Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@20:05:56 GMT

اختلال ژنتیکی که به مغز فرد آسیب می‌رساند

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۸۸۵۷۱

اختلال ژنتیکی که به مغز فرد آسیب می‌رساند

احسان شرفی‌پور متخصص مغز و اعصاب  در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیکگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره هانتینگتون اظهار کرد: این نوع عارضه کاملاً ارثی است و در بزرگسالی شیوع دارد و ظاهر می‌شود. این بیماری یک نوع اختلال مغزی به حساب می‌آید که در فرد به صورت مشکلات عاطفی و از دست دادن توانایی تفکر و شناختی بروز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درمان قطعی برای این عارضه شناخته نشده است اما راه‌هایی برای مقابله با آن وجود دارد.

وی در ادامه درباره نشانه‌ها و علائم بیماری هانتینگتون گفت: معمولاً در سنین ۳۰ یا ۴۰ سالگی خود را نشان می‌دهند، اما ممکن است زودتر یا دیرتر در زندگی فرد ظاهر شود و بستگی به شدت و حاد بودن آن دارد. می‌توان تا حدی توسط داروهای خاص این نوع عارضه را تسکین‌داد اما به طور قطع نمی‌توان آن را درمان کرد.

متخصص مغز و اعصاب متذکر شد: شایع‌ترین اختلال روانپزشکی ناشی از بیماری هانتینگتون، افسردگی است. افسردگی صرفاً یک علامت بیماری هانتینگتون نیست، بلکه به نظر می‌رسد به علت آسیب مغز و تغییرات بعدی در عملکرد آن اتفاق می‌افتد.

وی گفت: هانتینگتون موجب احساس تحریک‌پذیری، غم و اندوه یا بی‌تفاوتی یا انزوا، بی‌خوابی، خستگی و از دست دادن انرژی یا تفکر مکرر به  مرگ یا خودکشی می‌شود.

متخصص مغز و اعصاب درباره روند اختلال مغزی بیان کرد: شروع و پیشرفت و علائم بیماری هانتینگتون در افراد جوان ممکن است کمی متفاوت از بزرگسالان باشد.

بیشتر بخوانید: عواملی که منجر به خشکی چشم می شود 

وی درباره تشخیص اختلال مغزی گفت: می‌توان از طریق سابقه خانوادگی که نقش مهمی در تشخیص بیماری هانتینگتون دارد، این موضوع را فهمید. با این حال، انواع آزمایش‌های بالینی و آزمایشگاهی می‌تواند برای کمک به تشخیص مشکل انجام شود.

شرفی‌پور درباره درمان متذکر شد: در نهایت فرد مبتلا به بیماری هانتینگتون نیاز به کمک در تمام فعالیت‌های زندگی و مراقبت‌های روزانه دارد. افرادی که سابقه خانوادگی شناخته‌شده‌ای از بیماری هانتینگتون دارند، باید در این مورد آگاه باشند که ممکن است ژن هانتینگتون را به فرزندانشان منتقل کنند. این افراد باید آزمایش‌های ژنتیکی و گزینه‌های تنظیم خانواده را انجام دهند. 

وی گفت: گزینه دیگری برای جلوگیری از بیماری هانتینگتون، لقاح آزمایشگاهی و تشخیص ژنتیک قبل از تکامل جنین است. در این فرآیند، تخمک‌ها از تخمدان‌ها خارج می‌شوند و با آزمایش اسپرم پدر انجام می‌شوند.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۸۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در سامانه بیمه سلامت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، افرادي که داراي بيمه سلامت هستند و در روزهاي اخير به علت ايجاد اختلال در سامانه به صورت آزاد ويزيت و يا داروهاي خود را دريافت کرده اند/ اين مابه التفاوت به آنها پرداخت مي شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دریافت فیلم

دیگر خبرها

  • تولد فرزند سالم از والدینی با بیماری ژنتیکی + فیلم
  • تولد فرزندی سالم از والدینی با بیماری ژنتیک
  • آیا انتخاب غذا ژنتیکی است؟
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت
  • ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 
  • سند براندازی نبود، کتاب هانتینگتون بود!
  • توضیحات علوی‌تبار درباره ادعای رئیسی در خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی/سند براندازی نبود، کتاب هانتینگتون بود!
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 
  • تولید و ترکیب ژنتیکی ۱۵۰۰ راس گوسفند در لرستان