Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@21:31:27 GMT

حناچی: جنگ باعث افتخار نیست

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۸۸۷۲۲

حناچی: جنگ باعث افتخار نیست

به گزارش عصر شنبه خبرنگار ایرنا، پیروز حناچی در مراسم بزرگداشت روز جهانی صلح که با حضور برخی از سفرا و نمایندگان سازمان ملل متحد در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: جنگ تحمیلی با مقاومت، ایثار و ایستادگی مردم اتفاقات بزرگی را برای کشور رقم زد.

وی با بیان اینکه امروز به مناسبت روز جهانی صلح در مکانی که شاید بخشی از خاطرات تلخ دوران معاصر ما را همراه دارد گرد هم آمده ایم اظهار داشت: در دفاع مقدس بدنبال صلح و آرامش در کشور بودیم و اتفاقات خوب و مهمی برای کشور در زمینه صلح و آرامش بدست آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: امسال یونسکو روز جهانی صلح را به اصلی ترین تهدید کره زمین یعنی گرمایش و پدیده جزایر گرمایی در کلانشهرها و گرمایش زمین اختصاص داده است ، تغییراتی که ابعاد تاثیرگذاری آن بر این کره شناخته شده نیست و ما فعلا آثار اولیه آن را لمس کرده ایم.

وی با خواندن اشعاری از اقبالنامه و اسکندر نامه خاطرنشان کرد: این اشعار نشان می دهد که ما سرزمینی هستیم که همواره به دنبال صلح بوده ایم و اتفاقا این روز هم با آغاز هفته دفاع مقدس همراه است.

به گفته حناچی، هفته دفاع مقدس یادآور بسیاری از خاطرات تلخ و شیرین دوره ای است که می توانست بزرگترین تهدید علیه کشور ما باشد اما با پایمردی جوانان و ایستادگی مردم اتفاقات بزرگی را برای کشورمان رقم زد. 

ایران هیچ گاه جنگ طلب نبوده است

مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز در این مراسم اظهار داشت: ایران در طول ۳۰۰ سال اخیر هیچ گلوله ای به سمت کشوری شلیک نکرده و تاریخ معاصر ثابت می کند که ایران و ایرانی بدنبال صلح و آرامش هستند.

علی اصغر جعفری افزود: ۳۹ سال پیش کشور عراق با حمایت قدرت های بزرگ وارد جنگ شد که در این جنگ حماسی پیروز شدیم.

وی ادامه داد: در طول هشت سال دفاع مقدس ۲۰۰ هزار ارزشمند کشورمان شهید شدند و امیدواریم روزی برسد که صلح کل جهان را فرا بگیرد.

مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز تاکید کرد: ایران همواره مخالف جنگ بوده به همین منظور جنگ هشت ساله خود مقابل عراق را دفاع مقدس نامید و همچینن موزه جنگ را به موزه دفاع مقدس نامگذاری کرده و همانطور که می دانید کشور ایران وزارت جنگ ندارد بلکه وزارت دفاع دارد.

وی تصریح کرد: صلح باید در مبنای معرفت انسانی باشد و برای رسیدن به زندگی آرام همواره از صلح استقبال می‌کنیم.

جعفری در بخش دیگری از سخنانش افزود:‌ بعضی از بازیگران جهانی تنها ادعای صلح طلبی دارند و اعتقاد ما این است که صلح دغدغه امروز بشریت است.

به گفته وی، صلح یک نیاز بشری برای پایداری جامعه است و اسلام نیز در اصل خود با جنگ مخالف است و از صلح استقبال می‌کند.

مدیرعامل موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: اعتقاد ما این است که صلح خوب است، اما نه هر صلحی، و به فرموده مقام معظم رهبری و حضرت امام (ره) صلح باید بر مبنای عدالت و معرفت باشد.

در این مراسم پیام محمد جواد  ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و همچین پیام دبیر کل سازمان ملل متحد قرائت شد.

به مناسبت ۲۱ سپتامبر روز جهانی صلح، موزه صلح با همکاری کمیسیون ملی یونسکو، مرکز اطلاعات سازمان ملل در تهران، شورای بین المللی موزه‌ها در ایران (ایکوم)، موزه انقلاب اسلامی و انجمن مطالعات صلح ایران مراسمی را به مناسبت بزرگداشت این روز در باغ موزه دفاع مقدس برگزار کرد.

تهرام/۷۲۴۳//۶۱۳۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پیروز حناچی سازمان ملل متحد شهرداری تهران هفته دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۸۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا همه رزمنده‌ها روزه می‌گرفتند؟

در ۸ سال دفاع مقدس یعنی از سال ۵۹ که جنگ تحمیلی آغاز شد، شروع ماه رمضان در تیرماه بود و در آخرین سال جنگ یعنی سال ۶۷ ماه رمضان در فروردین و اردیبهشت ماه قرار گرفت و نتیجه اینکه در هشت سال دفاع مقدس ماه رمضان بین دو فصل بهار و تابستان واقع شده بود.

این روز‌ها در سایت‌ها و فضای مجازی به مناسبت ماه رمضان مطالبی دیده می‌شود که عده‌ای سعی دارند با خاطرات نه چندان دقیق به روزه‌داری رزمندگان در جبهه و در ماه رمضان بپردازند و متاسفانه اینچنین القاء کنند که رزمندگان علی‌رغم دستور فرماندهان و تأکید مبلغین دین که در جبهه‌ها حضور داشتند، بر واجب نبودن روزه‌داری برای رزمندگان باز در جبهه‌های مختلف با وجود گرمای زیاد و مأموریت‌های عملیاتی برای تقرب به خدا روزه می‌گرفتند.

جعفر طهماسبی از رزمندگان گردان تخریب در نوشته‌ای روزه‌داری در جبهه را اینگونه روایت می‌کند: «در دفاع مقدس بیشتر رزمندگان ملکف بودند؛ تقلیدشان از امام خمینی (ره) بود و در حکم شرعی همه رزمندگان به عنوان مسافر قلمداد می‌شدند. عمده آنها و فرماندهانشان اختیاری از خود نداشتند که در مکان‌ها و مقر‌های مختلف در مناطق عملیاتی قصد اقامت ۱۰ روزه کنند و نماز‌ها را کامل خوانده و روزه‌ها را بگیرند.

به اذعان رزمندگان در سال‌های دفاع مقدس، امر و دستور فرمانده در حین و قبل از عملیات نافذ بود و شرعاً رزمنده‌ای جایز نبود خلاف دستور آنان عمل کند.

 البته محدود رزمندگانی بودند که در جبهه روزه‌دار بودند. از جمله آنهایی که در جبهه راننده بودند؛ مثل راننده‌های کامیون، تانکر آب، راننده وسایل نقلیه سبک که خودرو در اختیار داشتند؛ چون بین مقر‌های پشتیبانی و عملیاتی در تردد بودند به فتوای امام (ره)، کثیرالسفر و یا دائم‌السفر بودند و باید روزه می‌گرفتند.

رزمندگانی که در پادگان‌ها، مقر‌های پشتیبانی و یا خطوط پدافندی مدت طولانی مستقر بودند و جابجایی نداشتند هم با اجازه فرمانده‌شان روزه‌دار بودند.

رزمندگان تخریبچی لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در ماه مبارک رمضان سال‌های دفاع مقدس به غیر از چند نفر که تعدادشان انگشت‌شمار بود، مجاز به روزه‌داری نبودند. دلیل آن آمادگی برای مأموریت‌های عملیاتی بود. مخلص کلام اینکه رزمندگان اسلام بنده خدا بودند و نه بنده خود.»

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • برنامه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برای شب‌های قدر
  • دیدار با جانبازان و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس در تکاب
  • احیای شب‌های قدر در مسجد موزه انقلاب و دفاع مقدس برگزار می‌شود
  • احیای شب های قدر در مسجد موزه انقلاب و دفاع مقدس برگزار می‌شود
  • برگزاری مراسم پرفیض شب های قدر در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
  • آیا همه رزمنده‌ها روزه می‌گرفتند؟
  • مراسم شب های قدر در باغ موزه دفاع مقدس برگزار می‌شود
  • شهر مقدس قم میزبان ۲ شهید گمنام می‌شود
  • بیش از ۵۰ هزار نفر زائر و گردشگر از یادمان‌های دفاع مقدس ایلام بازدید کردند
  • برپایی سفره کریمانه در مسجد جامع موزه انقلاب و دفاع مقدس