Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، پلیس پاریس علیه جلیقه‌زردهای این کشور از گاز اشک‌آور استفاده کرد.

- زلزله‌ای به قدرت پنج و شش دهم ریشتر پایتخت آلبانی را لرزاند.

- در پی تیراندازی در یک کلوب شبانه در کارولینای جنوبی دو نفر کشته و هشت نفر دیگر زخمی شدند.

- آمریکا ناو یواس‌اس نیتز را به ساحل شمال شرقی عربستان سعودی فرستاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- رئیس‌جمهوری آمریکا به تنش‌ها در سیاست داخلی این کشور به دنبال تماس تلفنی‌اش با رئیس‌جمهوری اوکراین برای تحقیق درباره پسر نامزد انتخابات ۲۰۲۰ واکنش نشان داد.

- وزیر خارجه اوکراین گفت که در گفت‌وگوی رئیس‌جمهوری این کشور و همتای آمریکایی‌اش خبری از اعمال فشار نبود.

- رئیس‌جمهوری ترکیه اعلام کرد که ایده خرید سامانه دفاع موشکی پاتریوت آمریکا همچنان روی میز قرار دارد.

- رئیس‌جمهوری آمریکا فهرستی بلندبالا از توافق‌های گوناگون در حوزه سیاست خارجی بر گرده دارد که در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل آن‌ها را به دنبال خود می‌کشد.

- گروهک تروریستی داعش مسئولیت انفجار در مسیر اتوبوس مسافران کربلا را برعهده گرفت.

- نماینده سازمان ملل در امور یمن از پیشنهاد انصارالله مبنی بر تعلیق حملات موشکی و پهپادی علیه عربستان استقبال کرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رجب طیب اردوغان عربستان سعودی یمن داعش جو بایدن دونالد ترامپ مارتین گریفیث جلیقه زردهای فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۲۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور‌ها درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل در شورای امنیت چه گفتند؟

سفیر و نماینده گویان در شورای امنیت سازمان ملل متحد به عنوان نخستین سخنران عضو شورای امنیت سازمان ملل در این نشست گفت: نه جهان و نه خاورمیانه «نمی توانند جنگ دیگری را تحمل کنند» و مطمئناً غیرنظامیان بازهم باید هزینه یک درگیری دیگر را بپردازند و "خشونت باعث خشونت می‌شود. "

سفیر و نماینده سیرالئون در سازمان ملل نیز به «مسیر خطرناکی» که اکنون منطقه خاورمیانه با آن مواجه است، که بسیار فراتر از مرز‌های منطقه را به خطر می‌اندازد اشاره کرد. او "حملات تلافی جویانه" را که مطابق با حقوق بین الملل حقوق بشر نیست، محکوم کرد.

نماینده سیرالئون خشونت را رد کرد و از تعهدات تازه برای حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات حمایت کرد. این کشور خواستار استفاده کامل از دفاتر دبیرکل سازمان ملل برای کاهش تنش است.

سفیر و نماینده اسلوونی در سازمان ملل نیز در این نشست شورای امنیت در سخنانی از تشدید تنش‌های اخیر ابراز تاسف کرد و یادآور شد که همه کشور‌های عضو سازمان ملل متحد در قبال حقوق بین‌الملل حقوق بشر و ترویج صلح تعهدات یکسانی دارند.

سفیر اسلوونی تصریح کرد: اعضای سازمان ملل باید از اقدامات تلافی جویانه بعدی خودداری کنند. از همه طرف‌ها می‌خواهیم به‌جای حملات تلافی‌جویانه از گفتگو و دیپلماسی استفاده کنند.

نماینده اسلوونی در سازمان ملل گفت: ما این سطح از بالا رفتن تنش‌ها را مورد انتقاد قرار می‌دهیم و از بازیگران منطقه می‌خواهیم حداکثر خویشتنداری را از خود نشان دهند. ما قویا حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل را محکوم می‌کنیم. این تنش‌ها می‌تواند جنگ را به ابعاد غیرقابل پیش‌بینی بکشاند.

رابرت وود معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در این نشست گفت: ایالات متحده به دنبال تشدید تنش نیست. اقدامات ما کاملاً جنبه دفاعی داشت.

معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل تاکید کرد: سازمان ملل موظف است که اقدامات ایران را بی پاسخ نگذارد. آمریکا اقدامات بیشتری را برای پاسخگو ساختن ایران در سازمان ملل بررسی خواهد کرد و ایران مسئول هر اقدام بعدی خواهد بود.

معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل درباره عملیات وعده صادق ایران علیه اسرائیل گفت: این عملیات تهدیدی برای اسرائیل و کشور‌هایی مثل اردن و عراق بود. حمله ایران برخلاف صلح بین‌المللی بود. از ایران و متحدانش می‌خواهیم حملات بیشتری انجام ندهند. در روز‌های آتی اقدام‌هایی را برای پاسخگوکردن ایران انجام می‌دهد. 

این دیپلمات آمریکایی در حالیکه واشنگتن مانع صدور بیانیه محکومیت حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه از سوی شورای امنیت شد، افزود که محکومیت صریح ایران از سوی شورای امنیت سازمان ملل مورد نیاز است.

این مقام آمریکایی در ادامه ادعا‌های آمریکا ادامه داد: ایرانی‌ها با مسلح‌کردن حزب‌الله ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت هستند. ایران به روسیه پهپاد داده و قوانین بین‌المللی را نقض کرده. ایران برخی شناور‌ها را در خلیج‌فارس توقیف کرده است. ایرانی‌ها حملۀ هفتم اکتبر را محکوم نکردند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ارسال دست‌گل بزرگ وزیر امور خارجه برای سردار سپاه بعد از حمله موشکی
  • نشست شورای امنیت درباره حملات موشکی به رژیم صهیونیستی
  • نقشه آمریکا برای ایجاد یک تشکیلات تروریستی جدید در عراق و سوریه
  • پولتیکو: بایدن پس از حمله تنبیهی ایران به اسرائیل از انظار عمومی فرار می‌کند
  • حمله نظامی آمریکا و انگلیس به یمن
  • کشور‌ها درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل در شورای امنیت چه گفتند؟
  • روسیه: غرب در شناسایی طراحان اصلی حادثه مسکو همکاری کند
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد؛ نفوذ سامانه بارشی از فردا شب به کشور
  • تروریستی خواندن لشکر زینبیون به امنیت پاکستان آسیب می‌زند/ از لشکر زینبیون باید تقدیر کرد
  • استقرار یگان‌های بسیار قوی ارتش در مرزهای شرقی ایران