Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضا‌های پرورشی گفت: در آموزش و پرورش اعتقادمان بر این است که این قبیل کار‌های استعدادیابی انجام دهیم و فضایی شاد و پرنشاطی را در داخل مدارس و جامعه ایجاد کنیم، اما این امر منوط بر این است که دانش آموزان از لحاظ تربیتی آسیبی نبیند. تاریخ انتشار: 07:00 - 31 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۵۱۳۰۴

علی رمضانی، مدیرکل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضا‌های پرورشی وزارت آموزش‌وپرورش در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، در پاسخ به این سوال که با پخش برنامه عصر جدید بسیاری مطرح کرده اند که این برنامه در زمینه استعدادیابی عملکرد خوبی داشته و در مقابل این انتقادات را بر آموزش و پرورش وارد می کنند که این وزارت خانه که بایستی متولی اصلی استعداد یابی از دانش آموزان در طول ۱۲ سال تحصیلی باشد نتوانسته در زمینه استعدایابی اقدام خاصی انجام دهد نظرتان در مورد این انتقادات چیست؟ و آیا آموزش و پرورش برنامه خاصی را در زمینه استعداد یابی از ۱۴ میلیون دانش آموز به عنوان سرمایه انسانی کشور در نظر گرفته است یا خیر؟ گفت: آموزش و پرورش برنامه های متنوعی را برای شناسایی دانش آموزان مستعد و توانمند دارد و دانش آموزان بعد از ۱۲ سال با دانش و اطلاعات خوب تحویل جامعه داده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حوزه فرهنگی هنری در سال جاری حدود ۱۰ میلیون ۸۳ هزار نفر رشته در مسابقات فرهنگی هنری شرکت کردند و در پایان ۲ هزار دانش آموز برگزیده کشوری به مدت هشت روز در اردوگاه شهید باهنر و با حضور داوران برجسته توانایی‌های خود را نشان دادند و برگزیدگان انتخاب شدند.

رمضانی در ادامه بیان کرد: اما باید گفت که در زمینه استعداد یابی تفاوت دیدگاه وجود دارد. اولا برنامه عصر جدید تاکنون مکاتباتی با ما انجام نداده که آموزش و پرورش در این حوزه ورود پیدا کند. نکته دوم اینکه ما در خصوص دانش آموزان، دارای دغدغه های خاص تربیتی هستیم به نحوی که دانش آموزانی که به عنوان نفرات برتر مسابقات فرهنگی هنری برگزیده می شوند به عنوان همیار مربی در کانون های فرهنگی تربیتی و به عنوان استاد مشغول به تدریس می شوند. اگر دانش آموزی که در مسابقات کشوری شرکت می کند و مقام کسب می کند به حال خودش رها شود و نظارتی بر وی نباشد این دانش آموز با توجه به شرایط خاص سنی که ممکن است در دوره کودکی یا نوجوانی باشد از لحاظ تربیتی آسیب می بیند و آموزش و پرورش در این خصوص دغدغه های بسیار جدی ای دارد.

مدیرکل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضا‌های پرورشی وزارت آموزش‌وپرورش در ادامه با بیان اینکه در عین حال برخی از نوجوانانی که به انواع مختلف در برنامه های تلویزیونی شرکت می کنند و موفقیتی کسب نمی کنند به عنوان یک شکست برای آن‌ها تلقی می شوند اضافه کرد: اما در برنامه ها و مسابقاتی که آموزش و پرورش برگزار می نماید شکست وجود ندارد و تمام دانش آموزان برگزیده می شوند و اینگونه نیست که دانش آموزی شرکت کند و مقامی کسب نکند و برای آن‌هایی که تخصص و تجربه کمتری دارند اساتید ویژه ای تعیین می شود که باعث رشد آن‌ها می‌شود.

حاضر به همکاری با عصر جدید هستیم

رمضانی در ادامه بیان کرد: حالا اگر به هر نحو ممکن برنامه عصر جدید علاقمند به استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش باشد و اگر دغدغه های آموزش و پرورش را لحاظ کند حاضر به همکاری هستیم.

وی در ادامه افزود: در سند تحول بنیادین یک ساحت به عنوان ساحت زیباشناختی و هنری که آموزش و پرورش به طور جد در مدارس در حال فعالیت در این حوزه است داریم و اقدامات ویژه ای در این حوزه انجام می شود.

این فعالیت ها به چه نحوی انجام می شود؟

رمضانی گفت: به عنوان مثال در حوزه سرود و تئاتر ما یک هفته را در کشور به عنوان هفته سرود و نمایش نام گذاری کرده ایم که دانش آموزان در مدارس بدون اینکه مسابقه ای برگزار شود، برنامه های فرهنگی خود را با زبان و فرهنگ و لباس محلی خاص خود اجرا می کنند. در بخش هنر‌های دستی و تجسمی دانش آموزان بسیار نابغه ای داریم. در سال جاری دانش آموزان در حوزه هایی از هنر‌های دستی و تجسمی با خلاقیت خاص خود ابتکارات جدیدی انجام دادند و برخی از هنر‌هایی که در حال از بین رفتن بود در داخل خانه ها احیا کردند.

آموزش و پرورش از کار‌های هیجان زده و احساسی به جد پرهیز می‌کند

مدیرکل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضا‌های پرورشی وزارت آموزش‌وپرورش در ادامه تاکید کرد: آموزش و پرورش پر از استعداد و توانمدی های دانش آموزان است، اما از کار‌های هیجان زده و احساسی به جد پرهیز می‌کند، چون باید به دغدغه تربیتی خانواده ها و دانش آموزان پاسخ دهیم.

رمضانی در ادامه با بیان اینکه ما بخصوص در مناطق کمتر توسعه یافته، مرزی و محروم دانش آموزان بسیار با استعدادی داریم افزود: مدیران و مربیان مدارس این دانش آموزان را شناسایی می‌کنند و چه بسا این دانش آموزان به دلیل امکانات بسیار کمی که دارند این برنامه ها را نبینند و و نتوانند در این برنامه ها شرکت کنند و استعداد‌های خودشان را به نمایش بگذارند. اما اگر آموزش و پرورش به این بحث ورود پیدا کند، چون هر روز با این دانش آموزان در ارتباط است می‌تواند آن‌ها را معرفی کند تا برنامه های خود را در سطح کشور اجرا کنند و مردم هم از دیدن ان‌ها لذت ببرند.

اجرای برنامه‌های استعداد یابی منوط بر این است که دانش آموزان از لحاظ تربیتی آسیبی نبیند

رمضانی گفت: در آموزش و پرورش اعتقادمان بر این است که این قبیل کار‌های استعدادیابی انجام دهیم و فضایی شاد و پرنشاطی را در داخل مدارس و جامعه ایجاد کنیم، اما این امر منوط بر این است که دانش آموزان از لحاظ تربیتی آسیبی نبیند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علی رمضانی اردوها استعداد یابی عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۰۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵۵۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای در خوزستان فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله حبیبی ظهر امروز یکشنبه در نمایشگاه هفته مشاغل که به منظور آشنایی دانش‌آموزان با مشاغل مختلف در هنرستان حضرت آمنه اهواز برپا شد، اظهار کرد: در هفته مشاغل قرار داریم و یکی از وظایف آموزش و پرورش در این زمینه، توسعه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای است.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان افزود: در خوزستان ۵۵۱ هنرستان فنی و حرفه‌ای وجود دارد و همچنین هفت هنرستان به عنوان هنرستان در جوار صنعت‌ها و شرکت‌های خوزستان قرار دارند.

وی گفت: هنرستان‌ها وظیفه دارند که استعدادهای دانش‌آموزان را در زمینه‌های مهارتی تقویت کنند تا فضای لازم فراهم و استعدادهای دانش‌آموزان بر اساس توانمندی‌هایشان شکوفا و زمینه اشتغال آن‌ها در بازار کار و آزاد فراهم شود.

کد خبر 6084650

دیگر خبرها

  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • بیش از ۵۵۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای در خوزستان فعالیت می‌کنند
  • مدارس و دانش‌بنیان‌ها پلی به سوی شکوفایی استعداد
  • شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزان با پیوند مدارس و شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ارزیابان آزمون استخدامی معلمان از سوگیری شخصی پرهیز کنند
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت/ برگزاری آزمون ۱۴ اردیبهشت
  •  اهمیت اجتناب ناپذیر برنامه های آموزشی و تربیتی در حیات آموزشی دانش آموزان