Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا غلامرضا بلوطی میرزا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران رسانه های گروهی و مجازی در سرسرای اداری گمرک خوزستان افزود: در این مدت هفت میلیون و ۵۸۳ هزار تن انواع کالا از گمرک های این استان به کشورهای مختلف صادر شده که  در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۵۰۰هزار تن کاهش یافته که نشان دهنده صادرات کالای تولیدی کشورمان با ارزش افزوده بالا می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: بر اساس آمار رسمی ، گمرکات خوزستان رتبه سوم صادرات کالاهای غیرنفتی را در کشور کسب کرده است.

افزایش ۱۰۵درصدی صادرات کالا به عراق
ناظر گمرکات خوزستان گفت: صادرات کالاهای غیرنفتی از گمرکات استان در نیمه نخست سال ۱۳۹۸ حدود ۸۰۰میلیون دلار بوده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۰۵درصد رشد نشان می دهد.
بلوطی میرزا با اشاره به اینکه صادرات کالا به عراق در نیمه نخست سال گذشته ۳۹۲میلیون دلار بوده است افزود:کالاهای صادراتی ایران به عراق از پایانه های تجاری چذابه ، شلمچه و مرز دریایی خرمشهر صورت گرفته است.
 
واردات ۳.۴میلیارد دلار کالا از گمرکات خوزستان
ناظر گمرکات خوزستان گفت:نیمه نخست امسال حجم کالاهای وارداتی از گمرکات استان ، هفت میلیون و ۸۰۵هزار تن به ارزش ۳.۴میلیارد دلار بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی ۶درصد افزایش داشته ولی از لحاظ ارزشی تغییری نداشته است.
به گفته بلوطی میرزا ، کالاهای اساسی بیشترین حجم کالاهای وارداتی بوده که از طریق گمرک و بندر امام ترخیص و وارد کشور شده است.
ناظر گمرکات خوزستان در ادامه تصریح کرد: تحریم های یکجانبه و ظالمانه رژیم ایالات متحده امریکا تاثیری بر  واردات کالاهای اساسی به کشور و تامین نیازهای مردم نداشته است.

بلاتکلیفی محموله ۱۴۸هزارتنی ذرت آلوده در بندر امام
ناظر گمرکات خوزستان گفت: هنوز تصمیم قطعی برای تعیین تکلیف محموله ۱۴۸هزار تنی ذرت آلوده که در انبارهای بندر امام نگهداری می شود گرفته نشده است.
بلوطی میرزا با بیان اینکه مدیریت این مساله برعهده سازمان املاک تملیکی کشور است و گمرک هیچ مسئولیتی در این زمینه نداشته استافزود: مرجوع سازی به کشور مبدا و معدوم سازی آن ۲ راهکار و پیشنهاد برای برون رفت از این معضل است.
وی گفت: برای جا به جایی محموله ذرت آلوده به ۶ تا هفت هزار دستگاه کامیون نیاز است.

تشخیص کالای قاچاق برعهده گمرک است
ناظر گمرکات خوزستان در پاسخ به سوال ایرنا مبنی بر چندگانگی در تشخیص کالای قاچاق در مبادی گمرکی خوزستان گفت: نظر نهایی مبنی بر قاچاق بودن یا نبودن کالا برعهده گمرک است.
بلوطی میرزا در ادامه قاچاق تلقی کردن یک محموله۳۰۰ تنی آرد در چذابه توسط ماموران مرزبانی که گندم آن منشاء خارجی داشت اظهار داشت: پس از بررسی مدارک و اظهارنامه این محموله ، مجوز  صادرات محموله از سوی گمرک صادر شد.
وی گفت: صادرات آرد با منشاء داخلی بر اساس بخشنامه گمرک همچنان ممنوع است.
۶۰۶۵/۶۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران خوزستان صادرات غیر نفتی عراق مرز شلمچه مرز چذابه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۶۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل گمرک شهید شوشتری سرخس گفت: در فروردین ماه، ۳۰ هزار تن کالا به ارزش هفت میلیون و ۷۷۳ هزار دلار از طریق گمرک مرزی سرخس به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ۴۷ درصد و از نظر ارزش ۳۷ درصد افزایش یافته است.   علی‌اکبر کیانی علی آباد افزود: عمده کالا‌های صادراتی مصالح ساختمانی، موادغذایی و محصولات پتروشیمی بوده است.   وی ادامه داد: همچنین ترانزیت ورودی از کشور‌های روسیه و آسیای میانه (ترکمنستان، تاجیکستان، ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان) به مقاصد هند، چین، پاکستان، امارات با وزن ۸۴ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۶۰ درصد افزایش یافته است.   به گفته او، عمده کالا‌های ترانزیتی حبوبات، گوگرد، مشتقات سوختی بوده که از طریق حمل ریلی و جاده‌ای مبادله شده است.   کیانی اعلام کرد: درمجموع ۱۸۰ هزار تن انواع کالا‌های صادراتی، وارداتی و ترانزیتی در فروردین امسال ازگمرک سرخس مبادله شده است.   بزرگترین گمرک و مرز ریلی خاورمیانه با حجم ۸۰ درصد از کل مبادلات و تبادلات کشور، در سرخس واقع شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • رشد صادرات گمرکات استان ایلام در یک‌ ماه نخست سال‌ جاری
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • صادرات ۱۲ هزار تُن کالا از قم در فروردین ۱۴۰۳
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار گذشت
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور