Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-23@07:01:11 GMT

سرمایه‌گذاری استرالیا برای رفتن به ماه

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۵۸۰۳

سرمایه‌گذاری استرالیا برای رفتن به ماه

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، «اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا اعلام کرد که برای کمک به پیشنهاد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، مبلغ 150 میلیون دلار استرالیا در شرکت ها و فناوری‌های خود سرمایه گذاری خواهد کرد تا در سفر به ماه سال 2024 ایالات متحده و اکتشافات مریخ کمک کند.

موریسون طی بازدید از مقر ناسا در واشنگتن، گفت که این برنامه 5 ساله برای سرمایه گذاری به مشاغل کمک می‌کند تا از سیستم‌های اتوماسیون آمریکا حمایت کنند، تجهیزات لازم برای کاربردهای فضایی را بسازند و در اکتشاف مواد معدنی نقش داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موریسون گفت: «ما از مشاغل استرالیایی در مورد اکتشاف ماه و حتی مریخ پشتیبانی می‌کنیم.»

این خبر بعد از بازدید روز جمعه موریسون از کاخ سفید منتشر شد که نشان از روابط محکم استرالیا با آمریکا پس از دوره روابط پرتنش با چین است.

این سرمایه گذاری بخشی از برنامه‌های گسترده استرالیا برای تقویت بخش هوا و فضا است. موریسون اعلام کرد که دولت قصد دارد تا اندازه این بخش را به 12 میلیارد دلار برساند و تا سال 2030 حدود 20 هزار شغل اضافی ایجاد کند.

زمانی که در کنفرانس خبری مشترک ترامپ و موریسون از رئیس جمهوری آمریکا در مورد برنامه فضایی سوال شد، گفت:« ما قبلا به ماه سفر کرده‌ایم و اکنون از این تجربه برای رفتن به مریخ استفاده خواهیم کرد. در واقع تمرکز بر مریخ است.»

«نیل آرمسترانگ» اولین مردی بود که قدم به سیاره ماه گذاشت. این فرود بر کره ماه در میان مسابقه فضایی بین ایالات متحده امریکا و اتحاد جماهیر شوروی سابق صورت گرفت.

پنجاه سال پیش در روز ۱۶ ژوئیه سال ۱۹۶۹سه فضا نورد با فضاپیمای آپولوی یازده از پایگاه کپ کاناورال در فلوریدا به کره ماه رفتند: نیل آرمسترانگ، «باز آلدرین» و «مایکل کالینز» رویای دیرینه بشر را محقق کردند.

نیل آرمسترانگ، فرمانده این سفر تاریخی در سال ۲۰۱۲ درگذشت اما دو همراهش که هم‌اکنون ۸۹ و ۸۸ سال دارند، امسال برای گرامیداشت پنجاهمین سالگرد پرواز آپولو یازده حضور دارند. سازمان فضانوردی ایالات متحده آمریکا (ناسا) که بار دیگر عزم اعزام انسان به ماه را دارد، پنج دهه پس از اوج رقابت فضایی جنگ سرد، بزرگ‌ترین دستاورد خود را با حضور «مایک پنس»، معاون دونالد ترامپ جشن گرفت.

پیش از دونالد ترامپ، جرج بوش‌های پدر و پسر در سال‌های ۱۹۸۹ و ۲۰۰۴ وعده داده بودند که آمریکایی‌ها، پیش از پا گذاشتن بر کره مریخ، به ماه بازخواهند گشت. با این حال این وعده‌ها با استقبال سرد کنگره و افکار عمومی ایالات متحده هرگز عملی نشد.

انتهای پیام/

178 / 159 مریخ اکتشاف استرالیا ماه آمریکا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مریخ اکتشاف استرالیا ماه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۵۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت موشک دانگ فنگ-۲۱ چینی برای غرق کردن ناو‌های آمریکا

یک رسانه آمریکایی روز شنبه در تحلیلی نوشت، راهبرد نظامی چین تمرکز قابل توجه بر گسترش زرادخانه موشک‌های بالستیک «دانگ فنگ- ۲۱» معروف به «قاتل ناو‌های هواپیمابر» برای مقابله با قابلیت‌های دریایی ایالات متحده است.

به گزارش فارس، هفته نامه «نشنال اینترست» در تحلیلی به قام «مایا کارلین» نوشت، دانگ فنگ-۲۱ به طور خاص تهدیدات دریایی را با دقت هدف قرار می‌دهد و می‌تواند ناو‌های هواپیمابر ایالات متحده را در بیش از ۱۰۰۰ مایلی دور از ساحل تهدید کند. این تحولات چالشی جدی برای تسلط نیروی دریایی ایالات متحده در غرب اقیانوس آرام است.

در بخش دیگر این تحلیل آمده است، چین به افزایش ذخایر موشک‌های بالستیک، قاتل ناو‌های هواپیمابر خود ادامه می‌دهد و دانگ فنگ- ۲۱ بخش مهمی از این موجودی است.

بر اساس گزارش پنتاگون که سال گذشته منتشر شد، نیروی موشکی ارتش چین بیش از ۱۰۰۰ تیر از این سلاح‌های میان برد را در اختیار دارد. پکن برای جلوگیری از مداخله ایالات متحده به زرادخانه موشک‌های بالستیک خود وابسته است.

در بخش از گزارش سرویس تحقیقاتی کنگره که سال ۲۰۲۰ منتشر شد، آمده است: «این موشک‌های بالستیک تهدید‌های فزاینده‌ای را برای منافع ایالات متحده در دریای چین جنوبی ایجاد می‌کنند و به نیروی دریایی چین به عنوان چالش بزرگ برای توانایی نیروی دریایی ایالات متحده در دستیابی و حفظ کنترل آبی در زمان جنگ نگاه می‌شود.»

دیگر خبرها

  • دامی که آمریکا برای عراق پهن کرد
  • اعلام شرط روسیه برای بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای
  • شرط روسیه برای بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای
  • پشت پرده کمک آمریکا به اسرائیل
  • خشم روسیه از کمک گزاف آمریکا به اوکراین
  • واکنش مدودف به تصویب بیش از ۶۰ میلیارد دلار کمک آمریکا به اوکراین
  • واکنش مدودف به تصویب بیش از ۶۰ میلیارد دلار کمک آمریکا به اوکراین 
  • جنگ داخلی و پیش‌بینی احتمال فروپاشی آمریکا
  • ساخت موشک دانگ فنگ-۲۱ چینی برای غرق کردن ناو‌های آمریکا
  • چین موشک دانگ فنگ-۲۱ را برای غرق کردن ناو‌های آمریکا ساخته است