Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-23@08:15:28 GMT

چهره‌های مشتری جلب کن!‌

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۸۵۹۸۵

چهره‌های مشتری جلب کن!‌

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شهروند، داریوش ارجمند، ‌سروش صحت، محمد رضا گلزار و حمید گودرزی، پژمان بازغی یا مثلا علی انصاریان تنها چند نمونه بازیگران ‌و چهره‌های هنری هستند که در گذشته وارد حیطه اجرا شده‌اند و هرازچند گاهی هم چند نفر دیگر به این ‌لیست اضافه می‌شود. دقیقا همین حالا هم باید نام چند نفر دیگر را به لیست‌های قبلی اضافه کنیم؛‌ بنیامین ‌بهادری، بهرام رادان، بهنام تشکر و حتی نادر طالب زاده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر کدام از این چهار چهره مشهور و حضورشان در ‌عرصه اجرا برای خود ماجرایی دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌کنیم.

بنیامین از در رفت، از پنجره می‌‌آید

بنیامین بهادری تقریبا از اوایل دهه 80 خود را به‌عنوان خواننده پاپ معرفی کرد و بعد از آن هم سعی کرد ‌ناخنکی به بازیگری و اجرا بزند. البته تا همین حالا در هیچ‌کدام از این حوزه‌ها موفقیت چندانی کسب نکرده ‌است، مثل حضور کمرنگش در فیلم سلام بمبئی همراه همسرش که هیچ نقد مثبتی در پی نداشت یا ‌ماجرای اجرای یک برنامه تلویزیونی که به درهای بسته خورد. احسان علیخانی از پارسال با برنامه ماه عسل ‌خداحافظی کرده بود، بنابراین جدول برنامه‌های شبکه سه در ماه رمضان امسال خالی‌تر از همیشه مانده بود. ‌مدیران شبکه سه هم سعی کردند این جای خالی را با حضور یک سلبریتی دیگر پر کنند و قرعه‌شان به نام ‌بنیامین بهادری برای اجرای برنامه ماه ماه افتاد.

البته درست سر بزنگاه همه چیز نقش بر آب و پخش این ‌برنامه لغو شد. بعد هم مشخص شد که معاونت سیما با حضور این سلبریتی به‌عنوان مجری مخالفت کرده ‌است. بنیامین بهادری اما هر طور شده می‌خواهد مجری شود. چند روز قبل یکی از خبرنگاران موسیقی در ‌توییتر نوشت: «بنیامین بهادری در قالب یک «ریلیتی شو» زندگی شخصی خود را به نمایش خواهد گذاشت.» ‌البته این برنامه که نمونه‌های موفق جهانی زیادی هم دارد، قرار نیست در تلویزیون پخش شود و برای یک ‌شبکه اینترنتی آماده خواهد شد.‌

در تلویزیون نه، در اینترنت آری

بعد از محمد رضا گلزار و پژمان بازغی، بهرام رادان سومین بازیگر چشم روشنی است که نامش برای حضور در ‌تلویزیون برده شده و البته ظاهرا او هم از ورود به تلویزیون باز مانده است. همین یکی دو روز گذشته ‌بود که خبر حضور بهرام رادان در شبکه سه سیما آن هم در یک مسابقه اتومبیلرانی در رسانه‌ها منتشر شد؛ ‌خبری که البته حالا از سوی روابط عمومی این شبکه تکذیب شده است. ظاهرا اصل موضوع یعنی ساخت ‌مسابقه اتومبیلرانی همچنان پابرجاست، منتها قرار است از شبکه‌ اینترنت پخش شود. گفته می‌شود بهرام رادان ‌که به تازگی سفیر طرح افزایش مهارت عمومی رانندگی کشور شده است، در این برنامه حضوری متفاوت ‌خواهد داشت به این صورت که بخش‌هایی از فعالیت‌های او درباره ارتقای سطح رانندگی مردم و رعایت قانون ‌در برنامه پخش خواهد شد.‌

مافیا بازی بهنام تشکر

نوبتی هم که باشد نوبت بهنام تشکر است که پیش از این بارها در سریال‌‌های تلویزیونی به‌عنوان یک چهره ‌موفق بازی کرده است. او با وجود حضور چندین ساله‌اش در تئاتر، سریال‌ها و تله فیلم‌ها، نخستین بار با بازی ‌در ساختمان پرشکان به یک چهره محبوب تلویزیونی تبدیل شد و شاید به همین دلیل، حضورش به‌عنوان ‌مجری کمی قابل توجیه‌تر نسبت به بقیه باشد. به هر ترتیب از او برای اجرای مرحله نخست مسابقه «مافیا» ‌در شبکه سلامت دعوت شده تا خود را در این حوزه هم محک بزند. مافیا به گفته علیرضا سلطانی، تهیه‌‌کننده‌اش یک مسابقه خانوادگی است که در آن فرد با آزمون و خطا سعی در شناسایی افراد دیگر می‌کند: «در این بازی افراد به دو گروه مافیا و شهروندان تقسیم و نبرد میان دو گروه آگاه و ناآگاه شبیه‌سازی می‌شود؛ ‌در این مسابقه افراد به صورت پنهانی تعیین نقش می‌شوند و اکثریت شهروندان این فرصت را پیدا می‌کنند تا ‌افراد مافیا را شناسایی کنند و برای حذف آنها رأی دهند.»‌

نادرشو به یوتیوب می‌رود

هفته قبل نام «نادرشو» به‌عنوان یک برنامه دیگر برای تلویزیون برده شد. البته اشتباه نکنید نادرشو اصلا ‌ربطی به حوزه سرگرمی ندارد و یک برنامه سیاسی است. برای همین هم نادر طالب‌زاده که یک چهره شناخته ‌شده سیاسی است برای اجرای آن در نظر گرفته شده است. اگرچه هفته گذشته اعلام شده بود که این ‌برنامه از شنبه ۲۳شهریورماه روی آنتن شبکه افق می‌رود، اما چند روز بعد مهدی خانعلی‌زاده، تحلیلگر ‌سیاست خارجی در برابر انتقادات توییتری نوشت: «برنامه‌ «نادر شو» یک برنامه اینترنتی در یوتیوب است که ‌به زبان انگلیسی تولید می‌شود و جامعه‌ هدف آن هم افکار عمومی آمریکاست.

تولید، توزیع و تبلیغات آن هم ‌منحصرا برای جامعه‌ هدف انگلیسی زبان صورت می‌گیرد‎. اول بپرسیم؛ بعد بر مبنای یک خبر دروغ، نقد ‌کنیم. » منظور او دقیقا این انتقاد سید مرتضی فاطمی، مجری تلویزیونی در توییتر بود: «‌برنامه‌ای قراره شروع بشه به اسم «نادرشو» کجا؟ شبکه افق. مجری؟ نادر طالب زاده‎.

مدیونید اگه فکر کنید ‌دارم مسخره می‌کنم‎.‎‌ نادرشو آخه؟‎!‎‌» ‌ ورود سلبریتی‌ها به اجرا همیشه مورد انتقاد کارشناسان و مجریان بوده است. شاید هم بد نباشد این نقل قول ‌ژیلا امیرشاهی، مجری باسابقه تلویزیون که چند وقت قبل گفته بود را مرور کنیم: «اگر ما به حیطه کار ‌بازیگران نزدیک بشویم، ممنوع‌التصویر می‌شویم و بارها این اتفاق افتاده است. برای خود من بارها پیش آمده ‌که پیشنهاداتی برای حضور در تئاتر داشته‌ام؛ اما از سوی مدیران تلویزیون چنین اجازه‌ای بهم داده نشده. اما ‌این اتفاق کاملا برعکس است و بازیگران سینما و تلویزیون به راحتی نقش یک مجری را در برنامه‌های ‌تلویزیونی ایفا می‌کنند.» این قبیل انتقادات و حرف و حدیث‌ها زیاد است، اما هیچ وقت راه به جایی نبرده ‌است. در جریان حضور بنیامین بهادری در برنامه ماه ماه و لغو آن هم، معاونت سیما از آیین نامه‌ای برای ‌محدودیت اجرای سلبریتی‌ها رونمایی کرد. حمید خواجه‌‌نژاد، مدیر روابط عمومی سیما هم گفت: «آن‌چه مورد ‌تاکید معاون سیما است، استفاده از چهره‌هایی با تجارب و سابقه حضور موفق در تلویزیون و آشنا با ضوابط ‌قاب جادویی و نیز متناسب بودن با کارکرد آن برنامه بنا بر ضرورت است.»

حالا معلوم نیست که آیا انتخاب ‌بهنام تشکر در مسابقه مافیا هم براساس همین ضوابط صورت گرفته یا نه؟ البته شاید هم برنامه‌سازان برای انتخاب مجری مافیا، سابقه و تجربه بازیگری بهنام تشکر در چند سریال پلیسی را در نظر گرفته‌ ‌باشند! ‌

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صدا و سیما سلبریتی بهرام رادان پژمان بازغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۵۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت مجری من و تو از پروژه‌های فریب زنانه ضد انقلاب

سالومه سیدنیا، مجری شبکه منحله منوتو طی پستی در شبکه ایکس (توییتر سابق) زنانی که در پروژه‌های ضد انقلابی ذیل شعار "زن زندگی آزادی" فعالیت می‌کردند را فریبکار و حرف‌های این عناصر را غیر قابل باور توصیف کرد و نوشت: 

«متاسفم که این فرقه جنون و دار و دسته‌اش کاری کردند که وقتی بیانیه می‌دهند برامون باور پذیر نیست…»

وی افزود: «پروژه‌هایی مثل سپیده قلیان‌ها و نازیلا معروفیان‌هاتون رو دیدیم… گلرخ ایرایی‌ها و آتنا دائمی‌هاتونم شناختیم …کسانی که خود من سال‌ها با جون و دلم ازشون حمایت کردم…»

جالب است که همه این مواردی که این فرد بدان‌ها اشاره می‌کند پروژه‌هایی برای فریب افکارعمومی بود که در بطن حوادث سال ۱۴۰۱ از سوی رسانه‌های ضدانقلاب مطرح می‌شد و بعضا تا چندماه فضای سیاسی و اجتماعی کشور را درگیر خود می‌کرد، اما وی همه آنان را دروغ و کلک می‌خواند. 

وی تصریح کرد: «اینقدر دروغ گفتید و کلک زدید و خیانت کردین که چاقوهایتان دیگر دسته ندارد… خیانتی که شما به زنان ایران کردید مطمئنم در تاریخ ثبت خواهد شد… شک نکنید نسل‌های آینده از شما همیشه به بدی یاد خواهند کرد …»

این تحرکات سیاسی انقدر نخ نما شده و مصنوعی است که حتی عناصر ضدانقلاب نیز به آن برچسب جعلی و دروغین می‌زنند.

به نظر می‌رسد سیدنیا به صوت اخیر «نرگس محمدی» اشاره می‌کند که بازهم ادعا‌های واهی را علیه نظام جمهوری اسلامی طرح کرده و با مظلوم نمایی مدعی شده که زنان زندانی سیاسی مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرند.

جالب است که مجری شبکه من و تو با اشاره مستقیم به اسم افراد آنان را دروغگو خطاب می‌کند؛ لیست اسامی که می‌توان به آن افرادی، چون حسین رونقی، آرمیتا عباسی و خود نرگس محمدی و ... را نیز افزود که رسانه‌های ضدانقلاب با ادعاهایی، چون تجاوز، عدم رسیدگی مناسب به بیماری و ضرب و شتم این افراد فضای مجازی را پر کردند، اما بعد از آزادی و انتشار تصاویر این زندانیان سیاسی که برعکس این موارد را نشان می‌داد افکارعمومی متوجه فریبی که خورده شد و بعضا فعالان مجازی با عصبانیت از این دروغ‌ها یاد کردند که با حربه سوء‌استفاده از عواطف مردم و جریحه‌دار کردن احساسات جامعه سعی کردند به اهداف خود برسند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!
  • روایت مجری من و تو از پروژه‌های فریب زنانه ضد انقلاب
  • رمزگشایی ازجعبه سیاه چهره‌ها
  • روایت مجری من و تو از پروژه‌های فریب زنانه ضدانقلاب+ عکس
  • ماجرای دست زدن یک انگشتی بچه ها در تلویزیون از زبان عمو قناد |‌ ویدئو
  • بازگشت برنامه «چهارگاه» به شبکه چهار با حضور حسام‌الدین سراج، محمداسماعیل آذر و ...
  • پخش «سرسفره خدا» همچنان از شبکه کودک
  • جواد خیابانی: نه قهر کردم و نه از تلویزیون میروم
  • کنایه مجری تلویزیون روی آنتن زنده به اسرائیلی‌ها؛ زندگی‌تان اصلا به درد نمی‌خوره | فیلم
  • کنایه مجری تلویزیون روی آنتن زنده به اسرائیلی‌ها را ببینید | فیلم