Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا ابراهیم محمدی  در گفت و گو با خبرنگاران بیان کرد: آموزش و پرورش استان سال تحصیلی ۱۳۹۸ را با شعار مهر و مهربانی آغاز می‌کند و سیاست کلی برای امسال آموزش و پرورش منسجم و برنامه‌محور بوده و برنامه‌های امسال بر مبنای سند تحول برنامه‌ریزی شده‌ است.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی در ۲ حوزه نسبت به سایر استان‌ها وضعیت مطلوبی ندارد و انتظار می‌رود همه مسوولان اعم از کشوری و استانی و همه آحاد جامعه در این زمینه یاریگر آموزش و پرورش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی اضافه کرد: کمبود فضا و تجهیزات یکی از این حوزه‌هاست و یکی دیگر از مسائل مطرح در حوزه نیروی انسانی است.

محمدی اظهار داشت: بخشی از این کمبود نیروی انسانی از طریق شاغلان و حق‌التدریس‌ها جبران‌ می‌شود و این میزان شامل کمبود ۱۳۰ هزار ساعت در هفته است.

‌وی گفت: یکهزار و ۹۷۵ نیروی حق‌التدریس از سال‌های قبل با این نهاد همکاری دارند و امسال هم بخشی از حق التدریس‌ها و نهضتی‌ها که شامل قانون جذب هستند، وارد عرصه یاددهی و آموزش می‌شوند که پیش بینی می‌شود در این قالب یکهزار و ۶۰۰ نفر جذب شوند.

وی ادامه داد: بخشی از این کمبود نیرو نیز از طریق معلمان تمام وقت یا معلمانی که راغب به تدریس بیشتر به میزان ۶ ساعت در هفته هستند، جبران می‌شود که یکهزار و ۷۰۰ نفر در این راستا اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی گفت: بخشی دیگر از این کمبودها نیز از طریق شاغلان رسمی جبران ‌می‌شود و ۲۰۰ کلاس درس نیز از طریق خرید خدمات آموزشی تامین نیرو می‌شود.

محمدی اضافه کرد: این نهاد اول ‌مهر را با قدرت و قوت آغاز می‌کند و هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود؛ ما ۲ شهریور مانور آمادگی برای استقبال از سال تحصیلی جدید را برگزار کردیم تا مشکلات اندک باقیمانده شناسایی شود.

وی با بیان اینکه یکی از سخت‌ترین کارها در پروژه مهر ساماندهی نیروی انسانی است، گفت: این نهاد در استان از دی ماه ۱۳۹۷ ساماندهی را برای یک مهر آغاز کرد و ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ نتایج نقل و انتقال درون استانی و پایان اردیبهشت ۹۸ پایان نقل و انتقال برون استانی را اعلام کرد و سازماندهی را نیز در پایان خرداد به اتمام رساند.

محمدی اضافه کرد: در زمینه کتاب‌های درسی نیز ۹۷ درصد دانش‌آموزان کتاب‌های درسی را از طریق سامانه سفارش دادند و بخش جزئی شامل کسانی که موفق به دریافت نشدند یا دیر ثبت‌نام شدند یا هنوز به مدارس مراجعه نکرده‌اند، باقی مانده است که در هفته اول مهر ماه سفارش آنها تکمیل میشود

وی با بیان اینکه در زمینه ثبت نام نیز چالش‌هایی وجود داشت، گفت: کمبود فضا و دریافت وجوه در هنگام ثبت نام از این چالش‌ها بود.

وی اظهار داشت: در ایام تابستان ۶۵ اکیپ نظارتی از مدارس بازدید کردند و همه افرادی که در کروکی بودند، ثبت‌نام شدند.

محمدی اضافه کرد: با چند مدرسه که خارج از عرف مبالغی دریافت کرده بودند، برخورد قانونی شد و مشکلات به حداقل رسید.

به گزارش ایلنا آذربایجان‌غربی دارای پنج هزار مدرسه برای حدود ۶۰۰ هزار دانش‌آموز است؛ تراکم دانش‌آموزی در کلاس‌های استان بالاست و این امر موجب شده است تا تکاپوی مسوولان این نهاد برای رفع مشکل فضا و تجهیزات افزایش یابد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی آموزش و پرورش دانش آموز دانش آموزان سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۸۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاى ورزش دانش آموزى استان آذربایجان‌غربی ١٠٧ هزار مترمربع افزایش یافته است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر «علی مطهرى» در گفتگو با خبرنگاران در رابطه با عملکرد مجموعه تربیت بدنى و سلامت آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربى در بخش فضاهاى ورزشى، گفت: با آغاز دولت سیزدهم نهضت ساخت فضاهاى ورزشى آغاز و این مهم به طور جدى در استان آذربایجان‌غربى پیگیرى شده است.

وى افزود: در طى دولت مردمى سیزدهم بیش از ١٠٧ هزار متر مربع به فضاهاى ورزشى استان آذربایجان‌غربى اضافه شده است.

مطهرى در این رابطه ادامه داد: تعداد ٧ باب سالن ورزشى در طى دو سال اخیر به فضاهاى ورزش دانش آموزى استان اضافه شده که با احتساب این رقم، تعداد سالن‌هاى ورزشى مجموعه آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربى به ١٢٠ باب رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربى، به اجراى طرح شهید سلیمانى در استان نیز اشاره کرد و گفت: با اجراى طرح شهید سلیمانى در کشور یک تحول بزرگ در موضوع فضاهاى ورزشى اتفاق افتاده که استان آذربایجان‌غربى یکى از پیشروان این موضوع در سطح کشور است.

مطهرى گفت: ٨٦ زمین چمن مصنوعی، ٤٢ کلاس درس تربیت بدنى، یک زمین چمن طبیعى و یک زورخانه دانش آموزى طى دو سال اخیر در سطح استان احداث و ایجاد شده است، همچنین کف پوش ٣٠ سالن ورزشى تعویض شده و ١٩ مورد ایمن سازی و بهسازى سالن‌هاى ورزشى صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • سرانه فضای ورزشی آذربایجان غربی به ۲۰ سانتی متر رسید
  • آمادگی آذربایجان‌غربی برای میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزی
  • آماده میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزان هستیم
  • آذربایجان غربی برای میزبانی از رویداد‌های ملی ورزش دانش آموزی آمادگی دارد
  • فضاى ورزش دانش آموزى استان آذربایجان‌غربی ١٠٧ هزار مترمربع افزایش یافته است
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد