Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@15:04:54 GMT

کلاهبرداری به شیوه تلقین + عکس

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۵۶۲۸

کلاهبرداری به شیوه تلقین + عکس

به گزارش ایسنا، با داغ شدن بازار هر چیزی، کم کم سر و کله کلاهبردارانش هم پیدا می شود، این یک واقعیت است. کلاهبردارانی که یک روز با سوءاستفاده از رویای یک شبه پولدار شدن، افراد را زیادی را سرکیسه کرده و روز دیگر به اسم تورهای ارزان قیمت مسافرتی میلیاردها تومان به جیب زده و ناپدید شدند.

در سال‌های اخیر  نیز برخی افراد با سوءاستفاده از تمایل گروهی شهروندان برای تبدیل شدن به افراد زیباتر و خوش‌اندام‌تری که معلوم نیست بر اساس چه استانداردی خود را الگو کرده اند، مبالغی کلانی سوده کرده و در نهایت این شهروندان بودند که از هر جهت متضرر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا نیز شیوه ای عجیب از کلاهبرداری در یکی از شبکه های اجتماعی ایجاد شده که گرداننده آن مدعی انجام انواع و اقسام تغییرات جسمی روی کاربران است، تغییراتی که با گوش کردن به مداوم به یک موسیقی و تلقین، رخ می‌دهد.

در این شیوه دیگر خبری از کلاهبرداری میلیونی و حضور در اتاق عمل نیست و فرد تنها با اعلام شماره حساب و دریافت مبالغی از حدود 50 هزار تا 500 تومان از کاربران یک فایل موسیقی را برای مشتری خود فرستاده و مدعی می‌شود که گوش کردن پیاپی به این موسیقی طی مدت زمانی مشخص سبب تغییر رنگ مو و چشم، کوچک شدن بینی و موارد دیگر می شود و البته هرکاربر باید برای هر کدام از این هدف‌هایش، مبالغی بپردازد و فایل‌های جداگانه را خریداری کند.

از مرتب کردن دندان تا یافتن گمشده با گوش کردن به موسیقی!

خبرنگار ایسنا در پیگیری این مساله تحت عنوان یکی از کاربران فضای مجازی با گرداننده این صفحات وارد صحبت شد، این فرد که خود را «بهار» معرفی کرده است، درباره موزیک‌های ارسالی به مشتریان خود مدعی شد:« فایل‌ها موزیک‌هایی بی‌کلام است و حاوی پیام‌های پنهانی‌ است که به صورت ناخودآگاه وارد بدن می‌شود و بدن را مجبور به تغییر می‌کند‍. چراکه مغز توانایی بسیار زیادی دارد و برای مثال اگر درست تحریک شود، می‌تواند رنگ پوست را روشن یا تیره کند، رنگ چشم را تغییر دهد، رشد موها را زیاد کند و ...»

او البته معتقد است که «عملی شدن این تغییرات نیازمند باوری قوی است و باید حداقل روزی یک ساعت  به این موسیقی در شرایط ریلکس و بدون دغدغه گوش داده شود تا پس از چندین ماه نتایج آن خود را نشان دهد. البته زمان عملی شدن آن‌ها برای هر فردی متفاوت است و برخی افراد طی مدت زمان چند روز و برخی در مدت زمان چند ماه نتیجه می‌گیرند که این نتیجه هم دائمی و برگشت ناپذیر است و اگر فردی بخواهد به حالت قبلی بازگردد باید موسیقی دیگری را خریداری کرده و گوش دهد.»

این فرد درباره مبلغ دریافتی از مشتریان نیز می گوید:« بستگی دارد که هر فرد چه درخواستی داشته باشد، مثلا تغییر رنگ چشم بسته به رنگ دلخواه قیمت متفاوتی از رفع وزی موی سر دارد. باید بگویید چه چیزی می خواهید تا قیمت را به شما بگوییم. اما قیمت های ما از 500 هزار تومان برای هر فایل موسیقی بیشتر نیست و کمترین قیمت آن نیز حدود 50 هزار تومان است.»

این فرد در صفحات اجتماعی خود نیز درباره خدماتی که می‌تواند به مشتریان خود ارائه دهد، لیستی بلندبالایی نوشته و تلاش کرده در این سرکیسه کردن ، موردی از قلم نیفتد، زیبایی چهره، تغییررنگ چشم، رفع دردهای سر، کمر، گردن، زانو، استخوان‌ها، آرتروز، آلرژی، آبریزش بینی، سینوزیت‌، معده، روده، پانکراس، کلیه، تیروئید، افزایش قد، کاهش وزن، افزایش وزن، بلند شدن ناخن،  رشد مو، سلامت مو، رفع وزی مو، صاف شدن مو، فر شدن مو، افزایش رشد مو، رفع ترک‌های پوستی، رفع جای بخیه، لک، کک و مک، روشن شدن پوست،رفع آفتاب سوختگی، رفع پف چشم، زیر چشم، پشت پلک، افتادگی پلک، تغییر رنگ لب، برجستگی لب، کوچک شدن لب، سفیدی و مرتب بودن دندان‌ها عناوین مواردیست که این فرد فایل‌های صوتی را به مشتریان خود که اغلب نوجوانان هستند می‌فروشند.

البته دامنه فعالیت این کلاهبرداران تنها در حوزه زیبایی نیست،  تقویت حافظه و یادگیری گرفته، جذب عشق، پول، خرید منزل، جذب مشتری پولدار، فراهم شدن مسافرت، مهاجرت، حذف حس منفی و نیروهای منفی و خاطرات بد، دریافت حس خوب، پیداشدن گمشده، رفع استرس، غلبه بر عصبانیت، غلبه بر خویشتن و... برخی از مواردی است که ین افراد با ادعای حل مشکلات و تحقق رویاها با شنیدن موسیقی، مردم را سرکیسه می‌کنند. »

نمونه‌ای کلاهبرداری به بهانه تلقین

آیا با تلقین می‌توان زیبا شد؟

برخی ممکن است تصور کنند که با تلقین می توان به زیبایی رسید و آنچه که از سوی گردانندگان این صفحات مطرح شده صحت دارد، در همین زمینه سعیده امینی کاشانی -روانشناس بالینی به ایسنا می‌گوید: «اتفاقی که جدیدا در فضای مجازی شایع شده است ارائه توصیه های اینترنتی در مورد روان و بدن آدمی است. می‌توان گفت بیشتر این توصیه ها غیر ممکن است چرا که زمانی که از راه دور با یک متخصص در ارتباط هستیم نمی‌توانیم انتظار به دست آوردن یک راهکار موثر را داشته باشیم . »

وی با بیان اینکه توصیه های اینترنتی اغلب توصیه‌هایی غیر تخصصی هستند درباره آیا تلقین می تواند منجر به تغییر فرم بینی یا زنگ چشم و ... شود، گفت: برخی از این توصیه ها علاوه اینترنتی بودنشان، غیر علمی هم هستند، یعنی اگر فردی در خارج از اینستاگرام یا تلگرام هم به متخصص مراجعه کند هیچگاه نمی توان از طریق تلقین مثلا زنگ چشم را تغییر داد.  به این توصیه‌ها، توصیه‌های کلاهبردارانه می‌گوییم.

این روانشناس ادامه داد:‌ برخی از این توصیه‌ها مربوط به ایجاد تغییرات در روان و بدنمان از راه تلقین است. حدود ۱۰۰ سال است که از اواخر قرن بیستم تلقین وارد درمان‌های روانشناختی شده است. حدود ۲۰ سال روی این موضوع کار و تحقیق شد و بعد از مدتی به این نتیجه رسیدند که تلقین حداقل نمی‌تواند روی روان تاثیر بسیاری داشته باشد، اما اینگونه نیست که به طور کلی از فرآیندهای روانشناسی حذف شده باشد.

امینی کاشانی با بیان اینکه یک روش برای آزمایش داروها وجود دارد که به آن "پلاسیبو" گفته می‌شود که ارتباطی هم با تلقین دارد، گفت: در این روش که درمانگر با بیمار خود در ارتباط است و یکدیگر را می بینند، آزمایش کردن دارو کاربرد دارد، بیماران به دو دسته تقسیم می‌شوند و یکی از گروه‌ها به جای دارو، دارونما داده می شود تا نتیجه گرفته شود که تغییرات ایجاد شده در بیماران به علت تلقین است یا به علت خواص دارو، در واقع این آزمایش یک‌سر کور محسوب می‌شود که تنها آزمایش‌کننده می‌دانند به کدام گروه داروهای اصلی را داده و در واقع به کدام گروه دارونما داده است. این موضوع نشان می‌دهد این طور نیست که تلقین همیشه بی‌تاثیر باشد اما در مورد درمان‌های روانی هم پلاسیبو منجر به درمان بلند مدت و کامل نمی شود چرا که خاصیت تلقین گذرا بودن آن است.

 

وی ادامه داد: «اما مشخصا در مورد مواردی که ادعا می شود با تلقین و شنیدن موسیقی می‌توان رنگ چشم را تغییر داد یا قوز بینی را کم کردن و ادعاهایی نظایر آن باید بگویم که این کار کلاهبرداری است، هیچ شیوه علمی و منطقی چنین مساله‌ای را اثبات نکرده و به نظر می رسد که به همین دلیل هم کلاهبرداران مبالغ اندکی را درخواست می‌کنند تا شاکی پس از نتیجه نگرفتن به دنبال شکایت و پیگیری حقوقی ماجرا نرود.»

امینی درباره این دسته از کلاهبرداران اظهار کرد: «حوزه فعالیت این فایل‌ها درباره ایجاد تغییر در ظاهر افراد است و در جامعه‌ای که به شدت به عمل‌ها و جراحی‌های زیبایی روی آورده است و بسیاری از آدم ها ممکن است به دلایل مختلف امکان جراحی را نداشته باشند برخی افراد به دنبال ایجاد تغییرات از راه‌های دیگر هستند. بنابراین یک کلاهبردار از این موقعیت سواستفاده و ادعا می‌کنند که شما می‌توانید با هزینه‌ای بسیار کم به خواسته خود برسید. در این مرحله افراد گاهی به جای اینکه راه حل بهتری را انتخاب کنند راه حل آسان تری را بر می‌گزینند و طعمه کلاهبرداری می‌شوند.»

این روانشناس بالینی در جواب به این سوال که اگر ما هنوز بیدار شویم و بگوییم که امروز چشمانم آبی‌تر شده چشمانمان آبی تر می‌شود؟. گفت: قطعاً این اتفاق نمی‌افتد و همانطور که گفتم با توجه به اینکه این موارد عمدتا در حوزه علم روانشناسی تعریف می‌شود، هیچ ریشه علمی برای آن وجود ندارد.

امینی کاشانی در پایان با اشاره به قربانیان این کلاهبرداری اظهارکرد: کودکان و نوجوانان جزو اصلی ترین قربانیان چنین کلاهبرداری هایی هستند. نوجوانان به ویژه در دوران بلوغ نارضایتی‌هایی از چهره خود دارند که در تلاش برای رفع آن هستند ودر این شرایط ممکن است به چنین صفحاتی مراجعه کرده و طعمه این کلاهبرداران شود. ممکن است در ادامه با نتیجه بخش نبودن این خریدها نوجوانان دچار سرخوردگی و کاهش اعتماد به نفس هم بشوند که در این خصوص لازم است، خانواده‌ها به نقش خود عمل کرده و به شیوه‌هایی دوستانه مانع از اعتماد فرزندانشان به چنین صفحاتی شوند.»

پلیس فتا: شکایت کنید

پلیس فتا نیز از نهادهایی است که می تواند با موارد برخورد کند، موضوعی که سرهنگ تورج کاظمی، رییس پلیس فتای تهران بزرگ نیز به آن اشاره کرده و به ایسنا می گوید:« در فضای مجازی موارد عجیبی وجود دارد که هرچند وقت یکبار شاهد آن هستیم. در این میان کلاهبرداری یکی از شایع ترین جرائم است که به بهانه های مختلف رخ داده و در آن افراد سودجو اقدام به دریافتی مبالغی از شهروندان می‌کنند.»

وی ادامه داد:« کلاهبرداری با بهانه‌های زیبایی نیز متاسفانه بسیار رایج شده است، در همین راستا نیز پلیس فتا از مدت ها قبل اجازه هیچگونه خرید و فروش دارو و طبابت در فضای مجازی نمی‌دهد، اما ممکن است افراد با شیوه های اینچنینی دست به کلاهبرداری بزنند که پلیس حتما با آن برخورد خواهد کرد، اما برای برخورد با چنین مواردی یک شرط لازم است و آن « شکایت قربانیان این شیوه از کلاهبرداری هاست.»

رییس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: « متاسفانه گاهی مالباختگان به دلایل مختلف از جمله کم بودن سن و ترس از والدین گرفته یا کم بودن مبلغ و نداشتن وقت و ... از طرح شکایت خودداری می‌کنند، درحالی که فرد کلاهبردار از همین طریق و کلاهبرداری مبالغ کم از هر فرد، در مجموع مبلغ کلانی کلاهبرداری می‌کند، در همین راستا نیز از شهروندان می‌خواهیم که در صورت مواجه شدن با چنین مواردی حتما شکایت کنند تا پلیس فتا با ادله  وسرنخ های بیشتری با چنین افرادی برخورد کند. »

کاظمی با هشدار به شهروندان نیز گفت: « یک اصل مهم که شهروندان هیچگاه نباید فراموش کنند، اصل پیشگیری است، شهروندان باید توجه داشته باشند که در فضای مجازی، هر فردی می‌تواند به داشتن یک هویت ادعا کند در حالی که ممکن است صاحب آن هویت نباشد. به همین دلیل نیز اگر فردی قصد دریافت خدمات آرایشی، درمانی و ... در فضای مجازی را دارد، بهتر است حتما از هویت واقعی طرف مقابل خود با خبر شود و به صفحات جعلی اعتماد نکند.»

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۵۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!

رئیس انجمن متخصصان داخلی می‌گوید: وقتی آزمایشگاه توان تامین هزینه‌های خود را نداشته باشد و امکان تامین تجهیزات به علت گرانی از او سلب شود، یا مجبور است کسب‌وکار خود را تعطیل کند یا به ارائه برگه‌های جواب آزمایش به بیماران در حالی که اصلاً آزمایشی انجام نشده یا استفاده از وسایل و کیت‌های قدیمی که قطعاً نتیجه درستی ندارند، روی بیاورد. 

روز گذشته رئیس انجمن متخصصان علوم آزمایشگاهی با اشاره به افزایش قیمت تجهیزات آزمایشگاهی اعلام کرد به دلیل بالا رفتن قیمت دلار امکان تهیه تجهیزات و قطعات آزمایشگاهی مشکلی است که آزمایشگاه‌ها با آن مواجه هستند. در این شرایط حتی فروشندگان هم با دریافت روزانه قیمت دلار به آزمایشگاه‌ها اعلام قیمت می‌کنند و ادامه چنین روندی باعث می‌شود هزینه‌های آزمایشگاهی حتی ۸۰۰ برابر نیز افزایش پیدا کند.

چنین اتفاقی در شرایطی رخ می‌دهد که همین الان هم حوزه بهداشت و درمان با مشکلات زیادی مواجه است. هرچند وزیر بهداشت و معاونان او نسبت به بروز این مشکلات، همیشه سیاست تکذیب را در پیش گرفته‌اند، اما واقعیتی که در جامعه جریان دارد حاکی از نارضایتی مردم از روند درمان در بیمارستان‌های دولتی، گرانی و کمبود دارو و مشکلات دیگری است که حتی باعث می‌شود بسیاری از افراد ناچار از چرخه درمان خارج شوند.

مساله مهم دیگر این است که حوزه بهداشت و درمان با سلامت و جان انسان‌ها سروکار دارد و هرگونه کمی و کاستی در این حوزه می‌تواند به قیمت جان و سلامت بیماران تمام شود؛ مساله‌ای که بار‌ها کارشناسان حوزه سلامت به آن اشاره کرده‌اند، اما هر بار متولیان این حوزه با بی‌تفاوتی از کنار این مشکلات گذشته و تنها به تکذیب اخبار بسنده کرده‌اند.

مشکلات موجود در حوزه بهداشت و درمان زمانی بیشتر شد که دولت تصمیم گرفت ارز نیمایی دارو را حذف کند و جای آن تعهداتی به مجلس داد که گویا در عمل به آنها چندان هم کوشا نبوده و به همین خاطر است که از آن زمان تاکنون نه‌تن‌ها مشکلات موجود در حوزه بهداشت و درمان کمتر نشده که هر روز مشکلاتی تازه به این بخش افزوده می‌شود.

آزمایشگاه‌ها به سمت راه‌های غیرقانونی روی می‌آورند

ایرج خسرونیا، رئیس انجمن متخصصان داخلی، دراین‌باره به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه افزایش قیمت دلار در تمامی ابعاد زندگی مردم تاثیر منفی گذاشته است. در واقع این افزایش باعث شده مشکلات حوزه بهداشت و درمان افزایش یابد و فشار این مشکلات بر جامعه پزشکی و مردم بیش از همه وارد می‌شود.»

او می‌افزاید: «هر موسسه و بنگاهی که در زمینه‌های خدماتی کار می‌کند قطعاً باید بتواند از پس تامین هزینه‌های خود بربیاید؛ اگر شرایط برای این تامین فراهم نباشد، قطعاً مجبور می‌شوند بین ورشکستگی و روی آوردن به راه‌های غیرقانونی کسب درآمد یکی را انتخاب کنند. در هر دو صورت این مردم هستند که ضرر می‌کنند و از دریافت خدمات باکیفیت محروم می‌شوند.»

خسرونیا می‌گوید: «متاسفانه دولت به هیچ کدام از تعهداتی که زمان حذف ارز نیمایی دارو به مجلس داده بود عمل نکرده و همین مساله هم باعث شده وضعیت بهداشت و درمان چنین شرایط بد و بحرانی‌ای پیدا کند.»

او درباره راه‌های غیرقانونی کسب درآمد توضیح می‌دهد: «وقتی آزمایشگاه توان تامین هزینه‌های خود را نداشته باشد و امکان تامین تجهیزات به علت گرانی از او سلب شود، یا مجبور است کسب‌وکار خود را تعطیل کند یا به ارائه برگه‌های جواب آزمایش به بیماران در حالی که اصلاً آزمایشی انجام نشده یا استفاده از وسایل و کیت‌های قدیمی که قطعاً نتیجه درستی ندارند، روی بیاورد. در این شرایط بیش از همه این بیماران هستند که در معرض خطر قرار می‌گیرند.»

بدعهدی‌های دولت و افزایش قیمت خدمات و دارو‌ها باعث می‌شود بسیاری از بیماران مجبور به ترک چرخه درمان شوند

خسرونیا در بخش دیگری از صحبت‌های خود می‌گوید: «متاسفانه به دلیل همین بدعهدی‌های دولت در زمینه تعهداتی که به حوزه بهداشت و درمان داده و افزایش قیمت خدمات و دارو‌ها و... بسیاری از بیماران مجبور به ترک چرخه درمان می‌شوند. فردی که برای تامین معیشت خود دچار مشکل است، قطعاً برای پرداخت هزینه‌های درمانی مشکلات بیشتری دارد.»

او در پایان می‌گوید: «این بی‌توجهی‌ها در نهایت به مهاجرت بیشتر پزشکان و متخصصان و کادر درمان می‌انجامد؛ از سوی دیگر کیفیت خدمات در بیمارستان‌های دولتی را به‌شدت کاهش می‌دهد و در نهایت باعث ورشکستگی مراکز درمانی و آزمایشگاه‌ها و تعطیلی آنها می‌شود.»

سیاست غلط دولت در حوزه اقتصاد، تمام بخش‌ها را به دردسر انداخته

سینا مهدوی، کارشناس اقتصادی، نیز دراین‌باره به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه سیاست‌های اشتباه اقتصادی که دولت طی این سال‌ها در پیش گرفته، منجر به کاهش ارزش پول ملی و در نتیجه بروز مشکلات در تمامی بخش‌ها از جمله حوزه بهداشت و درمان شده است.»

او اضافه می‌کند: «این ابراز نگرانی رئیس انجمن متخصصان علوم آزمایشگاهی کاملاً بجاست چراکه وقتی هزینه دریافت خدمات درمانی افزایش بی‌رویه پیدا کند، قطعاً هم به ضرر این مراکز خواهد بود و بیشتر از همه به ضرر بیماران تمام می‌شود. اولین اتفاقی که رخ می‌دهد کاهش کیفیت خدمات است. همان‌طور که وقتی تولیدکننده با افزایش هزینه تولید مواجه می‌شود، قطعاً دو راه بیشتر برایش باقی نمی‌ماند؛ یا کیفیت کالا را کاهش یا قیمت آن را افزایش دهد. در زمینه خدمات درمانی هم همین اتفاق می‌افتد؛ با این تفاوت که هرگونه کم کردن کیفیت این خدمات می‌تواند به قیمت جان بیماران تمام شود.»

مهدوی در پایان می‌گوید: «مساله اینجاست که باور مسئولان و متولیان حوزه بهداشت و درمان در مورد مشکلات این حوزه با آن چیزی که در واقعیت جریان دارد کاملاً متفاوت است و تا زمانی که این تفاوت از میان برداشته نشود نمی‌توان امید داشت که روند بهبود وضعیت از سرعت مناسبی برخوردار باشد.»

منبع: تجارت نیوز

tags # داروخانه ، سلامت سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو
  • شیوه حضور پوتین در فیلم زندگی خودش | تصویر
  • طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش‌رنگ و لذیذ به شیوه خاله‌ها!
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • کشف بقایای زنان شکنجه شده به شیوه «مافیا‌های ایتالیایی»
  • (تصاویر) شکنجه تکان‌دهنده زنان به شیوه «مافیا‌های ایتالیایی»