شروع به صحبت کردن به زبان انگلیسی نمی کند و یا در درک عبارت ها کند عمل می کند.

کودکان مدت زمان معینی را برای درک بهتر زبان نیاز دارند. در کلاس های آموزشی نیز سعی می شود که کودکان با انجام تمرینات مناسب سن خود بتوانند به تدریج با قرار دادن کلمات در کنار هم جمله سازی کنند. کافیست که کمی صبور باشید تا آن ها پس از مدتی شروع به صحبت کردن کنند. در مدت یادگیری زبان، لازم است که توسط مربی کودک خود، یک برنامه آموزشی طراحی گردد تا یادگیری و آموزش به صورت منظم صورت گیرد.

برای کلاس های کودک توصیه می شود که آموزش به صورت کوتاه و مکرر باشد و از آموزش هایی که جلسات به شکل طولانی برگزار می شود و غیر مکرر است جلوگیری شود. می توان گفت برای هر کودک 20 دقیقه آموزش به زبان ساده همراه با سرگرمی می تواند کافی باشد. شما می توانید به تدریج مدت زمان آموزش زبان برای کودک خود را همانطور که آن ها بزرگ تر می شوند و طول زمان تمرکز آن ها افزایش پیدا می کند بیشتر کنید. برای اینکه بتوانید کودک خود را متمرکز بر روی فعالیت ها قرار دهید، سعی کنید که سرگرمی ها و فعالیت های آموزشی به شکل کوتاه و متفاوت باشد.

سعی کنید که برخی فعالیت های آموزشی را در زمان های مشخصی از روز به صورت روزانه انجام دهید. کودکان احساس راحتی و اعتماد به نفس بیشتری می کنند، اگر که آن ها از برنامه آموزشی و فعالیت ها از قبل مطلع باشند و با انجام آن ها تجربه خوبی در ذهن آن ها شکل گرفته باشد. برای مثال شما می توانید یک بازی به زبان انگلیسی را هر روز پس از مدرسه با کودک خود انجام دهید و یا به خواندن یک داستان به زبان انگلیسی قبل از خواب بپردازید.

اگر که شما در خانه فضای کافی دارید، می توانید یک گوشه از منزل را به زبان انگلیسی اختصاص دهید و در آن هر چیز که مرتبط با زبان انگلیسی است را نگه داری کنید. برای مثال کتاب ها، بازی ها، انیمیشن های زبان انگلیسی و یا چیز هایی که کودک شما درست کرده است را در آن بخش قرار دهید. به خاطر داشته باشید برای یادگیری و درک بهتر زبان کودکان، تکرار بسیار اهمیت دارد. کودکان اغلب نیاز دارند که کلمات و عبارت ها را چندین بار بشنوند تا احساس کنند آماده هستند که خودشان این کلمات را تلفظ کنند. در دوره های آموزش زبان کودک دایلو تکرار عبارت ها همراه با آهنگ و شعر صورت می گیرد تا کودکان بتوانند درک بهتری از کلمات داشته باشند و آن ها را بهتر به خاطر بسپارند.

کودکان به صورت طبیعی هنگامی که سرگرم انجام فعالیت می شوند می آموزند. نوع فعالیت های آموزشی بستگی به سنین کودکان دارد. برای مثال استفاده از فلش کارت ها یک روش بسیار موثر برای آموزش و مرور کلمات و عبارت ها می باشد و بازی های آموزشی بسیار متنوعی وجود دارد که شما می توانید با استفاده از فلش کارت ها انجام دهید. مربیان آموزش زبان کودک تجربه بسیار خوبی در آموزش به کودکان با استفاده از بازی و سرگرمی دارند. برای اینکه بتوانید روش های موثر برای ارائه تمرین و آموزش به کودک خود در منزل را فرا بگیرید، می توانید با مربیان با تجربه زبان کودک مشورت کنید.

آموزش زبان به کودکان در منزل در کنار آموزش های کلاسی مزیت های بسیاری برای تقویت زبان کودک شما خواهد داشت. شما می توانید با استفاده از انواع اشیاء موجود در خانه به تمرین کردن و یادگیری زبان کودک خود کمک کنید. برای مثال شما می توانید هنگامی که کودک شما در حال انتخاب لباس مورد علاقه خود است، درباره لباس ها به زبان انگلیسی صحبت کنید. مثلا می توانید بگویید "آیا دوست داری لباس آبی رنگ را بپوشی؟" و به این شکل شروع کنید رنگ ها را به زبان انگلیسی به کودک خود آموزش دهید.

یکی از فعالیت های دیگر می تواند تمرین کردن و توسعه دایره لغات برای اسباب بازی ها و وسایل در خانه باشد. هنگامی که شما در حال کمک کردن به کودک خود برای تمیز و مرتب کردن اتاق هستید، می توانید نام و رنگ وسایل گوناگون را اشاره کنید و سپس آن را در جای مناسب خود قرار دهید. یک مثال دیگر اینکه می توانید کلمات مرتبط با انواع غذا ها و خوراکی ها را در هنگام آشپزی و یا رفتن به خرید آموزش دهید.

برای مثال هنگامی که با کودک خود به منظور خرید کردن به فروشگاه می روید، می توانید لیستی از آیتم هایی که می خواهید تهیه کنید را به کودک خود دهید و از او بخواهید که محل آن ها را پیدا کند. شما می توانید از تصاویر یا کلمات استفاده کنید که این روش بستگی به سن کودک شما خواهد داشت. سپس هنگامی که به خانه برگشتید به مرور کلمات و آن چه که خریده اید بپردازید.

معمولا در کلاس های آموزش زبان کودک علاوه بر یادگیری در کلاس ها، تمرینات و فعالیت های آموزشی و سرگرمی مناسبی به عنوان تمرین در منزل به والدین ارائه می گردد تا کودکان بتوانند به صورت پیوسته پیشرفت کنند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مکالمه زبان انگلیسی کودکان کلاس زبان آموزش زبان انگلیسی یادگیری زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۲۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق

مهدی چنگیزی معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره برگزاری نخستین دوره یادگیری عمیق (تعاملی) در این واحد دانشگاهی اظهار کرد: بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری کارگاه‌های آموزشی متعدد که با حضور مدیران گروه‌های آموزشی در ابتدای نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در دانشکده‌های واحد اراک برگزار شد، اهمیت یادگیری عمیق در ارتقای سطح کیفیت آموزش به دانشجویان تبیین و مورد تأکید قرار گرفت.

وی افزود: عناوین آموزشی این کارگاه شامل مباحث پداگوژی و ایجاد مهارت در فرایند آموزش، آشنایی با هرم یادگیری، مبانی یادگیری عمیق (تعاملی)، آشنایی با برخی روش‌های کارگروهی، مقایسه روش‌های سنتی و نوین در فرآیند یاددهی و یادگیری، مثلث تدریس، انواع یادگیرنده‌ها و تکنیک‌ها و روش‌های تدریس به آنها، زمینه‌های یادگیری، شیوه‌های تولید محتوای آموزشی و آشنایی با برخی پلتفرم‌های تولید محتوا نظیر Camtasia بوده است.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بیان کرد: این طرح به‌منظور شناسایی ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها و بررسی مزایا و معایب آموزش یادگیری عمیق (تعاملی) به‌صورت پایلوت برای دروس فیزیک ۲ و ریاضی ۲ تعریف شد. بدین منظور از هر استان یک واحد دانشگاهی به‌عنوان مجری طرح انتخاب و پس از معرفی مدرس دروس مورد بحث به سازمان مرکزی در جلسه‌ای اهداف و جزئیات آن برای اساتید تبیین شد.

چنگیزی افزود:‌ از استان تهران، واحد تهران شمال، از استان مرکزی، واحد اراک و از استان آذربایجان شرقی واحد تبریز برای اجرای این طرح گزینش شدند و به‌منظور مقایسه دقیق اثرات یادگیری عمیق با آنچه از آن به یادگیری رایج (سنتی) یاد می‌شود، مقرر شد دو کلاس با ظرفیت ۳۵ نفر با توزیع دانشجویی، سرفصل و زمان برگزاری یکسان از رشته‌های کامپیوتر، صنایع و مکانیک ارائه شود که در یکی از آنها روش‌های یادگیری عمیق پیاده‌سازی شده و دیگری به همان شیوه رایج قبل تدریس صورت پذیرد.

وی مطرح کرد: در کلاس یادگیری عمیق (تعاملی)، استاد به‌عنوان راهنما در کنار دانشجویان حضور دارد و با مشارکت دادن آنها در مباحث درسی، تفهیم مطالب را تسهیل و تعمیق می‌بخشد.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با بیان اینکه قبل از شروع نیمسال و برگزاری کلاس‌ها، مطالب و سرفصل دروس در قالب طرح درس به‌طور دقیق مشخص و مطالب ارائه و در هر جلسه تعیین شود، ادامه داد: برای هر جلسه، سه کاربرگ در نظر گرفته‌شده که هر هفته متناسب با مطالب درسی آن جلسه از طریق سامانه کاتب در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

چنگیزی توضیح داد:‌ کاربرگ شماره یک شامل خلاصه‌ای از درس هفته جاری بوده که به‌طور کلی اهداف و رئوس درس را بیان می‌کند. دانشجویان موظف هستند پیش از حضور در کلاس با مطالعه کاربرگ شماره یک ضمن آشنایی کلی با مبحث روز، پیش‌زمینه ذهنی برای مطالبی که در کلاس توسط استاد بیان خواهد شد، پیدا کنند. کاربرگ شماره ددو شامل نمونه‌ها و تمریناتی است که در کلاس توسط استاد مطرح و با همکاری دانشجویان حل شده و مورد بررسی قرار می‌گیرند. به‌منظور مشارکت بیشتر دانشجویان در مباحث درسی، بر اساس تکنیک آموزش«پازلی» دانشجویان به هفت گروه پنج نفره تقسیم شدند و فعالیت کلاسی آنها به‌صورت گروهی انجام می‌پذیرد.

وی تشریح کرد: برای سنجش تلاش و نیز معلومات هر یک از دانشجویان، به‌طور تصادفی افرادی انتخاب می‌شوند که باید نحوه حل هر سؤال را برای دیگر دانشجویان به‌طور شفاهی تشریح کند و کاربرگ شماره سه شامل تمرینات پایان هر فصل بوده که به‌عنوان کار در منزل به‌صورت گروهی به دانشجویان ارائه می‌شود تا با مشارکت یکدیگر مسائل مطرح‌شده را حل و پاسخ سؤالات را به استاد ارائه کند. پس از بررسی جواب‌ها توسط استاد، سؤالاتی که به اشتباه حل شده و یا نیازمند توضیح هستند در کلاس مطرح و پس از رفع ابهام و اشکال، به‌طور کامل حل می‌شوند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: علاوه بر این برای هر یک از دانشجویان به انتخاب خود و تأیید استاد، یک یا چند موضوع پژوهشی مرتبط با درس در نظر گرفته می‌شود که دانشجویان ملزم به ارائه شفاهی آن در کلاس‌های بازآموزی هستند. کلاس‌ها بازآموزی در هر ماه یک جلسه برگزار خواهد شد و در آن به موضوعات مرتبط با درس و فراتر از کتاب درسی پرداخته می‌شود.

به گزارش آنا، نخستین دوره کشوری یادگیری عمیق با مشارکت استان‌های تهران، مرکزی، اصفهان و آذربایجان شرقی در نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • یادگیری زبان فرانسوی
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • عصر نوین آموزش زبان انگلیسی: نقش موثر آموزشگاه های زبان انگلیسی در تهران
  • چرا زبان شکسپیر محو شد، اما سعدی نه؟ | زنجیره‌های پیوستگی زبان فارسی!
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • روز جهانی زبان انگلیسی ۱۴۰۳ + پوستر International English Language Day
  • بازتاب سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق