Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@06:17:16 GMT

آموزش و نگهداری 12 هزار کودک در 320 مهد کودک استان یزد

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۹۴۱۴

آموزش و نگهداری 12 هزار کودک در 320 مهد کودک استان یزد

کارشناس مسئول امور کودکان بهزیستی یزد اظهار داشت: در استان یزد 320 مهدکودک دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد 111 مهدکودک در روستا و 209 مهدکودک نیز در شهرهای استان دایر است و به 12 هزار کودک در سنین مختلف خدمات ارائه می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مرضیه یگانگی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا اظهار داشت: در استان یزد 320 مهدکودک دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد 111 مهدکودک در روستا و 209 مهدکودک  نیز در شهرهای استان دایر است و به 12 هزار کودک در سنین مختلف خدمات ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت مهدهای بدون مجوز در استان عنوان کرد: بر اساس قانون، سازمان بهزیستی به‌عنوان مرجع صدور پروانه تأسیس و فعالیت مهدهای کودک معرفی گردیده است اما متأسفانه در سطح استان مهدهای بدون مجوز و یا با مجوز سایر دستگاه‌ها فعالیت می‌کنند و ازآنجایی‌که مجوزشان از سوی سازمان بهزیستی صادر نگردیده آمار دقیقی از تعداد این مراکز وجود ندارد.

کارشناس مسئول امور کودکان بهزیستی یزد بابیان این‌که مهدکودک باید بستر مناسب برای رشد همه‌جانبه کودکان مشتمل بر ابعاد روانی، اخلاقی، معنوی و جسمانی کودکان را فراهم کند ادامه داد: توسعه توانایی‌های کودکان در بیان اندیشه و بروز احساسات و عواطف با استفاده از آموزش مهارت‌های مختلف و علاوه بر این آموزش مفاهیم اجتماعی از طریق کسب تجارب گوناگون از کارکردهای مهدهای کودک است همچنین  این مراکز، کودک را برای ورود به‌نظام تحصیلی رسمی کشور نیز آماده می‌کنند.

یگانگی اظهار داشت: طبق دستورالعمل‌ها برای هر کودک شیرخوار 3 متر و با حداکثر 10 کودک و یک مربی و یک کمک‌مربی در یک کلاس باید در نظر گرفته شود و برای هر کودک 2 الی 3 ساله باید 2 متر فضا و حداکثر 15 کودک و یک مربی و یک کمک‌مربی در یک کلاس و برای هر کودک نوباوه هر یک متری یک کودک و حداکثر 20 کودک و یک مربی و یک کمک‌مربی در هر کلاس وجود داشته باشد.

وی در خصوص مهارت مربیان مهدهای کودک گفت: هر مربی مهد قبل از ورود به مهدکودک باید 120 ساعت دوره آموزشی مصوب را زیر نظر مراکز علمی طرف قرارداد با سازمان  بهزیستی را طی کند و در طول فعالیت نیز دوره‌های بازآموزی برای آن‌ها برگزار می‌گردد که باید در آن شرکت داشته باشند.

یگانگی در مورد  نظارت بر مهدهای کودک در استان یزد گفت: نظارت بر مهدهای کودک توسط کارشناسان اداره بهزیستی شهرستان‌ها به‌صورت دوره‌ای انجام می‌گیرد و همچنین علاوه بر نظارت‌های مستمر و دوره‌ای، ارزیابی جهت رتبه‌بندی مهدهای کودک نیز صورت می‌گیرد.

کارشناس مسئول امور کودکان بهزیستی یزد در خصوص آموزش‌های غیرمتعارف در مهدهای کودک گفت: در مهدهای کودک دارای مجوز از سازمان بهزیستی آموزش رقص ممنوع است و آموزش زبان نیز با توجه به تفاهم‌نامه سازمان بهزیستی کشور با موسسه راه ابریشم مهدهای کودکی که تمایل به داشتن کلاس زبان‌دارند؛ زیر نظر این موسسه می‌توانند کلاس زبان برگزار نمایند و درصورتی‌که زیر نظر این موسسه نباشد تمام محتوا و نحوه اجرا و مربیان باید مورد تائید سازمان قرار بگیرند.

وی تصریح کرد: درصورتی‌که تخلفی از سوی مهدکودکی صورت گرفته باشد بعد از بازدید، طی تذکر کتبی جهت رفع موارد تخلف به صاحب‌امتیاز فرصت داده می‌شود و در صورت عدم رفع آن صاحب‌امتیاز به کمیسیون نظارت دعوت می‌شود و اخطار کتبی دریافت می‌نماید و درصورتی‌که در فرصت بعدی نیز موارد تخلف رفع نگردد اخطار دوم و سپس پرونده به کمیسیون عالی جهت ابطال مجوز ارسال می‌گردد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۹۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۲ برابری صدور مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مهرداد عظیمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تاسیس آموزشگاه در سال گذشته صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز است و تعداد مجوز‌های صادر یا تمدید شده برای تاسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده که رشد آن نسبت به دولت دوازدهم به دوازده برابر رسیده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم مجموع آموزش‌های دولتی و غیردولتی ۴ میلیون و ۶۹۹ هزار نفر دوره بوده است که نسبت به دولت گذشته ۳۲ درصد رشد را نشان می‌دهد که از این تعداد بیش از دو میلیون نفر در سال ۱۴۰۲ دوره آموزش دیده‌اند.

عظیمی گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تاسیس آموزشگاه در سال ۱۴۰۲ صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز بوده است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور افزود: یکی از موضوعاتی که در کشور‌های مختلف دنیا دنبال می‌شود و ما نیز در آن فعال هستیم، مربوط به توسعه واحد‌های پذیرنده آموزش در محیط واقعی است که اکنون ما بیش از ۷۷ هزار واحد پذیرنده را در کشور داریم و در سال ۱۴۰۲ رشد ۱۲ درصدی و نسبت به دولت دوازدهم رشد ۹۲ درصدی داشته است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در کنار مهارت آموزشی، سنجش مهارت و صلاحیت حرفه‌ای نیز مورد تاکید قرار گرفته است. در دولت سیزدهم ۴ میلیون و ۹۷ هزار سنجش مهارت و صلاحیت صورت گرفته است که نسبت به دولت گذشته ۴۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد یک میلیون و ۵۸۶ هزار گواهینامه مهارت صادر شده که در دولت سیزدهم این عدد بیش از ۳ میلیون و ۵۰ هزار گواهینامه بوده است.

عظیمی افزود: درآمد‌های اختصاصی سازمان فنی و حرفه‌ای نیز ۲۱۰ رصد رشد داشته است.

معاون وزیر رفاه گفت: برنامه‌های تحولی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در سه‌ماهه چهارم سال ۱۴۰۲ به میزان ۹۹.۶۶ درصد، در سه‌ماهه سوم ۹۸.۳۶ درصد، در سه‌ماهه دوم ۹۷ درصد و در سه ماه نخست ۵۰ درصد محقق شده است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای درباره تصویب اساسنامه این سازمان، گفت: این اتفاق در گذشته یک آرزو بود که سال ۱۴۰۲ محقق شد. وی در ادامه افزود: این اتفاق تصویب اساسنامه سازمان فنی و حرفه‌ای کشور پس از ۵۰ سال بود که تا سال گذشته اساسنامه‌ای نداشت که با پیگیری و حضور در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام و اخذ موافقت سازمان اداری، استخدامی کشور به تصویب رسید و با ۱۸ بند مهم و کلیدی به دستگاه‌ها ابلاغ شد.

معاون وزیر کار گفت: اگر بند‌های این اساسنامه دنبال شود می‌تواند به توسعه مهارت‌آموزی در کشور کمک کند. در سال ۱۴۰۲ توافقنامه‌های همکاری با بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کشور از جمله گروه‌های خودروسازی و هلدینگ‌های پتروشیمی به منظور مهارت‌آموزی منجر به شغل و تامین نیروی کار بنگاه‌های بزرگ کشور از طریق سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور منعقد شده است.

عظیمی گفت: آموزش مربیان آموزشگاه‌های آزاد از برنامه‌های پیش روی سازمان فنی و حرفه‌ای است که ۱۸ عنوان فعالیت آموزشی به گروه‌های هدف خاص، برگزاری دوره‌های آموزشی، توسعه کارآفرینی و کسب و کار، صدور و تمدید مجوز مراکز کارآموزی در جوار کارگاهی و بین کارگاهی، رتبه‌بندی مربیان بخش دولتی، اجرای مرحله اول پیاده‌سازی پلتفرم مهارت‌آموزی، ارتقا و به‌روزرسانی مرکز داده و زیرساخت، بهینه‌سازی و ارتقا سطح بلوغ امنیت اطلاعات از جمله اهدافی است که این سازمان در سال جاری دنبال خواهد کرد.

وی افزود: ماموریت اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در بخش‌های مختلف است که از مهم‌ترین آنها می‌توان به تدوین استاندارد‌های آموزش، شایستگی و ارزشیابی، سنجش مهارت صلاحیت حرفه‌ای و صدور گواهینامه مهارت و ارائه مهارت‌های فنی و نرم از طریق مراکز دولتی و آزاد اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • شناسایی دو هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از خدمات هنری بهزیستی
  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از ظرفیت‌های هنری بهزیستی در اردبیل
  • تاکید رئیس سازمان بهزیستی بر لزوم اجرای همه جانبه طرح «خانواده میزبان»
  • دست کوتاه ۳۰ هزار کودک معلول از تحصیل / کمبود مدرسه و دشواری رفت‌وآمد
  • رشد ۱۲ برابری صدور مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای
  • برگزاری دوره مهارتی سرویس و نگهداری تراکتور در مهاباد
  • راهبرد اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای در سال ۱۴۰۳
  • آینده‌ای درخشان از آن فرزندان شماست!