Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-25@16:52:11 GMT

خشکسالی گریبان فرانسه را گرفت

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۲۶۶۲

خشکسالی گریبان فرانسه را گرفت

به گزارش ایرنا، گزارش‌های هواشناسی در حالی از وقوع باران در فرانسه خبر می‌دهند که پاریس یک ماه است روی باران به خود ندیده است.

مشکل اصلی در ۸۸ ناحیه فرانسه است که با خشکسالی مواجه شده و به ناچار محدودیت‌های سخت در مصرف منابع آبی در این نواحی اعمال می‌شود.

بخش اعظم فرانسه از امروز با باران لبریز می‌شود اما این میزان بارش برای شکستن طلسم کم‌آبی کافی نخواهد بود تا کشور را از بحران خشکسالی که تابستان امسال آن را تجربه کرد، نجات دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رادیو بین‌المللی فرانسه گزارش داد: طبق نتایج منتشر شده توسط آژانس دولتی "پروپلوویا" که با وزارتخانه‌های کشاورزی و محیط زیست همکاری نزدیکی دارد، ۵۰ ناحیه در فرانسه با بحران آب مواجه هستند.

خشکسالی برای این دوره از سال رکورد شکسته و ۸۰ درصد از سفره‌های آب زیرزمینی فرانسه با کمبود منابع آبی مواجه هستند.

این اتفاق‌ها ناشی از تجربه تابستانی است که شاهد دو موج شدید گرما بود و رکورد شکست.

دو هفته پیش وزیر بهداشت فرانسه گفت: گرمای بی‌سابقه در منطقه اروپا منجر به مرگ یک هزار و ۵۰۰ نفر در این کشور شد.

فرانسه امسال ۱۸ روز بسیار گرم را تجربه کرد که در این میان، همه شهروندان نتوانستند این گرمای بیش از اندازه را تحمل کنند. نیمی از کشته‌شدگان افراد مسن با بیش از ۷۵ سال بوده‌اند.

به گفته بوزن در مجموع باید گفت که گرمای بی‌سابقه تابستان امسال بر سلامت ۲۰ میلیون شهروند فرانسوی تأثیرگذار بوده است.

گرما در ماه‌های ژوئن (تیر) و ژوئیه (مرداد) سال جاری در فرانسه از ۴۰ درجه سانتی‌گراد (۱۰۴ درجه فارنهایت) فراتر رفته و رکوردهای دما در بیش از ۵۰ شهر در سراسر فرانسه شکسته شد.

ساکنان کشورهای اروپا، گرمایی کم‌سابقه را در آخرین هفته ماه ژوئن (مرداد - شهریور) ۲۰۱۹ تجربه کردند.

این موج گرما که نتیجه ورود یک توده هوای گرم از آفریقا به سمت شمال اروپاست، باعث شده که دما در برخی مناطق اروپا حتی به ۴۰ درجه سانتی‌گراد برسد و به عنوان مثال لهستان امسال گرم‌ترین ژوئن را طی ۲۰۰ سال اخیر تجربه کرد.

موج گرما باعث خشکسالی‌های وسیع در برخی کشورهای اروپایی همچنین کاهش سطح رطوبت هوا و آتش‌سوزی‌های گسترده در مناطق جنگلی شده است.

کد خبر 455833 برچسب‌ها خشکسالی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خشکسالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۲۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی در کمین این استان‌ها

احد وظیفه افزود: کشور از ابتدای بهار تا ۲ اردیبهشت‌ماه به‌طور متوسط ۴۳ میلی‌متر بارش دریافت کرد. با توجه به اینکه میانگین بلندمدت بارش طی این بازه زمانی ۳۷ میلیمتر است، بارندگی در سال جاری نسبت به وضعیت نرمال بیشتر بوده و ۱۶ درصد فراتر از میانگین بلندمدت ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، وی اضافه کرد: از ابتدای سال آبی (ابتدای مهر ۱۴۰۱) تا ۲ اردیبهشت‌ماه به‌طور متوسط ۱۶۷ میلیمتر بارندگی در کشور ثبت شده که مقدار نرمال به طور میانگین ۱۹۸ میلیمتر است بنابراین حدود ۱۶ درصد بارندگی کشور نسبت به میانگین بلند مدت کاهش یافته است.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور با اشاره به کم‌بارش‌ترین استان‌ها گفت: استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به سایر مناطق کشور دریافت کرده‌اند.

وظیفه ادامه داد: مرکز تا جنوب و جنوب شرق کشور نیز کم‌بارشی قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند. فارس۳۰ درصد، هرمزگان با ۲۸ درصد و کرمان ۲۵ درصد بارش کمتر از نرمال داشته‌اند.

خنکی هوای کشور تا ۲ درجه سلسیوس

وی با اشاره به وضعیت دمای کشور طی یک هفته گذشته اظهار کرد: از نظر دما شرایط تقریباً مناسبی داشته‌ایم البته در روز‌های اخیر شمال غرب کشور سردتر از وضعیت نرمال و نیمه شرقی و جنوبی دما زیر نرمال بوده است.

وظیفه افزود: میانگین کشوری دما ۱.۵ تا ۲ درجه خنک‌تر از شرایط نرمال بوده است البته استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل بین ۴ تا ۵ درجه سلسیوس دما بیش از حد نرمال، اما هوا در استان‌های کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و یزد حدود ۴ تا ۷ درجه سلسیوس سردتر از میانگین بلندمدت و میانگین کشوری ۱.۸- درجه ثبت شده است.

وی اضافه کرد: از ابتدای فروردین تا ۲ اردیبهشت تقریبا عرض‌های شمالی کشور با بی‌هنجاری (آنومالی) دمایی ۰.۵ تا ۲.۵ درجه سلسیوس مواجه بودند. شرایط دمایی در استان‌های تهران، قزوین، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، غرب و شمال غرب نرمال و بیش از نرمال بوده است. در عرض‌های جنوبی تقرییا شرایط نرمال دمایی را تجربه کردیم.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور تاکید کرد: به‌طور کلی طی اردیبهشت ماه میزان بارندگی به‌طور نسبی نسبت به فروردین حدود ۵۰ درصد در بازه بلندمدت کمتر است. توقع داریم میزان بارش در اردیبهشت ماه نرمال با گرایش به بیش از نرمال باشد، اما در استان‌هایی مانند قزوین و تهران بارش‌ها به گونه‌ای نیست که کمبود بارش سال آبی جاری (۷ ماهه اخیر) را جبران کند بنابراین استان‌هایی مانند تهران، قزوین، سمنان، خراسان رضوی با تابستانی مواجه می‌شوند که هوا یک تا دو درجه سلیسیوس بالاتر از حد نرمال خواهد بود.

وظیفه در پایان گفت: از سوی دیگر به‌طور نسبی با کم‌آبی شدیدی مواجه می‌شویم چرا که این استان‌ها در حال گذراندن چهارمین سال پی در پی خشکسالی هستند. وقتی آورده آب‌های سطحی کاهش می‌یابد، فشار بر منابع آب زیرزمینی به‌ویژه در استان‌هایی مانند تهران و خراسان رضوی برای تامین آب شرب افزایش می‌یابد. در این شرایط همکاری مردم برای مدیریت مصرف آب از اهمیت زیادی برخوردار است.

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی ترسناک از هوای تابستان امسال
  • شهرهای مختلف چگونه با امواج گرمایی مبارزه می‌کنند؟
  • پیش‌بینی هوای تابستان امسال
  • توزیع بیش از یک هزار لیتر سم رایگان در نیشابور
  • نامه جالب یک پدر برای خانواده اش درباره استفاده از کولر!
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال
  • اوج گیری گرما در اروند
  • نبود رینگ آبی در اطراف تبریز و معضل تامین آب
  • خشکسالی در کمین این استان‌ها
  • خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند