Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@09:52:11 GMT

هیچ اداره ای حق ندارد حامل های انرژی مدارس را قطع کند

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۸۴۵۷۴

هیچ اداره ای حق ندارد حامل های انرژی مدارس را قطع کند

معاون فرماندار هشترود گفت: ادارات گاز، برق، آب و تلفن حق ندارند حامل های انرژی مدارس را به علت بدهی قطع کنند.

به گزارش ایسنا، اکبر انبار ته در جلسه هماهنگی پروژه مهر خاطر نشان کرد: پروژه مهر اولین پروژه ای است که در آموزش و پرورش به کرات به آن توجه شده و از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی افزود: پروژه مهر باید خروجی مناسبی داشته باشد و همه موارد آن به نفع دانش آموزان و معلمان باشد تا بنیه علمی محصل ها قوی تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس آموزش و پرورش هشترود نیز در این جلسه گفت: نظارت بر امر ثبت نام، انجام تعمیرات لازم در مدارس، دقت در توزیع متوازن بین رشته ای، برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت برای مدیران و چندین مورد دیگر از کارهایی است که در پروژه مهر سال جاری در دستور  کار قرار گرفته است.

بهمن اقدمی اضافه کرد: سازماندهی و صدور ابلاغ کلیه همکاران در مقطع متوسطه اول و دوم به صورت تخصصی و مرتبط با رشته تحصیلی انجام پذیرفته و برای مدیران مدارس چندین جلسه توجیهی و برای مدیران جدید الانتصاب کارگاه آموزشی برگزار شده است.

وی اظهار کرد: پروژه مهر با کمک شهرداری و سایر ادارات انجام خواهد گرفت و تاکسی های درون شهری به خاطر افزایش نشاط و شادابی در بین دانش آموزان با نصب تراکت به استقبال ماه مهر خواهند رفت.

رئیس آموزش و پرورش منطقه نظر کهریز نیز در این جلسه گفت: 1560 دانش آموز مقطع ابتدایی در 75 آموزشگاه  و 925 دانش آموز در مقطع متوسطه دور اول و دوم با حاضر شدن در کلاسها به استقبال ماه مهر خواهند رفت.

اسفندیار حسن زاده از افتتاح یک باب مدرسه خیر ساز در روستای شیب ده خبر داد و گفت: در روستاهای منطقه نظر کهریز به علت کمبود فضای آموزشی، مدارس 12 روستا به صورت چرخشی و شیفت بندی اداره می شود که مشکلاتی را برای معلمان و دانش آموزان به وجود آورده و نیازمند ساخت مدرسه توسط افراد نیکوکار مدرسه ساز و مدرسه یار است.

وی ادامه داد: در پروژه مهر امسال تمامی مدارس به نیازهای اولیه تجهیز و 70 درصد مدارس نیز برای سال تحصیلی جدید به وضعیت مطلوب رسیده است و ما امیدواریم 30 درصد باقی مانده نیز با کمک مدرسه یار ها به حد مطلوب برسد.

وی اضافه کرد: لوله کشی گاز به 20 مدرسه، تعمیر و احداث سرویس بهداشتی در 75 مدرسه، آسفالت ریزی به حیاط مدارس کم برخوردار، تعمیرات کلی پنج روستا و ایجاد مدرسه با کانکس در دو روستا با هزینه ای بالغ بر 12 میلیارد ریال از کارهایی است که به خاطر راحتی دانش آموزان انجام گرفته است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۴۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه حداد عادل به ایجاد کنندگان مدارس غیردولتی: حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی امروز در جمع مدیران مدارس غیردولتی و هیئت امنایی با اشاره به اینکه برخی مدارس غیردولتی را مفید و برخی مضر می‌دانند، اظهار کرد: اگر مؤسس مدرسه غیردولتی مدرسه ایجاد کند و به دنبال ایجاد بنگاه اقتصادی و فروش کالا باشد و به فکر کشور نباشد، این مسئله با عدالت آموزشی هماهنگ نیست.

بنابر روایت تسنیم، وی افزود: اگر هدف از تاسیس مدرسه غیردولتی، آموزش فرزندان کشور مستقل از سطح اقتصادی و طبقاتی آن‌ها باشد در آن صورت مدارس غیردولتی می‌توانند در پیشرفت کشور و عدالت آموزشی مؤثر باشند.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بیان کرد: برخی خانواده‌ها امکانات مالی دارند و می‌خواهند هزینه تحصیل فرزندشان را تامین کنند؛ این به معنای صرفه‌جویی است و آموزش وپرورش می‌تواند هزینه آن را صرف دانش‌آموزان دیگر کند.

حداد عادل بیان کرد: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد می‌کنند حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانند و برای این نظام نیرو تربیت کنیم، جاده‌صاف کن عده‌ای نباشیم که با پول و مالیات این کشور درس می‌خوانند، اما به خارج رفته و در خدمت سایرین هستند.

وی افزود: در تهران چندین مدرسه غیردولتی دارم و ۲۴ مدرسه در محروم‌ترین مناطق بلوچستان با ۳ هزار دانش‌آموز دارم، آبان ماه یک هفته با این دانش‌آموزان و والدین در ارتباط بودم و از استعداد دانش‌آموزان حیرت زده شدم.

‌وی مطرح کرد: اگر توانستیم در مدارس غیردولتی بیشتر خدمت کنیم بیشتر خوشحال باشیم که توانستیم نیروی کارآمدتر تربیت کنیم.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897884

دیگر خبرها

  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • توصیه حداد عادل به ایجاد کنندگان مدارس غیردولتی: حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانید
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
  • حدادعادل: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد می‌کنند حساب خود را از نظام جدا ندانند
  • نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس بافق +عکس
  • خلاقیت و شکوفایی مدارس در چهل سال دوم انقلاب پررنگ‌تر است
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها
  • مدارس را به شرکت‌های دانش‌بنیان پیوند بزنید