Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@11:16:49 GMT

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ابقا شد

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۳۱۰۶

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ابقا شد

حکم ابقای ریاست ابوذر ابراهیمی‌ترکمان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی پس از تنفیذ مقام معظم رهبری برای دوره سه ساله دیگر از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نشست خود در تاریخ ۱۲شهریور ۱۳۹۸ به اتفاق آراء، ابقای ریاست ابوذر ابراهیمی‌ترکمان در این سازمان را برای دوره سه‌ساله دیگر تصویب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از پیشنهاد این شورا و با تنفیذ آن از سوی رهبر معظم انقلاب، حکم ریاست مجدد ابراهیمی‌ترکمان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تاریخ ۲۷ شهریور ‌ماه ابلاغ شد.

در این حکم آمده است: «با توجه به سوابق علمی و تجربیات ارزنده اجرایی جناب‌عالی در حوزه فعالیت‌های فرهنگی خارج از کشور و با استناد به ماده ۱۴ فصل دوم اساسنامه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مدت سه سال به عنوان رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منصوب می‌شوید. امید آنکه با استعانت از خداوند متعال در اعتلای فرهنگ و تمدن ایران، گسترش مناسبات فرهنگی به ویژه با جهان اسلام، تنظیم مناسبات فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با سازمان‌های فرهنگی -بین‌المللی و تقویت ارتباطات فرهنگی با ایرانیان خارج از کشور، پیروان اهل بیت (ع) و علاقه‌مندان به فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی، موفق و مؤید باشید».

ابوذر ابراهیمی‌ترکمان پیش از این نیز در  سال‌های ۱۳۹۲ و ۱۳۹۵ به اتفاق آراء با تصویب شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، تنفیذ مقام معظم رهبری و حکم وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به عنوان رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی انتخاب و منصوب شده بود.

در دو دوره گذشته اقدامات تحول‌گرایانه‌ای در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همچون پایه‌گذاری گفتگوهای فرهنگی بین ایران و سایر کشورها، توسعه نهضت ترجمه کتب معارف اسلامی و علوم انسانی به زبان‌های خارجی با اجرایی‌سازی طرح تاپ، تأکید بر گسترش روابط فرهنگی خارجی با تکیه بر اسناد فرهنگی بین‌المللی، تحکیم همگرایی با سایر ادیان از طریق گسترش گفتگوهای دینی در عرصه بین‌الملل صورت پذیرفته و همچنین در عرصه ستادی نیز اقداماتی در راستای بهبود فرایندها مانند طرح‌های چابک‌سازی، حرفه‌ای سازی و تکیه بر توانمندی نیروهای پرتوان داخل سازمان انجام گرفته است.  

ابوذر ابراهیمی ترکمان دارای مدرک دکتری تخصصی در رشته حقوق خصوصی است و پیش از انتصاب در سمت ریاست سازمان در سال ۱۳۹۲ به مدت شش سال رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه بوده است و سابقه کار در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای ترکیه و ترکمنستان را در کارنامه خود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۳۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: روحیه مقاومت مردم غزه را سرپا نگاه داشته است

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت روحیه صبر و مقاومت گفت: روحیه صبر و مقاومت مردم غزه را سرپا نگاه داشته است.

 به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جمع مردم دامغان در مصلای بزرگ این شهر اظهار داشت: آنچه از دامغان می‌شناسیم میراث کهن و تمدن و مدنیت مثال زدنی و دلدادگی به خدا و انقلاب و امام و ایمانی عاشقانه است.

وی با بیان اینکه فرهنگ مردم این سامان همواره زبانزد است تصریح کرد: فرهنگ مردم دامغان فرهنگی دیدنی است که با تمدن عجین شده است.

رئیس جمهور از مردم دامغان به عنوان مردمی با بصیرت نام برد و با بیان اینکه به همه شهدای عظیم الشأن دامغان و خانواده معظم آنان درود و احترام دارم خاطرنشان کرد: از روحیه صبر و شکر مردم دامغان و جانبازان و ایثارگران و علمای آن ممنونیم.

رئیسی با اشاره به دیدار خود با مادر دو شهید در دامغان، از آن به عنوان کلاس درس یاد کرد و افزود: به دیدار مادر دو شهید و یک نوه شهید رفتیم، سخنان این مادر برای ما کلاس درس بود.

وی با اشاره به سخنان این مادر شهید در راستای دفاع از کشور انقلاب و حریم حرم تصریح کرد: این‌ها همه برای ما و مسئولان درس است که مادر شهیدی همچنان خود را مدیون انقلاب می‌داند.

رئیس جمهور اضافه کرد: این روحیه بی تردید پیروزی را با خود به دنبال دارد و خداوند نصرت و پیروزی را با وجود شما جوانان با ایمان وعده داده است.

رئیسی با بیان اینکه این روحیه است که جبهه مقاومت و مردم غزه را سرپا نگاه داشته است گفت: این سرمایه‌ای است که با هیچ چیز قابل قیاس و معامله نیست.

وی تصریح کرد: خانواده شهدا با این‌که برای دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و دفاع از حریم و حرم سرمایه‌گذاری کردند، همواره خودشان را به نظام و اسلام بدهکار می‌دانند و معتقدند آن‌چه از اموال دارند هم باید در راه خدا و امام حسن (ع) بدهند.

رئیس جمهور با بیان اینکه این مردم همان مؤمنانی هستند که خداوند وعده کرده نصرت الهی را با همین افراد محقق می‌کند، بر لزوم حفظ روحیه جهادی و مقاومت تأکید کرد.

رئیسی نخستین سرمایه بزرگ دامغان را سرمایه فرهنگی دانست و با بیان اینکه وظیفه‌دولت در قبال مردم فرهیخته در کنار چهره‌های شاخص علمی و حوزوی و فرهنگی حفظ مدنیت و فرهنگ است گفت: همه تلاش مسئولان باید این باشد که این سرمایه فرهنگی حفظ شود.

وی با اشاره به مطالبات مردم دامغان درباره وضعیت بهداشت و درمان این شهر، موضوع بهداشت و درمان را از موضوعات مهم کشور برشمرد و با تاکید بر اینکه یکی از مسائل مورد توجه مسئولان ذیربط این منطقه باید همین موضوع باشد تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای استان سمنان نباید فقط برای جمعیت ثابت این استان یا شهرستان دامغان باشد؛ چراکه یک جمعیت متغیر هم در این شهرستان داریم که به میزبانی مهربانانه از زائران حضرت علی‌ابن‌موسی‌الرضا (ع) ارتباط دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه افتخار مردم استان سمنان و شهرستان دامغان همواره این بوده که میزبان مهمانان امرام رضا (ع) هستند خاطرنشان کرد: مردم دامغان بیش از هزار سال است که کسوت خدمتگزاری به زائران امام رضا (ع) دارند.

رئیسی خاطرنشان کرد: بنابراین در محاسبات نباید بر اساس جمعیت ثابت نگاه کنیم. با توجه به حضور مهمانان امام رضا (ع) در این شهرستان، وضعیت مراکز درمانی و بهداشتی دامغان باید حتما متحول شود و نباید بر اساس فرمول‌های سرانه جمعیت ثابت به ایجاد زیرساخت‌های درمانی نگاه کرد.

وی تأکید کرد: محاسبات راجع به بهداشت و درمان دامغان و دیگر مراکز این شهرستان نباید با توجه به جمعیت ثابت شهرستان محاسبه شود بلکه باید جمعیت کثیری که هرساله به عنوان مسافر و زائر از این دیار پربرکت عبور می‌کنند به عنوان جمعیت متغیر محاسبه شود.

رئیس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه شرایط بهداشتی درمان دامغان حتما باید متحول شود عنوان کرد: نیروسازی برای مراکز درمانی هم اهمیت زیادی دارد.

رئیسی با بیان اینکه از سراسر کشور می‌توان نیرو‌هایی را به مراکز درمانی این منطقه اعزام کرد گفت:، اما بهترین راه این است که در همین منطقه نیروی انسانی تربیت و دانشکده علوم پزشکی در شهرستان دامغان ایجاد شود.

وی تصریح کرد: فعال شدن دانشکده علوم پزشکی در این شهرستان می‌تواند تامین‌کننده نیروی انسانی درمانی در دامغان و شهرستان‌های اطراف باشد.

رئیس جمهور با تأکید بر لزوم حل مشکلات آبی در استان سمنان تصریح کرد: دولت توجه ویژه‌ای به حل مشکل آب در کشور دارد. در همین دولت سیزدهم تا امروز مشکل آب پنج هزار روستا رفع شده است.

رئیسی با بیان اینکه پسته دامغان محصولی ارزشمند و ارز آور است که نه تنها در ایران بلکه جهان مهم و نام آور است، بر لزوم توجه بیشتر به بخش کشاورزی به ویژه باغات پسته دامغان تأکید کرد.

وی از تصویب پنج مصوبه مهم برای توسعه هرچه بیشتر شهرستان دامغان در دور دوم سفر هیئت دولت به استان سمنان خبر داد و گفت: برای شهرستان دامغان پنج مصوبه از جمله در حوزه راه‌ها در دور دوم سفر تصویب شد که در جلسات مورد کار کارشناسی قرار گرفت که اجرای آن دنبال می‌شود.

رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم حفظ فرهنگ اصیل در حین حرکت به سوی توسعه‌یافتگی خاطرنشان کرد: توسعه‌یافتگی حتمی و ناگزیر است، اما باید فرهنگ اصیل و مبانی حفظ شود.

رئیسی با بیان اینکه باید جامعه از توسعه‌یافتگی بهره‌مند شود گفت:، اما اگر با حفظ و صیانت از مبانی فرهنگی باشد، هیچ نگرانی وجود نخواهد داشت و حتما باید با استفاده از ابزار‌های ارتباطی که امروز در دنیا وجود دارد، در این مسیر بهره بگیریم.

وی با تأکید بر اینکه باید آن فرهنگ اصیل و مبانی حفظ شود که جوان، خانواده، شهر و تمدن را حفظ کند تصریح کرد: مبانی باید با این هجوم فرهنگی پایدار بمانند. با این شیوه هجوم‌ها بی‌اثر خواهند شد، چراکه شخصیت‌های فرهنگی ایمان، فرهنگ، ارزش‌های اجتماعی را رصد، دیده‌بانی و مرزبانی می‌کنند.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: همه بخش‌های متولی امر فرهنگ در دستگاه‌های دولتی هم بدانند باید این سرمایه عظیم فرهنگی حفظ شود و ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • رئیسی: روحیه مقاومت مردم غزه را سرپا نگاه داشته است
  • سفرای ایران از فرصت نمایشگاه کتاب تهران در توسعه دیپلماسی فرهنگی استفاده کنند
  • حوزه فرهنگ نیازمند طراحی‌های کاربردی برای مقابله با شرایط انحرافی دشمن است
  • اسرائیل یک رژیم جعلی و منفور است
  • «وعده صادق» ریشه در فرهنگ مقاومت دارد
  • جزئیات اعزام حاجیان از اواخر اردیبهشت با ارز مبادله‌ای
  • سیاستگذاری در عرصه دیپلماسی فرهنگی ناظر به میدان و واقع بینانه خواهد بود.
  • ایمانی پور: سیاستگذاری در عرصه دیپلماسی فرهنگی ناظر به میدان و واقع بینانه خواهد بود.
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشورهای عضو شانگهای برقرار شود
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشور‌های عضو شانگهای برقرار شود