Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-24@11:11:06 GMT

نیاز بازار داخلی در شرایط تحریم چیست؟

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۴۵۰۸

صراط:

به گزارش نبض بازار، شکوفایی اقتصادی در گرو تولید است. بازار داخلی کشور پتانسل زیادی در عرضه و فروش محصولات دارد. نگاهی آماری به اعداد و ارقام فروشهای داخلی و خارجی شرکتهای مختلف نشان می دهد که بازار داخلی کشور همواره یک فرصت مناسب برای تولیدکنندگان خواهد بود و با توجه به برخورداری این بازار از محصولات خارجی سطح رقابتی قابل توجهی را نسبت به محصولات داخلی به وجود می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته ی مهمی که باید به آن اذعان داشت تصور اشتباه برخی از مجتمع های تولیدی است که با توجه به نامگذاری سال 98 به نام رونق تولید توسط رهبر انقلاب سعی در افزایش ناگهانی میزان تولیدات خود دارند. موضوع تولید مسئله ی همه ی سالهای بعد از انقلاب است زیرا همواره سایه ی تحریمها بر سر کشور سنگینی می کرد و در بخشهای مختلف شاهد اعمال سنگین ترین تحریمها بوده و هستیم. پتروشیمی ، فلزات ، بانکها ، خودروسازی ، صنایع بالادستی همه و همه از جمله بخشهایی بودند که در سالهای گذشته تحریمهای سنگینی را تجربه کردند. اما در این بین بازار داخلی و واحدهای تولیدی دوبال رهایی از وضعیت موجود هستند. فرصتهایی که امروز که در بخشهای مختلف احساس می شود می تواند توسط تولید کننده ی داخلی تأمین گردد تا علاوه بر بی نیازی از واردات کالای خارجی شاهد میزان صرفه جویی در ارز و نیز شکوفایی محصولات داخلی باشیم.
فولاد مبارکه از جمله واحدهایی است که می توان از آن به عنوان یکی از اهرمهای مهم اقتصاد کشور نام برد. میزان تولید فولاد مبارکه در سالهای گذشته نشان دهنده ی درک درست این واحد تولیدی از وضعیت موجود داخلی و بین المللی است. شناسایی نیاز بازار در حوزه های مختلف سبب شده تا امروز بخش بازار داخلی کشور از وجود محصولات خارجی در بخش فلزات بی نیاز باشد و بازار خاورمیانه نیز در حال حاضر اتکای قابل توجهی به میزان تولید فولاد مبارکه دارد. شاید اگر اعمال تحریمها در کار نبود شاهد بودیم که حضور فولاد مبارکه در بازارهای خارجی بسیار پر رنگ تر می شد اما با همه ی چالشهایی که وجود داشت این گروه تولیدی سنگ بنای مهمی در اقتصاد کشور گذاشت.
فولا مبارکه طی سالهای 94 تا 97 موفق به تولید 26.487 تن محصول در 4 گروه از محصولات شد. این میزان تولید در شرایطی صورت گرفته که میزان تحریم بخش فلزات در چندسال گذشته همواره افزایش یافته و هربار میزان تحریمها در حوزه ی فلزات تنگ تر شد. فولادیها طی دو ماهه گذشته نیز 1352 تن تولید در گروه محصولات گرم ، سرد ، پوشش دار و سایر محصولات شدند.
با همه ی شرایطی که در حوزه ی فلزات وجود داشت این گروه موفق شد بازار داخلی کشور را از محصولات خارجی بی نیاز کند. فولادیها طی سالهای 94 تا 97 موفق به عرضه ی 25056 تن از محصولات خود به بازار شدند. درک درست از شرایط حاکم بر کشور و نیز اراده مثال زدنی پرسنل و مدیریت فولاد زمینه ساز بروز موفقیتهای قابل توجهی شد که نشان می دهد که موضوع رونق تولید برای این واحد تولیدی مختص به یکسال نیست و از سالهای گذشته تا کنئن این مسئله محور فعالیتهای فولاد را تشکیل داده است.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید گلشنی منفرد روز دوشنبه در جلسه توسعه صادرات استان، افزود: این هدفگذاری بر اساس برنامه هفتم توسعه و با احتساب ۲۳ درصد رشد، تعیین شد.

وی افزود: این میزان در سال گذشته ۴۵۷ هزار تن به ارزش ۵۳۵ میلیون دلار بود.

گلشنی منفرد اظهار داشت: محصولات تولیدی استان به ۴۶ کشور دنیا صادر می‌شود که ۱۳ کشور در سال گذشته به مقاصد صادراتی استان افزوده شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان یادآور شد: در سال جاری، ۳۲ کالای جدید صادراتی نیز به سبد محصولات صادراتی استان افزوده شده است.

گلشنی منفرد با بیان اینکه سهم صادرات استان از کشور ۱.۳ درصد است، افزود: طی سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

وی ادامه داد: ترکیه با سهم ارزشی حدود ۵۶ درصد، عراق با ۲۶ درصد و امارات با حدود پنج درصد از جمله کشورهای مقصد محصولات صادراتی زنجان طی سال گذشته بود.

کد خبر 6085662

دیگر خبرها

  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • مجلس با تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات موافقت کرد
  • برنج خارجی هم کم کم از سفره مردم پر می‌کشد
  • روزنامه شرق : گول قفسه این روزهای فروشگاه ها را نخورید؛ برنج خارجی هم کم کم از سفره مردم پر می‌کشد
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد
  • افت قیمت ۴ تا ۱۰۰ میلیون تومانی برخی خودروها در بازار | جدول قیمت خودروهای داخلی و خارجی را ببینید
  • هجوم ایرانیان برای سفرهای خارجی