Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت محرومیت‌زدایی آستان قدس رضوی با اشاره به طراحی سامانه‌ای جدید در این معاونت برای جمع‌آوری اطلاعات گروه‌های جهادی گفت: برای جلوگیری از اقدامات ناهماهنگ و همچنین خدمت‌رسانی بهتر به آسیب‌دیدگان، گروه‌های جهادی داوطلب در این سامانه ثبت نام می‌کنند.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از آستان نیوز، حامد صادقی در نشست مقدماتی تفاهم‌نامه مشترک میان آستان قدس رضوی و جمعیت هلال احمر کشورکه به میزبانی معاونت محرومیت‌زدایی آستان قدس رضوی برگزار شد، با تأکید بر لزوم اقدامات هماهنگ در امدادرسانی به حادثه دیدگان در بلایای طبیعی افزود: آفات موازی‌کاری برای ما روشن است، بنابراین موافق تقویت جمعیت هلال احمر هستیم و این سیاست اساسی ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت محرومیت‌زدایی آستان قدس رضوی با اشاره به طراحی سامانه‌ای جدید در این معاونت برای جمع‌آوری اطلاعات گروه‌های جهادی افزود: برای جلوگیری از اقدامات خودسر و ناهماهنگ و همچنین خدمت‌رسانی بهتر به آسیب‌دیدگان در این سامانه گروه‌های جهادی داوطلب ثبت نام و موقعیت خود و نیازهای آسیب‌دیدگان را اعلام می‌کنند.

وی اظهار کرد: هر جا حادثه‌ای پیش آمده و آستان قدس رضوی به کمک آسیب‌دیدگان شتافته است برای جلوگیری از موازی‌کاری به دنبال متولی امر گشته و خدمات خود را در راستای برنامه‌های او ارائه داده است.

 صادقی گفت: در جمهوری اسلامی ایران نیز متولی امر کمک به حادثه‌دیدگان بلایای طبیعی جمعیت هلال احمر است بنابراین ما در امور امدادرسانی به حادثه‌دیدگان، این جمعیت را برنامه‌ریز اصلی می‌دانیم.

سرپرست معاونت محرومیت‌زدایی آستان قدس رضوی افزود:‌ سازمان جمعیت هلال احمر باید توسط تمامی نهادها تقویت و یاری شود و آستان قدس رضوی نیز در این زمینه یاری‌گر این سازمان خواهد بود، زیرا تقویت هلال احمر تقویت آستان قدس رضوی برای امداد به حادثه دیدگان است.

رضا بامداد مشاور پارلمانی جمعیت هلال احمر کشور نیز در این جلسه با اشاره به لزوم هم‌افزایی هلال احمر و آستان قدس رضوی در حوادث و بلایای طبیعی بیان کرد: به عقیده ما برای نجات آسیب‌دیدگان، آستان قدس رضوی یک ظرفیت نیست بلکه تمامی ظرفیت ما است و ما همگی زیر نظر و عنایت امام علی‌بن‌ موسی‌الرضا(علیه‌السلام) کار می‌کنیم.

محورهای مشترک آستان قدس و هلال احمر برای تفاهم نامه و همکاری

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی نیز در این جلسه بیان کرد: ظرفیت‌های عظیم آستان قدس رضوی و نقاط مشترک هر دو نهاد زمینه مناسبی برای تفاهم‌نامه‌ مشترک است.

سید مجتبی احمدی امداد و نجات و فعالیت‌های بشر دوستانه، تأمین دارو، روابط بین‌الملل، آموزش همگانی و تأمین و تجهیز امکانات را از جمله محورهایی خواند که آستان قدس رضوی و جمعیت هلال احمر می‌توانند حول آن با یکدیگر همکاری و هم‌افزایی داشته باشند.

گفتنی است؛ 5 شهریور ماه سال جاری علی‌اصغر پیوندی رئیس جمعیت هلال احمر کشور با مصطفی خاکسار قهرودی قائم مقام آستان قدس رضوی دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار مقرر شد تا تفاهم‌نامه‌ای مشترک برای استفاده بهینه و مدیریت شده از ظرفیت‌های هر دو نهاد برای کمک به آسیب‌دیدگان بلایای طبیعی امضا شود.

فارس

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گروه های جهادی رزمایش خدمت رسانی گروه های جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۵۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی‌ نیروهای هلال احمر به ۱۱ استان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور از امدادرسانی نیروهای عملیاتی این جمعیت به بیش از ۱۳۰۰ نفر متأثر از سیل و آب‌گرفتگی در ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، بابک محمودی با اشاره امدادرسانی نیروهای عملیاتی این جمعیت به بیش از ۱۳۰۰ نفر متأثر از سیل و آب‌گرفتگی در ۴۸ ساعت گذشته اظهار کرد: ۱۱ استان اصفهان، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد از چهارم تا ششم اردیبهشت تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی افزود: در این بین نیروهای این جمعیت طی ۶۲ مورد عملیات امداد و نجات به ۱۲۸۴ نفر متأثر از سیل امدادرسانی کردند، ۸۹ نفر را به مناطق امن انتقال و از ۸۸ منزل مسکونی تخلیه آب صورت گرفت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: ۱۴۶ کیلوگرم نایلون، ۲۹ تخته پتو، ۲۶ تخته موکت و ۱۵ بسته غذایی توسط نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر در بین متأثران توزیع شد.

وی اضافه کرد :۱۰۵ تیم عملیاتی متشکل ۴۰۳ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثران امدادرسانی کردند.

کد خبر 747792

دیگر خبرها

  • ️کشف جسد غرق شده فنوجی توسط هلال احمر
  • نجات ۱۸ نفر از سیل در روستای شادکام بافق در استان یزد
  • جسد مرد ۶۰ ساله طارمی پیدا شد
  • امدادرسانی به حادثه دیدگان آبگرفتگی گلستان به ۱۹۶ نفر رسید
  • هلال احمر سمنان در توزیع اعتبارات و مولدسازی دارایی‌ها دیده شود
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • امدادرسانی‌ نیروهای هلال احمر به ۱۱ استان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی
  • روزهای هفته هلال احمر نامگذاری شد