Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام «ابراهیم کلانتری» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش اظهار کرد: دانشگاه آزاد برای سخنرانی‌ها  گرایش سیاسی افراد را درنظر نمی‌گیرد، دانشگاه به همه افرادی که در چارچوب انقلاب اسلامی و مصادیق ملی فعالیت می‌کنند، اجازه سخنرانی می‌دهد.

دسته‌بندی اصلاح طلبی و اصولگرایی در فضای مدیریتی دانشگاه رسمیت ندارد، اما اگر فردی بخواهد یک طرفه منافع و ارزش های ملی و خطوط قرمز انقلاب اسلامی را زیر سوال ببرد، از هر جریانی که باشد، اجازه سخنرانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انتقاد به ارزش های ملی در صورتی توسط سخنرانی ها در دانشگاه امکان پذیر است که یک مناظره جدی، همه جانبه و رسمی شکل گیرد و افراد با نظرات مختلف در آن حاضر شوند و پاسخگویی مناسبی به نظرات نادرست داده شود.

به گفته کلانتری، دانشگاه آزاد در تابستان ۹۸ اردوی یک هفته ای با نام «حیات طیبه» به منظور تقویت تشکل های دانشجویی و افزایش انگیزه دانشجویان برای فعالیت در این تشکل‌ها در شهر همدان برگزار کرد که الگوی مناسب و پرمحتوایی نیز بود.

وی یادآورشد: دانشگاه آزاد براساس فرموده‌ مقام معظم رهبری درخصوص اینکه نسل جوان همواره در میدان‌ها حاضر باشند، بستر لازم برای فعالیت دانشجویان در تشکل‌ها را مهیا می کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد ادامه داد: تعطیلی برخی تشکل‌ها به دلیل بی انگیزگی برخی از دانشجویان یا فارغ التحصیلی برخی دیگر اتفاق افتاده اما اجباری در این خصوص از سوی دانشگاه وجود نداشته است. دانشگاه آزاد از هر تشکلی با عضو فعال برای بهبود امور آنها حمایت کرده است.

کلانتری همچنین در ادامه درباره فعالیت دانشجویان در نشریات دانشجویی نیز اظهار کرد: دانشگاه همواره از نشریاتی که توسط دانشجوها مدیریت شده، حمایت لازم را انجام داده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی تشکل های دانشجویی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۶۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام وام شهریه دانشجویی از چه زمانی آغاز می شود؟/ شرایط اختصاص وام+جزئیات

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم زمان ثبت نام وام شهریه نیمسال دوم تحصیلی را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در بخشنامه ای زمان ثبت نام و شرایط وام شهریه نیمسال دوم تحصیلی را اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، در این بخشنامه آمده است؛ صرفاً دانشجویانی که اطلاعات هویتی و تحصیلی نیمسال دوم ۱۴۰۳قرار گیرد، می‌توانند نسبت به تشکیل پرونده و ثبت تقاضای وام اقدام نمایند؛ لذا ضروری است دانشگاه‌ها ومراکز آموزش عالی نسبت به تبادل و بروزرسانی مستمر اطلاعات آموزشی دانشجویان در درگاه تبادل اطلاعات وزارت متبوع قبل از تاریخ شروع ثبت نام تا پایان فرآیند ثبت نام وام به صورت برخط اقدام نمایند.

 ارائه و ثبت اطلاعات سند تعهد محضری دانشجویی و ضامنین (دارای شماره شناسه مخصوص صندوق رفاه دانشجویان وزارت عتف و رمز تصدیق مطابق متن اعلام شده) توسط دانشجویانی که در نیمسال تحصیلی جاری برای اولین بار تقاضای دریافت وام‌های صندوق را دارند الزامی است.

سقف مبلغ ضمانت وام‌های دانشجویی (بند‌های ۱ و ۲ و ۳ ماده ۱۰ آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی) به ترتیب ۱۲۰، ۶۰ و بیش از ۱۲۰ میلیون تومان است و ارائه گواهی کسر از حقوق صرفًا برای دانشجویانی خواهد بود که مجموع وام‌های دریافتی آنان به بیش از ۱۲۰ میلیون تومان میرسد.

 مسئولیت کنترل و صحت سنجی مستندات، سند تعهد، شرایط ضامنین، کنترل سقف دریافت وام و تائید و رد درخواست وام دانشجویی بر عهده کاربران و معاونت دانشجویی دانشگاه‌ها میباشد. از این رو معاونت دانشجویی دانشگاه قبل از تایید نهایی و ارسال درخواست‌های وام به صندوق رفاه، امکان رد هر درخواست وامی را خواهد داشت.

میزان اعتبار وام شهریه در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری نیز برای هر دانشگاه به صورت مجزا تخصیص داده شده که ضروری است دانشگاه‌ها در چارچوب اعتبار اعلام شده نسبت به تأیید وام‌ها اقدام نمایند.

 با توجه به ممنوعیت پرداخت وام به دانشجویان بورسیه و شاغل مطابق بند "ه" و "ز" و تبصره ۱ بند "ز" ماده ۲ آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی در چارچوب اعتبارات ابلاغی، شایسته است برنامه ریزی لازم برای اعطای وام به دانشجویان غیر شاغل با اولویت دانشجویان مستعد کم بضاعت انجام پذیرد.

 پرداخت وام مازاد شهریه به دانشجویان شهریه پرداز تحت پوشش نهاد‌های حمایتی (کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور) مطابق سنوات گذشته در اولویت پرداخت وام میباشد. ولیکن ثبت تقاضای این وام در سامانه یکپارچه صندوق توسط دانشجوی تحت پوشش الزامی است.

ثبت نام همزمان وام مازاد شهریه و وام شهریه برای دانشجویان تحت پوشش امکان پذیر نمی‌باشد. با توجه به اینکه بررسی و صحت سنجی تحت پوشش بودن این دسته از دانشجویان بر اساس اطلاعات أخذ شده از نهاد‌های مذکور میباشد برای تایید وام مازاد شهریه دانشجویان اخذ مدرک یا مستندات از دانشجو ضرورتی ندارد.

 

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از پاسخ تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی حمایت کرد
  • دانشجویان دانشگاه آزاد از دیدار صمیمی با رهبر انقلاب می‌گویند
  • ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی آغاز شد
  • غزه چگونه دانشگاه‌های آمریکا را تغییر می‌دهد؟
  • بیانیه حمایت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در پی حملات موشکی سپاه به مواضع رژیم صهیونیستی
  • ثبت نام وام شهریه دانشجویی از چه زمانی آغاز می شود؟/ شرایط اختصاص وام+جزئیات
  • بانوان فعال و دانشجویان دختر وارد فضای اشتغال دانش‌بنیان می‌شوند
  • دانشجو و دانشگاه باید دارای هوش و تحلیل سیاسی باشد
  • بیانیه جمعی از تشکل‌های دانشجویی در حمایت از پاسخ مقتدرانه سپاه به رژیم صهیونیستی
  • بیانیه جمعی از تشکل‌های دانشجویی در حمایت از پاسخ مقتدرانه سپاه پاسداران به رژیم صهیونیستی+جزئیات