Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،  معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد با تأکید بر آمادگی همه دستگاه‌های عضو مدیریت بحران گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها بارش‌های پاییز و زمستان امسال کمتر از سال گذشته نیست.   عزیز فیلی به خسارت سیل ابتدای سال جاری اشاره کرد و افزود: در سیل فروردین خسارت کمتری به زیرساخت‌های استان در مقایسه با استان‌های لرستان و گلستان وارد شد، اما همین خسارت‌های اندک هنوز جبران نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او ادامه داد: مردادماه سال جاری اعتباراتی برای جبران خسارت سیل به استان اختصاص یافت که بخشی در قالب تسهیلات و بخشی برای بازسازی ابلاغ شد که با هماهنگی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این اعتبارات توزیع شد.   فیلی با اشاره به اینکه در حادثه سیل ابتدای سال نقاط ضعف زیادی داشتیم که باید رفع شود، اضافه کرد: بنا به پیش‌بینی هواشناسی، بارش باران‌های سیل‌آسا در فصل پاییز دور از انتظار نیست و باید از تجربیات بهار ۹۸ در حادثه سیل استفاده شود.   معاون امور عمرانی استاندار استان بر آمادگی شهرداران برای ایام بارش‌ها تأکید کرد و گفت: کانال‌ها و آبراهه‌های سطح شهر باید پاکسازی شود و شهرداران در خصوص پاکسازی آبراهه‌ها و لایه‌روبی کانال‌ها اقدام کنند تا در صورت بارش‌های شدید، شاهد وقوع خسارت نباشیم.   فیلی بر آمادگی دستگاه‌های امدادی هلال احمر و اورژانس تأکید کرد و افزود: امکانات دستگاه‌ها متناسب با نیاز شهرستان‌ها توزیع شود، ضمن اینکه یکی از مشکلات کمبود ماشین‌آلات راه و شهرسازی است.   معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر آمادگی همه دستگاه‌های عضو مدیریت بحران استان در آستانه فصل پاییز تأکید و بیان کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها بارش‌های امسال کمتر از پارسال نیست لذا دستگاه‌ها آماده خدمات‌رسانی به مردم در زمان بارش‌ها باشند.  انتهای پیام/غ خسارت های سیل جبران نشده  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۳۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین خسارت بلوچستان سیل به جاده‌ها وارد شده است

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه با فعالیت سامانه بارشی در این استان بیشترین آسیب به جاده‌ها وارد شد، گفت: بخش‌های خصوصی در کنار دستگاه‌های دولتی در حال تلاش برای برطرف کردن معضلات هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کنارک، محمد کرمی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان در محل فرمانداری شهرستان کنارک که با حضور احمد وحیدی، وزیر کشور برگزار شد، اظهار داشت: در برخی شهرستان‌های جنوبی این استان مانند ایرانشهر، سراوان، دلگان، بمپور، قصرقند و نیکشهر بارندگی‌هایی رخ داد و خسارت‌هایی به جاده‌ها و برخی زیرساخت‌ها وارد شد و حجم زیادی از آب به سمت دریا هدایت شده است.

وی افزود: به دلیل حجم بالای بارش‌ها برق تعدادی از روستاها قطع شده و برخی منازل دچار آبگرفتگی شدند، همچنین اختلالاتی در ارتباطات به وجود آمد که بخش‌های خصوصی و دستگاه‌های دولتی در حال تلاش برای برطرف کردن این معضلات هستند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با وجود تذکرات مبنی بر عدم ترددهای غیرضروری، اما روز گذشته شاهد گرفتار شدن سه دستگاه اتوبوس در سیلاب بودیم که با تلاش متولیان امر و عنایت الهی آسیبی متوجه فردی نشد و مسافران نجات یافتند.

وی عنوان کرد: با فعالیت سامانه بارشی در سیستان و بلوچستان بیشترین آسیب به جاده‌ها وارد شد، همچنین با ورود آب به برخی منازل بخشی از وسایل زندگی مردم از بین رفته که باید کمک برای جایگزینی آنها انجام شود‌.

کرمی گفت: برق تعدادی از روستاها به علت وزش شدید باد و باران قطع شده که باید هر چه سریع‌تر مشکل برطرف شود، پست برق کهیر نیز دچار مشکل شده که تلاش تیم‌ها برای رفع این مشکل ادامه دارد.

وی تاکید کرد: تامین آب شرب مردم یکی از مهم‌ترین وظایفی است که باید به درستی انجام شود، در این زمینه یکی از اقدامات آبرسانی توزیع آب معدنی در نقاط درگیر سیل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد سیل به راه‌های کشور
  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • همچنان راه ارتباطی ۲۴ مسیر فرعی جنوب سیستان و بلوچستان بسته است
  • بازگشایی محور فاریاب _کهنوج
  • بیشترین خسارت بلوچستان سیل به جاده‌ها وارد شده است
  • سیل بهاری چقدر خسارت داشته است؟
  • بازیکن خارجی استقلال، همچنان زیر دستگاه!
  • خسارت باران به زیرساخت‌های انرژی در قشم
  • تأکید بر اهتمام دستگاه‌های اجرایی در اجرای مصوبات ستاد عفاف و حجاب
  • بارندگی، سه میلیارد ریال به شهرستان دیّر خسارت وارد کرد