Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@07:40:29 GMT

نقش زنان در دفاع مقدس مغفول مانده است

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۸۲۶۳

نقش زنان در دفاع مقدس مغفول مانده است

سردار کارگر به نام‌گذاری خیابان‌های شهر تهران به نام شهدای خانم اشاره کرد و گفت: این موضوع را بررسی می کنیم زیرا نقش زنان در دفاع مقدس مغفول مانده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار «بهمن کارگر» با حضور در صد و شصت و ششمین جلسه علنی شورای شهر تهران ضمن گرامیداشت یاد امام خمینی (ره) و شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم اظهار داشت: تهران با 33 هزار و 188 شهید، جانباز، آزاده و ایثارگر، ام‌القرای کشور بزرگ ایران و جهان اسلام محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه مردم در طول دفاع مقدس از همه اقشار حامی رزمندگان بودند، تصریح کرد: مردم شهر تهران با حضور در نمازهای تاریخی جمعه این حمایت را نشان داده‌اند. این در حالی است که شهر تهران 92 بار بمباران شده و در این اتفاق، 2598 نفر از مردم شهر تهران به شهادت رسیدند.

 

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه در شهر تهران 800 یادمان شهدا وجود دارد اضافه کرد: از این تعداد 30 درصد یعنی حدود 248 مورد متعلق به شهدای گمنام است.

 

سردار کارگر با اشاره به حضور شهروندان تهرانی در مراسم تشییع پیکر 135 شهید غواص در سال 97 و 150 شهید گمنام در ماه‌های گذشته عنوان کرد: تهران، نقطه کانونی برای نمادهای مرتبط به مقاومت است و همین موضوع می‌تواند جوانان ایرانی را به آینده امیدوار کند. این در حالی است که همه اقشار و اصناف، اقوام و گرایش‌های سیاسی حامی دفاع مقدس و شهدا هستند و یکی از سیاست‌های اصلی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس جلوگیری از جهت‌گیری‌های سیاسی و جناحی در این موضوع است. دفاع مقدس کلید وحدت در شهر تهران و کشور است و شهدا حلقه وصل دوست‌داران امام، انقلاب اسلامی و ایران هستند.

 

در ادامه جلسه سردار کارگر از شهردار تهران و رئیس شورای شهر به دلیل حساسیت و توجه ویژه به موضوع حذف نام شهدای بزرگوار از خیابان‌های شهر گفت: در این باره اقدامات خوبی انجام شد و ما امیدواریم در آینده با هوشیاری و مواظبت شاهد این دست از اتفاقات ناپسند نباشیم.

 

وی با اشاره به برگزاری شوراهای ترویجی در شهرداری تهران عنوان کرد: در گذشته شوراهای ترویجی روحیه جهادی، مقاومت و شهادت در شهرداری تهران تشکیل می‌شد و نتایج خوبی را به همراه داشت. اما هم‌اکنون یک سال است که این جلسات در شهرداری تشکیل نمی‌شود و ما از شورا خواهش می‌کنیم تا مجدداً نسبت به برگزاری این جلسات توجه ویژه داشته باشند.

 

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با تأکید بر این نکته که هم‌اکنون 15 موزه دفاع مقدس در سراسر کشور وجود دارد تصریح کرد: در حال حاضر، 6 موزه آماده افتتاح است و در ابتدای سال 99 در سراسر کشور 21 موزه دفاع مقدس خواهیم داشت که تمامی این موارد توسط دولت و شهرداری‌ها ساخته شده‌اند.

 

سردار کارگر با بیان اینکه در سال 93 در بنیاد حفظ آثار، 700 عنوان کتاب مرتبط با دفاع مقدس وجود داشته است عنوان کرد: طی 4 سال گذشته موفق شدیم این تعداد را به بیش از 4000 عنوان برسانیم.

 

وی با اشاره به برگزاری اردوهای راهیان نور توضیح داد: در سال گذشته 7 میلیون نفر از مردم به مناطق راهیان نور اعزام شده‌اند و در حال حاضر 58 یادمان دفاع مقدس در 7 استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و بوشهر وجود دارد. این در حالی است که بیش از 70 درصد از اعزام‌شدگان به مناطق راهیان نور بین 15 تا 30 سال سن داشتند و اکثر آنها اصلاً در دوران جنگ و دفاع مقدس به دنیا نیامده بودند. این نشان می‌دهد که ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس موفق بوده‌ایم.

 

کارگر با تأکید بر این نکته که شهر تهران باید پرچمدار این حرکت باشد، اضافه کرد: در گذشته روزانه 300 نفر از موزه‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید می‌کردند که امروز این عدد به روزانه 1000 نفر ارتقا پیدا کرده است.

 

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه ملی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در سال گذشته اضافه کرد: این نمایشگاه با بیش از 1000 دستاورد برگزار شد و تلاش می‌کنیم تا در سال جدید در موضوع دفاع مقدس 500 برنامه محوری و اصلی و 1200 برنامه استانی و 10000 برنامه در روستاها و شهرها را اجرایی کنیم.

 

سردار کارگر با بیان اینکه در روز گذشته برای اولین بار نمایشگاه بزرگ پهپادهای ساقط ‌شده توسط جمهوری اسلامی با حضور فرمانده کل سپاه افتتاح شد، تصریح کرد: به زودی نمایشگاهی برای نمایش آثار به غنیمت گرفته شده از داعش برگزار می‌شود.

 

وی با بیان اینکه یکی از وظایف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس جلوگیری از تحریف و به انحراف کشاندن دفاع مقدس است به نام‌گذاری خیابان‌های شهر تهران به نام شهدای خانم اشاره کرد و گفت: ما این موضوع را هم مورد بررسی قرار خواهیم داد زیرا نقش زنان در دفاع مقدس مغفول واقع شده است.



 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد اردبیل رژه نیروهای مسلح هفته دفاع مقدس اربعین حسینی کانون های مساجد مسجد طراز اسلامی خطبه نماز جمعه نماز جمعه ارزش های دفاع مقدس شورای شهر تهران زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است

اسدالله عباسی، استاندار گیلان امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه) در جلسه هماهنگی افتتاح مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان، نقش موزه‌های دفاع مقدس در بازگو کردن فداکاری‌های رزمندگان اسلام برای نسل جدید را بسیار موثر دانست و گفت: برای حفظ آثار و ارزش‌های شهدا، این مجموعه را باید در حوزه مادی و معنوی غنا ببخشیم تا جوانان، نوجوانان، دانش آموزان، دانشجویان و مردم از آن استفاده کنند.

او با اشاره به اهتمام مسئولان برای ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان افزود: این استان مهد شهیدان و سرداران در دوران دفاع مقدس است که هر کدام گنجینه و دانشگاه معرفت هستند ولی افتتاح موزه دفاع مقدس گیلان به نسبت سایر استان‌ها با تأخیر آغاز شد، لذا باید با جدیت تمام آن را افتتاح کنیم.

استاندار تصریح کرد: باید توجه به زیست بوم گیلان یک اصل در ساخت موزه دفاع مقدس باشد و حال و هوای دوران دفاع مقدس را برای ما تداعی کند.

در این جلسه سرهنگ حسن حبیبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان، تعدادی از مدیران و شهردار رشت نیز حضور داشتند و نقطه نظرات خود برای تسهیل در بهره برداری این پروژه را بیان کردند.

بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری گیلان؛ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در مسیر ورودی اصلی به استان و شهر رشت در حال ساخت است.

فاز اول این پروژه ۲ هزار متر مربع زیربنا و یک هکتار محوطه دارد و سوم خرداد امسال توسط رئیس جمهور به صورت ارتباط تصویری همزمان با ۵ استان دیگر افتتاح خواهد شد.

ساختمان مدیریت مرکز فرهنگی و ساختمان مرکز اسناد و کتابخانه تخصصی دفاع مقدس، ساختمان‌های احداث شده در فاز اول هستند.

در فاز دوم و سوم نیز ساختمان‌های آمفی تئاتر و گالری‌های موزه احداث خواهند شد که در حال حاضر سازه آمفی تئاتر به پایان رسیده است.

بخشی از محوطه سازی فاز اول توسط شهرداری رشت ساخته شده و قرار است مابقی محوطه سازی نیز اجرا شود تا در آینده به عنوان یکی از پارک‌های شهر رشت بهره برداری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر ۶ شهید گمنام در پایتخت
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان 
  • همایش "شن‌ها مامور خدا بودند" در تهران برگزار می‌شود