Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: واحد‌های غیرمجاز پرورش ماهی استان تهران در صورت عدم اخذ یا تمدید مجوز، از طریق مراجع قضایی تعطیل و مشمول جریمه می‌شوند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت نیرو، سید حسن رضوی با تاکید بر اینکه صاحبان استخر‌های غیرمجاز پرورش ماهی باید ضمن اخذ مجوز نسبت به پرداخت آب بها اقدام کنند، گفت: در غیر این صورت این واحد‌های غیرمجاز از طریق مراجع قضایی تعطیل و مشمول جریمه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران محل استقرار عمده استخر‌های پرورش ماهی را در رودخانه‌های شرق استان تهران عنوان کرد و گفت: در شرق استان تهران ۱۰۰ واحد پرورش ماهی وجود دارد که ۳۹ واحد دارای مجوز و ۶۱ واحد فاقد مجوز معتبر هستند.

وی با بیان اینکه پنج واحد پرورش ماهی مجاز در دماوند وجود دارد، تصریح کرد: در این منطقه هشت واحد غیرمجاز پرورش ماهی شناسایی شده که آب مورد نیاز خود را از طریق منابع آب سطحی تامین می‌کنند.

رضوی ادامه داد: علاوه بر آن نیز ۳۴ واحد پرورش ماهی مجاز در فیروزکوه وجود دارد و ۵۳ واحد غیرمجاز شناسایی شده که لازم است واحد‌های غیرمجاز هرچه سریع‌تر نسبت به تعیین تکلیف از طریق مراجع ذیربط اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت آب منطقه‌ای تهران در نظر دارد تا در راستای طرح ملی قبوض سبز پس از تکمیل زیرساخت مناسب، قبوض مشترکان را به صورت الکترونیکی صادر کند که اقدامات لازم در حال انجام است و در آینده نزدیک این مهم محقق می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرورش ماهی برخورد قضایی شرکت آب وزرات نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۹۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از ۷۴۶ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در حریم راه‌های همدان

مهرداد آهکی با بیان اینکه حریم قانونی راه‌ها جزو خط قرمز راهداری محسوب می‌شود گفت: این اداره کل با حکم قضایی نسبت به هرگونه تجاوز به حریم، ریختن زباله در حریم جاده‌ها و ساخت و ساز غیرمجاز در حریم راه‌ها به شدت برخورد خواهد کرد.

او از هم استانی‌ها خواست قبل از هرگونه اقدام در حریم راه‌ها و جلوگیری از متضرر شدن خود ابتدا با مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها و ادارات راهداری نسبت به اخذ مجوز‌های لازم اقدام کنند.

مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده‌ای استان همدان گفت: علاوه بر پایش و کنترل ۲۴ ساعته محور‌های استان از طریق سامانه‌های نظارت تصویری و گشت‌های راهداری، مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تجاوز به حریم، ساخت و ساز غیرمجاز در حریم جاده‌ها و تخلیه زباله در حریم راه‌ها را از طریق سامانه ۱۴۱ به این اداره کل اطلاع دهند تا عوامل راهداری استان در اسرع وقت نسبت به رفع مستحدثات غیرمجاز در حریم راه‌ها اقدام کنند.

آهکی گفت: در سال گذشته ۲۲۷ مورد صدور مجوز، ۶۴ مورد صدور اخطار، ۱۴۲ مورد شناسایی و با ۷۴۶ مورد ساخت و ساز غیرمجاز برخورد قانونی شد و در ایام تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳ نیز ۱۳۸ مورد ساخت و ساز غیرمجاز شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • پلمب یک مرکز زیبایی غیرمجاز در شهرکرد
  • فعالیت ۵۰ واحد پرورش ماهی در شهرستان رزن
  • شناسایی و ساماندهی معتادان متجاهر و زباله گردها
  • جلوگیری از ۷۴۶ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در حریم راه‌های همدان
  • ۴۶۷ فقره تسهیلات به کارآفرینان استان بوشهر پرداخت شد
  • شناسایی و جمع‌آوری بیش از ۲۸۰۰ نفر در طرح برخورد با آسیب‌های اجتماعی در تهران
  • افزایش ۲۷۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌غیرمجاز در لرستان
  • ۴۳۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان تهران شناسایی شد
  • پلمب یک واحد تولیدی کود مایع غیرمجاز در سیمرغ
  • شناسایی ۹۲۷ فقره ساخت و ساز و تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی