Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: برای جبران خسارات سیل به مدارس عشایری استان ۲۸ کانکس خریداری شده که تا ۱۵ آبان تحویل داده می‌شود. ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۹ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد عباس سعیدی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران خراسان شمالی اظهار داشت: 15 هزار نفر از نیروهای رسمی، خرید خدمات، سرباز معلم و نیروهای حق التدریسی آموزش و پرورش استان از ابتدای مهر ماه راهی کلاس‌های درس می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیس راهور در مقابل تمام مدارس پایتخت حضور پیدا می‌کندخراسان رضوی| مدارسی که «جهادی» به استقبال مهر می‌روندمشهدمقدس| بیش از 7000 دانش آموز سال تحصیلی را در مدارس امام رضا(ع) آغاز می‌کنند

وی با بیان اینکه تا 20 شهریور ماه، عملیات ثبت نام 172 هزار دانش آموز در سامانه انجام شده است، افزود: 7 هزار دانش‌آموز در 105 مرکز شبانه روزی استان جهت ادامه تحصیل ثبت نام کرده‌اند که آموزش و پرورش نیز موظف است تغذیه و اسکان دانش آموزان را تا پایان فصل امتحانات فراهم نماید. همچنین در راستای اجرای سند تحول و عدالت آموزشی 800 میلیون تومان تجهیزات بهداشتی و ورزشی در مناطق محروم و نیازمند استان توسط این نهاد توزیع گردید.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با انتقاد از اینکه اجرای توسعه متوازن در استان به خوبی شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: متاسفانه در خراسان شمالی بین آموزش و پرورش، دانشگاه و بازار کار تناسب مناسبی وجود ندارد و این مهم نیازمند برنامه‌ریزی است به طوری که 67 درصد دانش آموزان در رشته نظری و تنها 33 درصد در رشته فنی حرفه‌ای ادامه تحصیل می‌دهند در صورتی که باید این رقم به طور متوازن رعایت شود.

سعیدی از خرید 28 کانکس جهت استقرار در مناطق عشایری استان خبر داد و بیان داشت: با توجه به خسارات وارد شده به مدارس عشایر در حادثه سیل اخیر، تعداد 28 کانکس برای تحصیل دانش‌آموزان عشایر استان خریداری شده و تا 15 آبان ماه تحویل می‌گردد.

وی با بیان اینکه در راستای سند تحول آموزش و پرورش استان، 300 مدرسه دیگر باید احداث و مورد بهره برداری قرار بگیرد افزود: با بهره‌برداری 18 پروژه در هفته دولت و 17 پروژه دیگر نیز در ابتدای مهر ماه سال جاری در مجموع بیش از 145 کلاس درسی به فضای آموزشی استان اضافه شد که این مهم سبب رشد سرمایه فضای آموزشی استان گردید اما همچنان از میانگین کشوری عقب تر هستیم‌.

انتهای پیام/ ع

R7719/P1494/S6,55/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۶۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی صبح پنج شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: در نظام آموزشی ما آنچه که مورد هدف است، آموزش در مسیر معارف دینی و اسلامی است.

وی با بیان اینکه مسائل تربیتی خیلی زود بازده نبوده و باید برای انجام آن برنامه ریزی کرد، گفت: نظام تربیتی، روندی تدریجی است و برای نتیجه گرفتن در این راستا باید استمرار و استقامت داشت.

رحمتی با اشاره به فرا رسیدن هفته معلم تاکید کرد: فرهنگ تکریم و تجلیل از معلمان و دبیران به افزایش کیفیت آموزش و پرورش کمک خواهد کرد؛ بنابراین برنامه ریزی های لازم برای این منظور در هفته معلم انجام گیرد.

وی تاکید کرد: معلمانی که در مناطق محروم و کم برخوردار فعالیت می‌کنند، فراموش نشوند و مورد توجه ویژه قرار گیرند.

استاندار آذربایجان شرقی به اهمیت نیروی انسانی اشاره و بیان کرد: محور اصلی همه تغییر و تحولاتی که در کشور باید اتفاق بیفتد، نیروی انسانی می‌باشد، زیرا این نیروی انسانی است که تکنولوژی و پیشرفت را به وجود می‌آورد.

وی ادامه داد: تربیت نیروی انسانی کارآمد و اثربخش، بزرگترین کاری است که در آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد و در این زمینه هر چقدر هزینه انجام شود، سرمایه گذاری برای توسعه و پیشرفت کشور است و مفید ترین و اثربخش ترین زمانی که یک فرد مورد تربیت قرار می‌گیرد، در دست آموزش و پرورش است.

رحمتی به اهمیت جایگاه معلم تاکید کرد و افزود: اگر معلم به این دیدگاه برسد دانش آموزان وی تمام پیشرفت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه را رقم خواهند زد، قطعاً نگاهش تغییر خواهد یافت.

استاندار آذربایجان شرقی از معلمان درخواست کرد در ابتدای هر کلاس در کنار مطالب آموزشی، از آموزه‌های دینی و اخلاقی اهل بیت (ع) برای دانش آموزان بازگو کنید.

وی افزود: معلمان در مدارس، استعدادیابی و راهنمایی دانش آموزان برای رسیدن به موفقیت را در اولویت کاری خودشان قرار دهند.

رحمتی با اشاره به حدیث یک ساعت تفکر بهتر از ۷۰ سال عبادت است، گفت: چیزی که در نظام آموزشی به آن نیاز اساسی داریم، مهارت آموزی و در کنار آن نحوه اندیشه کردن است و این معلمان هستند که می‌توانند این آموزش را به دانش آموزان ارائه دهند و آنها را مستعد به بار بیاورند.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: اگر کلاس‌های درس دارای استرس باشند، آموزش و یادگیری ممکن نخواهد بود و اگر در کلاسی آرامش حاکم شود، دانش آموز از لحاظ روحی شاداب‌تر و یادگیری برای وی جذاب‌تر خواهد بود.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در کنار آموزش‌های انجام یافته در مدارس، بازدید دانش آموزان از پیشرفت حوزه‌های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی کشور در اولویت قرار گیرند تا دانش آموزان در جریان این خدمات و پیشرفت‌ها قرار گیرند.

کد خبر 6081694

دیگر خبرها

  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • ۲ میلیون دانش آموز حافظ قرآن هستند
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • آغاز طرح ملی مهارت آموزی رشته‌های ورزشی در مدارس شهرستان گناوه
  • ۱۳ مدرسه در سایت نهضت ملی مسکن خراسان شمالی احداث می‌شود