Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی صبح شنبه در آیین کلنگ زنی پروژه گازرسانی به روستاهای شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه طی سخنانی با بیان اینکه روستاها کانون تولید هستند اظهار داشت: شرایط آب‌وهوایی در این شهرستان به‌گونه‌ای است که باید امور گازرسانی زودتر پیگیری شود، چرا که در همه فصول امکان فعالیت و حفاری وجود ندارد و بر همین اساس امروز شاهد کلنگ‌زنی گازرسانی به ۴۱ روستا در شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به‌سرعت گازرسانی به روستاها افزود: این امر از برکات انقلاب اسلامی بوده و برگ زرینی در راستای خدمت‌رسانی و ارتقای کیفیت زندگی برای آحاد جامعه رقم خورد.

استاندار تهران بیان داشت: کمک مجلس و دولت برای اشتغال روستایی بالغ‌بر یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با بهره ۶ درصد است.

محسنی بندپی گفت: با توجه به اینکه دولت توجه ویژه ای به روستاییان داشته است امروز نیز زمینه زندگی باکیفیت برای روستاییان و حفظ محیط‌زیست فراهم‌ شده و پروژه ها به سرعت انجام شوند و مشکلات مربوط به آنها مورد پیگیری باشند.

وی اظهار داشت: هر چه قدر میزان خدمات رسانی به روستاییان افزایش پیدا کند تولید ثرت نیز در آنها بالاتر می رود و به همان میزان نیز کاهش آسیب های اجتماعی را خواهیم داشت و این خدمات راهی برای توسعه روستاها محسوب می شوند که به خوبی باید از آنها بهره مند شویم.

استاندار تهران میزان هزینه کرد توسعه روستاها در هر سال را ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و بیان داشت: مبلغ ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان نیز برای شهرداری تهران هزینه می شود و بقیه صرف شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری شهرستان‌های استان تهران می شود.

کد خبر 4724294

منبع: مهر

کلیدواژه: انوشیروان محسنی بندپی معاونت استانداری تهران استانداری تهران اربعین حسینی قزوین بوشهر شهرکرد هفته دفاع مقدس ماه محرم شیراز اربعین 98 خطبه های نماز جمعه عاشورا ایلام سانحه تصادف گرگان مراسم عزاداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل امورعشایری استان در جلسه شورای عشایری شهرستان فریدونشهر گفت: هر ساله در فصل کوچ، بیش از چهارهزارخانوارعشایری با بیش از ۲۳۰ هزار راس دام از مناطق قشلاقی به شهرستان فریدونشهر کوچ می‌کنند.


مختار اسفندیاری افزود: به منظور کمک به معیشت عشایر ۴۵۰ هکتار از اراضی دیم منطقه گاوخفت و گوکان با احداث سد گاوخفت تبدیل به اراضی آبی شده و آماده کشت محصولات کشاورزی از سوی عشایر است.


وی با بیان اینکه جمعیت عشایری استان اصفهان ۲ دهم درصد کل جمعیت استان را تشکیل می‌دهند گفت: عشایربا تولید سالیانه ۲۴۰ تن گوشت قرمز، بیش از ۳۰ درصد گوشت قرمزاستان را تامین می‌کنند.


مدیرکل امور عشایری استان شاخص توسعه زیرساخت‌های حوزه عشایری را حدود ۷۰ درصد بیان کرد و افزود: شاخص توسعه عشایر قبل از انقلاب کمتر از ۱۰ درصد بود.


فرماندار شهرستان فریدونشهر هم با اشاره به توزیع سالیانه بیش از ۷ هزار سیلندر گاز بین خانوار‌های عشایری این شهرستان گفت: به منظور تردد آسان عشایر هر ساله بیش از ۳۵۰ کیلومتر از ایل راه‌ها و جاده‌های عشایری شهرستان فریدونشهر مناسب سازی و تیغ زنی می‌شود.


محمد جواد صفا افزود: عشایر شهرستان فریدونشهر ۵۰ درصد تولیدات دامی شامل گوشت وپروتئین؛ شیر ولبنیات؛ پشم و صنایع دستی تولید می‌کنند.


عشایر شهرستان فریدونشهر در ۳۵ سامانه عرفی در چهار دهستان پیشکوه و پشتکوه موگویی، چشمه لنگان و قلعه سرخ در ۱۸۰ هزارهکتاراز مراتع و اراضی ملی مستقر می‌شوند..

دیگر خبرها

  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها
  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • بررسی مشکلات بخش امامزاده حسن شهرستان فلارد
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳
  • سالیانه ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان قزوین داریم