Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار رحیم جهانبخش شنبه شب در جمع نمازگزاران مسجد داودقلی شهر زنجان با بیان اینکه اعتقادات دینی، اساس و اصل سرمایههای یک ملت است افزود: مردم خود عامل اصلی تولید امنیت در سطوح مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در جامعه اسلامی بوده و پلیس تنها به عنوان حافظ امنیت و ناظر و ناظم اجتماعی در خدمت آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه موفقیت پلیس در عرصه نظم و امنیت، نشان دهنده تعامل و همکاری خوب مردم و آحاد جامعه با پلیس است، اظهار داشـت: خانواده به عنوان نخستین و مهمترین کانون تربیت انسانها نقش مهمی در تربیت فرزندان دارد.

سردار جهانبخش، آرامش و امنیت مردم و افزایش رضایتمندی عمومی از پلیس را هدفی مقدس و ارزشمند برای نیروی انتظامی عنوان کرد و افزود: در دستیابی به جامعهای ایمن باید همواره بیشترین منابع و بهترین سرمایه های انسانی به بخش آموزش اختصاص یابد و از سنین کودکی و از نهاد خانواده در حوزه باورها، ارزش ها، اعتقادات و دیگر مفاهیم حوزه فرهنگ عمومی برنامه ریزی داشت.

فرمانده انتظامی استان زنجان از خانواده به عنوان نخستین و مهمترین کانون تربیت انسانها یاد کرد و گفت: بیشترین دانسته ها و تجارب، فرهنگ و تمدن، اخلاق و اندیشه از این نهاد به اذهان کودکان منتقل می شود و کارکرد خانواده نقش موثری در نوع رفتار فرزندان در اجتماعی دارد.

سردار جهانبخش، امنیت در بستر فضای مجازی را موضوعی بسیار مهم و حساس دانست و گفت: عدم رعایت نکات امنیتی لازم در فضای مجازی، خطرات و آسیب‌های جبران‌ناپذیری را برای کاربران به دنبال دارد که آموزش هدفمند، مدیریت، کنترل و نظارت بر رفتار فرزندان در فضای مجازی می تواند در پیشگیری از وقوع این گونه جرایم، بسیار تاثیرگذار باشد.

وی با تاکید بر ترویج فرهنگ دینی و قرآنی بین اعضای خانواده ها بر لزوم استفاده از روش های نوآورانه و جذابیت در برنامه ها و محتوای آموزشی در حوزه تقویت باورها، اعتقادات، بصیرت افزایی و بینش سیاسی تاکید کرد و اظهار داشت: در راستای ایجاد مصونیت فرزندان از آسیب های فضای مجازی، باید بر تقویت بنیه اعتقادی آنان تاکید کرده و با بالا بردن باورهای اسلامی و نظارت عاقلانه بر رفتار آنها آینده خوشی برای فرزندان خود رقم زده و فرزندانی موفق را تحویل جامعه دهیم.

فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه موفقیت پلیس در عرصه نظم و امنیت، نشان دهنده تعامل و همکاری خوب مردم و آحاد جامعه با پلیس است گفت: علت اصلی بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی، ناشی از تغییر سبک زندگی اسلامی به سبک زندگی غربی است و خانواده به عنوان نخستین و مهمترین کانون تربیت انسان ها نقش مهمی در تربیت فرزندان دارد.

سردار جهانبخش، اجرای طرح های انتظامی و پاکسازی را در راستای افزایش ضریب امنیتی در سطح جامعه بسیار مؤثر عنوان کرد و اظهار داشت: با اجرای این طرح ها که در سایه همکاری و تعامل گسترده مردم اجرا می شود، محیط برای مجرمان و مخلان نظم و امنیت، بیش از پیش نا امن خواهد شد.

وی، پیشگیری از بروز رفتارهای مجرمانه، کاهش جرائم و افزایش رضایتمندی عمومی را از دیگر اهداف اجرای طرح های انتظامی برشمرد و از تعامل و همکاری بی دریغ مردم با پلیس در راستای انجام موفق مأموریت ها، تقدیر کرد.

۶۰۸۴/۶۰۸۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی امنیت پلیس زنجان جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۵۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند

نرجس خاتون اسعدی خلیلی درباره اقدامات انجام شده در خصوص زنان سرپرست خانوار گفت: سازمان بهزیستی کشور به موجب ماده واحده لایحه قانونی راجع به تشکیل سازمان مصوب سال ۵۹ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران، در جهت تحقق مفاد اصول ۲۱ و ۲۹ قانون اساسی تشکیل شد. یکی از اهداف اصلی این سازمان با عنایت به مفاد قانون تأمین زنان و کودکان بی‌سرپرست مصوب ۱۳۷۱، حمایت و توانمندسازی خانواده‌های دارای سرپرست زن و نیازمند است.

به گزارش مهر، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در این راستا، دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقا سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

۲۷۸ هزار خانوار بانو سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۲۷۸۰۰۰ خانوار بانو سرپرست تحت پوشش این سازمان هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد ۲۷۸۰۰۰ خانوار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان هستند، تصریح کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌گردند. به طور متوسط سالانه حدود ۲۰ درصد به تعداد بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش اضافه می‌گردد.

اسعدی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، حدود ۳۵ هزار خانواده واجد شرایط پشت نوبت، در راستای سیاست پذیرش افراد پشت نوبت و حذف صف انتظار، تحت پوشش سازمان قرار گرفته‌اند و بر حسب نیاز و شرایط ایشان از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره تأمین مسکن زنان سرپرست خانوار گفت: یکی از اقدامات سازمان بهزیستی، پرداخت کمک هزینه تأمین ودیعه مسکن است که با توجه به افزایش تورم و افزایش هزینه‌های تأمین مسکن به خصوص در کلانشهر‌ها طی سال‌های اخیر، پیگیری‌های لازم جهت افزایش اعتبار و بهره مندی تعدادی بیشتری از بانوان سرپرست خانوار انجام شده است. همچنین سازمان ساخت مسکن برای این قشر را نیز در دستور کار دارد.

اسعدی درباره پرداخت وام به زنان سرپرست خانوار گفت: سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، آموزش مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کار، مهارت‌های زندگی، فنی و حرفه‌ای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی، اصول ایمنی در محیط کار، اطلاع‌رسانی و آگاه کردن خدمت گیرندگان از مزایای بیمه‌های تأمین اجتماعی و بازرگانی به تعداد قریب به ۱۲۰۰۰ نفر ارائه می‌گردد.

وی ادامه داد: همچنین به تعدادی از بانوان سرپرست خانوار که موفق به کسب مدرک مهارتی شده‌اند سرمایه کار بلاعوض پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره اقدامات توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: از سایر اقدامات قابل انجام توسط این سازمان برای بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش می‌توان به موارد آماده‌سازی شغلی، پرداخت سرمایه کار، راه‌اندازی کسب و کار‌های گروهی، پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان و دختران شهری و روستایی، تأمین هزینه تحصیل فرزندان دانش آموز و دانشجوی بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، اشاره کرد.

معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی

وی ادامه داد: همچنین ارائه تسهیلات معافیت سربازی جهت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار تحت پوشش فاقد همسر از دیگر خدماتی است که به این گروه از زنان ارائه می‌شود و فرزندان ذکور واجد شرایط خانواده‌های تحت پوشش از انجام خدمت سربازی معاف می‌شوند.

اسعدی با اشاره به آموزش مهارت‌های زندگی ویژه زنان سرپرست خانوار و اعضا خانواده این زنان گفت: زنان سرپرست خانوار از آموزش مهارت‌های پیش از ازدواج، مهارت‌های زندگی خانوادگی، مهارت‌های زندگی، افزایش سطح سواد سلامت با تأکید بر آموزش مراقبت از سلامت و… بهره‌مند گردیده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین پرداخت کمک هزینه بهبود تغذیه خانواده‌های تحت پوشش، تشکیل گروه‌های همیار بانوان سرپرست خانوار، اجرای برنامه تأمین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی، غربالگری سلامت جسمی بانوان خانواده‌های تحت پوشش، مداخلات تخصصی مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانواده‌های تحت پوشش با رویکرد مدیریت مورد (با اولویت زنان مطلقه) از دیگر برنامه‌های این دفتر است که به زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود.

وی درباره برنامه‌های مددکاری با اولویت زنان مطلقه گفت: این برنامه با بهره گیری از ظرفیت ایجاد شده در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی و با هدف تقویت خانواده‌ها، ارتقای سلامت اجتماعی، تلاش برای ماندگاری زندگی زوج‌ها و مدیریت و کاهش آسیب‌ها به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌شود.

فرآیند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور همچنین در خصوص خروج از چرخه حمایت گفت: مدت زمان حمایت، پرداخت مستمری و انجام فرایند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است؛ لذا چنانچه خانوار پس از دریافت خدمات توانمندسازی، طی مدت سه سال به توانمندی لازم دست نیابد، پرداخت مستمری تا ۶ ماه بعد نیز ادامه می‌یابد.‌ی ادامه داد: در صورت ارتقای توانمندی خانواده‌های تحت پوشش با توجه به نمره مکتسبه پرسشنامه وضعیت توانمندی خدمت گیرنده و گزارش مددکار اجتماعی مبنی بر تأیید تغییر وضعیت خدمت گیرنده و افزایش دهک درآمدی بالاتر از ۵، امکان خروج از چرخه فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت دریافت فرزندخوانده هستند
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • مشاوره به جای مجادله، گام مهم انتظامی استان کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • تامین امنیت جامعه و مقابله با ناهنجاری های اجتماعی و برخورد با مخلین امنیت از خدمات دستگاه قضایی است
  • بررسی بهره برداری از ظرفیت‌های مردمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی