Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@07:46:21 GMT

تا کنون ۲۷۰۰ کرسی ترویجی در کشور برگزار شده است

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۹۳۵۳

تا کنون ۲۷۰۰ کرسی ترویجی در کشور برگزار شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۱۰۷ شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست آیت‌الله علی‌اکبر رشاد در محل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه طرح پیشنهادی دانشگاه تهران در زمینه روش‌های دیگر احراز نظریه، نوآوری و نقد ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح پیشنهادی با اشاره به برخی کاستی‌ها در روش فعلی احراز نظریه، نوآوری و نقد پیشنهادهایی برای اصلاح این کاستی‌ها ارائه شد.

پس از ارائه این بخش از طرح پیشنهادی دانشگاه تهران، اعضا به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند؛ که اهم آن به شرح ذیل است: تغییر عنوان طرح با توجه به محتوای آن، امکان‌پذیر نبودن اجماع مطلق بر روی یک نظریه و پذیرش ارجاع نسبی در این زمینه، خودداری از ایجاد ساختارهای جدید، تبیین ارتباط این طرح با طرح رصد، لزوم راه‌اندازی پایگاه داده‌های علمی کشور، اطلاع‌رسانی مناسب از روند تبین نظریه‌های علمی در میان جامعه علمی کشور، بومی‌سازی روش‌های علم‌سنجی.

پس از ارائه نظرات و پیشنهادهای اعضای جلسه ۱۰۵ شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره، حجت‌الاسلام‌والمسلمین خسروپناه گفت: خوشبختانه تا کنون ۲۷۰۰ کرسی ترویجی در کشور برگزار شده است.

وی افزود: تحولاتی که در سال‌ها اخیر در دبیرخانه هیئت حمایت ایجاد شده و یک موج و استقبال از نظریه‌پردازی علمی در کشور ایجاد کرد.مدیریت اقدامات در دبیرخانه حفظ خواهد شد ولی کمیته‌های هم در چارچوب مقررات، استقلال لازم را خواهند داشت.

پس از سخنان حجت‌الاسلام‌والمسلمین خسروپناه، آیت‌الله علی‌اکبر رشاد در جمع‌بندی مباحث مطرح شده گفت: فرآیند فعلی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و این مصوبه نیز لازم‌الاجراست.
وی افزود: روند داوری و نقد نظریات ضمانت بخش اعتبار علمی نظریات است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: اعضای شورای تخصصی با توجه به سابقه عضویت در شورا با رویه‌ها و مقررات کاملاً آشنا هستند.

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: کمیته‌های تخصصی دستگاهی باید برای شناسایی نظریه‌های علمی باید تقویت شوند. در پایان جلسه معاونین دانشگاه های تهران، روسا و نواب شوراهای تخصصی پنجگانه در مورد طرح ارائه شده دانشگاه تهران پیرامون شرایط احراز نظریه و نظریه پرداز به تبادل نظر پرداخته، طرح مزبور مصوب برای اصلاحات به دبیرخانه و پس از انجام اصلاحات به دانشگاه های کشور ابلاغ خواهد شد.

کد خبر 4725630

منبع: مهر

کلیدواژه: عبدالحسین خسروپناه شورای عالی انقلاب فرهنگی کرسی ترویجی عاشورا پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اربعین حسینی امام حسین ع کنفرانس بین المللی نشست علمی کربلا معرفی کتاب پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی اصول فقه اربعین 98 مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران نقد کتاب قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۹۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، گروهی از دانشجویان و نمایندگان کانون‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اعضای شورای اسلامی شهر اراک دیدار و گفت‌وگو کردند. این نشست در راستای اجرای طرح هفته فرهنگی دانشگاه و آشنایی دانشجویان با وظایف و فعالیت‌های مختلف شورای شهر و نقش آن در مدیریت شهری و همچنین همفکری و تعامل بیشتر بین دانشگاه و شورای اسلامی شهر اراک برگزار شد.

در این جلسه که به همت حوزه فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد، طرفین بر ضرورت همکاری و تعامل بیشتر بین دانشگاه و شورای شهر در زمینه‌های مختلف، ازجمله حمایت و ارتقاب فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه و توسعه علمی و فرهنگی شهر اراک، تأکید کردند و دبیران کانون‌های دانشجویی و جمعی از فعالان فرهنگی اجتماعی دانشگاه، توضیحات جامعی درباره کانون دانشجویی و حوزه فعالیت‌های خود ارائه دادند.

پیمان عین القضاتی رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی، سید وحید میرنظامی رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی و علی‌اصغر غفاری رئیس کمیسیون فنی، عمران و شهرسازی شورای اسلامی کلانشهر اراک با استقبال از این نشست با پاسخ به برخی از مطالبات و ارائه راهکار بر استمرار این نشست‌ها تأکید کرده و تعامل دانشگاه و شورای شهر را به‌ویژه استفاده از ظرفیت فعالین دانشجویی را برای مدیریت شهری مفید و پر اثر ارزیابی کردند.

در پایان جلسه دانشجویان از صحن علنی شورای اسلامی بازدید کرده و عین القضاتی توضیحاتی را درباره قوانین، نقش اعضا و نحوه رأی‌گیری شورای شهر توضیحاتی ارائه دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • جایزه داستان و بازآفرینی در ۲ بخش رقابتی و ترویجی برگزار می‌شود
  • رئیس جمهور در دانشگاه لاهور: فکر و اندیشه ملت‌های ایران و پاکستان توانایی ارائه حرف‌های نو در حوزه فنی و علمی را دارد
  • برگزاری بزرگترین ماراتن علمی کشور با حضور ۱۷۵۱۴ نفر در قم
  • برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی/ارائه طرح‌های ملی عفاف و حجاب
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی
  • در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم
  • شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد