Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون الهیاری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: نیمه دوم هر سال از حیث گردشگری سرآغازی برای این استان محسوب می‌شود، در نیمه نخست سال شمار بیشتری از گردشگران هموطن به اصفهان سفر می‌کنند، و در فصل پاییز بویژه تا نیمه اول آذر با حضور بیشتر گردشگران خارجی روبه رو می‌شویم.

وی با اشاره به اینکه گردشگران خارجی بُعد فرهنگی و تاریخی اصفهان را برای سفر به این شهر برمی‌گزینند، اضافه کرد: ساماندهی و برنامه ریزی‌ها برای این امر انجام شده تا شاهد افزایش شمار این افراد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الهیاری تاکید کرد: گردشگری یاد شده با گردشگری مذهبی و زیارتی متفاوت است و به جنبه های بین المللی و مراوادت برون مرزی بیشتر ارتباط دارد.

وی تصریح کرد: گردشگری از محورهای اصلی توسعه در استان اصفهان به شمار می‌رود و با حمایت‌های لازم  می توان شاهد درآمدزایی و اشتغال با گسترش این صنعت بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان همچنین از برنامه ریزی برای میزبانی از گردشگران چینی در «هفته چین» در بهمن ماه امسال خبر داد و افزود: تسهیلات ویژه ای برای این کشور در نظر گرفته شد تا مردم آن بتوانند با سهولت بیشتری از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری کشورمان و بخصوص اصفهان بازدید کنند.

الهیاری ادامه داد: ارایه خدمات با تخفیف، سهولت در رزرو و پرداخت هزینه کمتر برای هتل و  ارایه اطلاعات درباره اصفهان به زبان چینی از جمله فعالیت‌هایی است که برای جذب بیشتر از آن کشور انجام داده ایم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، حذف روادید(ویزا) برای گردشگران چینی جهت سفر به ایران را مفید خواند و گفت: حذف روادید شرایط حضور گردشگران را بهتر می‌کند.

الهیاری با بیان اینکه وجود مناطق کویری در مناطق شرقی و شمالی استان، ظرفیتی ارزشمند است، گفت: این جاذبه ها در فصل پاییز علاقه مندان بیشتری از سرتاسر کشور پیدا می‌کند و خور و بیابانک و مرنجاب از اصلی‌ترین مناطق یاد شده است.

وی به اهمیت گردشگری در مناطق برفی در ماه‌های سرد سال اشاره و تصریح کرد: فریدونشهر، بویین میاندشت، فریدن واقع در غرب و سمیرم در جنوب استان اصفهان از این ظرفیت برخوردارند و می توان از آن‌ها برای جذب بیشترین تعداد گردشگر استفاده کرد.

اصفهان این نگین خوش تراش ایران به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن اسلامی جورچینی از ظرفیت های گردشگری را در خود جای داده، این استان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و هفت اثر آن به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران خارجی و داخلی است.
در استان اصفهان بیش از ۶۰۰ خانه تاریخی وجود دارد که بیش از نیمی از آنها در شهر اصفهان قرار دارد و از ۶۰۲ رشته صنایع دستی شناسایی شده در دنیا ۲۹۹ مورد مربوط به ایران و از این تعداد ۱۹۶ رشته مربوط به استان تاریخی و هنرپرور اصفهان بوده که در مجموع معیشت حدود چهار میلیون نفر به صنایع‌ دستی گره خورده است.
استان اصفهان به لحاظ حجم، ۶۰ در صد تولید صنایع دستی کشور را به خود اختصاص داده که از جمله این رشته ها زری دوزی و قلم کاری، ترمه و نقره کاری، تذهیب و تحریر انواع کتاب، قرآن، قطعات نگارگری و نقاشی است و در خاتم کاری، میناکاری، منبت، قلم زنی روی انواع فلزات شهرت جهانی دارد.
این خطه دارای ۹۰ هتل و ۶۵ مهمانپذیر با ظرفیت حدود ۲۰ هزار تخت است که از این تعداد ۵۷ هتل و ۳۰ مهمانپذیر در کلانشهر اصفهان قرار دارد.

۶۰۲۰/۶۰۲۶/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری گردشگران اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان

استاندار اصفهان از اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه لازم‌الاجرا در نشست شورای اداری مشترک استان و شهرستان اصفهان، بمنظور توسعه و آبادانی شرق این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، سیدرضا مرتضوی شامگاه _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در پایان سفر به شرق شهرستان اصفهان که بیش از ۱۵ ساعت به طول انجامید، عنوان کرد: سفر شورای اداری استان به شهرستان اصفهان در چند بخش برنامه‌ریزی شد.

وی ادامه داد: نخست بازدید از مناطق جنوبی شهرستان، در سفر دوم بازدید از برخی شهرک‌های شهرستان و امروز نیز سفر به شرق شهرستان اصفهان برنامه‌ریزی و اجرا شد.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: این سفر از ساعت ۶ صبح امروز با بازدید از مناطق براآن شمالی و جنوبی، قهجاورستان، زیار و سایر شهرها و روستاهای این منطقه آغاز شد.

دکتر مرتضوی افزود: بازدید از پروژه‌های نیمه تمام، نقاط حادثه‌خیز و بررسی چالش‌های حوزه کشاورزی و صنعتی از جمله مواردی بود که در این سفر در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: دیدار و ملاقات مردمی از دیگر برنامه‌های شورای اداری استان در شرق شهرستان اصفهان بود و بیش از ۸۰ نفر از مردم این منطقه توانستند مسائل و مشکلات خود را با اعضا شورای اداری استان مطرح کنند.

استاندار اصفهان متذکر شد: نشست شورای اداری مشترک استان و شهرستان اصفهان نیز بیش از شش ساعت به طول انجامید و مسائلی که در سفر مورد بررسی قرار گرفته بود در این نشست مطرح و در خصوص آن تصمیم‌گیری شد.

مرتضوی تعداد مصوبات اخذ شده در نشست شورای اداری استان را بیش از ۵۰ مصوبه عنوان کرد و گفت: این مصوبات لازم الاجرا بمنظور رفع چالش‌ها و توسعه شرق شهرستان اصفهان اتخاذ شد.

وی ادامه داد: تلاش شد مصوبات در بخش‌های مختلف با زمانبندی مشخص تصویب شوند تا در موعد مقرر با به ثمر رسیدن مصوبات شاهد رشد و آبادانی این منطقه باشیم.

استاندار اصفهان در خصوص مفاد مصوبات شورای اداری استان، بیان کرد: رفع نقاط حادثه‌خیز، اصلاح هندسی مسیرها، ایمن سازی و نصب علائم، روکش آسفالت، تعیین تکلیف طرح‌های کشاورزی نیمه‌تمام، تکمیل طرح‌های حوزه ورزش و جوانان، توجه ویژه به مسائل آموزشی و بهداشت و درمان از جمله مفاد مصوبات این نشست بود.

مرتضوی متذکر شد: مسائل و چالش‌های سایر مناطق شهرستان اصفهان نیز در سفرهای آینده بررسی و در خصوص آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

کد خبر 748001

دیگر خبرها

  • اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • اتخاذ تدابیر امنیتی و انتظامی جهت برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • اتخاذ تمهیدات امنیتی و انتظامی برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • اختصاص ۸۰۰۰ مترمربع پارکینگ به روستای ابیانه
  • تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون سراسری
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان