Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@01:06:41 GMT

سفر اسپانیایی‌ها به ایران دو برابر شده

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۰۰۹۹

سفر اسپانیایی‌ها به ایران دو برابر شده

سفیر اسپانیا در تهران گفت: اسپانیا جایگاه چهارم را در بین کشورهای اروپایی دارد که بیشترین تعداد گردشگر را به ایران می‌فرستد و سالانه این تعداد دو برابر می‌شود.

به گزارش ایسنا، ادواردو لوپز بوسکتس ـ سفیرپادشاهی اسپانیا در ایران ـ در نشست افتتاح نمایشگاه «میراث باستان‌شناسی اسپانیا» که یکشنبه ۳۱ شهریور در موزه ملی ایران برگزار شد، با یادآوری این‌که گردشگران اسپانیایی معمولاً در آغاز فصل پاییز و بهار به ایران می‌آیند، گفت: بیشتر آن‌ها از شهرهایی مانند کاشان، اصفهان و یزد و همچنین برخی از شهرهای دیگر بازدید می‌کنند که در شناخت میراث فرهنگی ایران تاکنون تاثیر بسزایی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهمیت گردشگری تاریخی در این است افرادی که به این سمت می‌آیند سطح دانش‌شان کمک زیادی در سفرشان به ایران کرده است.

سفیر اسپانیا در تهران همچنین تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه را اتفاقی مهم دانست و انتخاب علی‌اصغر مونسان به عنوان وزیر و طالبیان، ‌ معاون میراث فرهنگی این وزارتخانه را تبریک گفت و تاکید کرد: این اتفاق برای دولت اسپانیا بسیار مهم است.

وی با بیان این‌که ایران با تنوع گسترده‌ی تاریخی‌اش وزارتخانه‌ای که مشخصا به موضوع گردشگری و میراث فرهنگی بپردازد نیاز داشت، گفت: روابط دو جانبه بین ایران و اسپانیا در سطح خوبی است، در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی و حتی اقتصادی روابط مناسبی داریم، هرچند سطح روابط اقتصادی دو کشور کاهشی شده است.

به گفته‌ی او، برای همکاری‌های فرهنگی یک عنصر اصلی یعنی میراث فرهنگی نیاز است که بتواند به سایر ملل و کشورها نشان دهد توریسم فرهنگی اصلی‌ترین حوزه است.

سفیر اسپانیا در تهران، دو بازوی این همکاری مشترک را موزه ملی ایران و موزه ملی «الیکانته» در اسپانیا معرفی کرد و افزود: در موزه ملی ایران باید بر اهمیت جهانی موزه الیکانته اشاره کنیم،   اهمیت این موزه باستان شناسی (الیکانته) در این حد است که انعطاف بالا، ظرفیت و توانایی‌هایش با انطباقِ شرایط قابل تحقق است. معمولاً گرایش کلی موجود در حوزه تبادلات فرهنگی، برگزاری نمایشگاه عکس است، چون بسیاری از جابه‌جایی‌ها در این شرایط عبور از مرزها را نمی‌طلبد، اما کار ارزشمند و سخت در این موقعیت، جابجایی قطعات و اشیای ارزشمند مانند دو نمایشگاه ایران و الیکانته است که باید نسبت به این کار با حجم بالا، تاکید کرد.

بوسکتس با تأکید بر این‌که یک دانش ویژه و خاص در منطقه الیکانته و حوزه گردشگری و توریسم وجود دارد که آمادگی زیادی در آن هست، بیان کرد: از این منطقه برای تبادلات ارتباطات با کشورهای دیگر و همچنین در کنار دریا می‌توان استفاده کرد، مانند تبادلات با تهران که ظرفیتی را ایجاد می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري اسپانيا موزه آلیکانته اسپانیا موزه ملی ایران گردشگران خارجی نمایشگاه ایران مهد تمدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۰۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه، گفت: همزمان با روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی، بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی استان امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین ماه رایگان است. - اخبار استانها -

داریوش فرمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: به مناسبت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی، برنامه‌های فرهنگی متنوعی از جمله شاهنامه‌خوانی و جشنواره‌های فرهنگی در اورامانات و حفظ و معرفی میراث ناملموس در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: همچنین به مناسبت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی بازدید از محوطه‌های تاریخی و موزه‌های استان امروز پنجشنبه 30 فروردین ماه رایگان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با بیان اینکه محور گردشگری در بافت تاریخی شهر کرمانشاه با همکاری و همیاری معاونت عمرانی استانداری کرمانشاه، شهرداری‌ها و شورای شهر احیا می‌شود گفت: این محور از گذر جلوخان از خیابان مدرس آغاز شده است.

فرمانی افزود: بیش از 100 بنای تاریخی از جمله حمام ها، خانه‌ها، بازارها و مساجد و سراها در محدوده بافت تاریخی شهر کرمانشاه شناسایی شده که طرح احیای محور گردشگری در این بافت با توجه به این فراوانی آثار انجام می‌شود.

وی بیان کرد: همه بناهای تاریخی استان که مالکیت آن در اختیار وزارت میراث فرهنگی قرار دارد از طریق صندوق حفظ، احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی به بخش خصوصی واگذار می‌شود و تاکنون بیش از هشت بنای تاریخی استان مانند خانه صارموالدوله و فیض مهدوی به بخش خصوصی واگذار شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه قرار است برخی از بناهای دیگر نیز بعد از پایان کار مرمت و بازسازی به بخش خصوصی واگذار شود گفت: میراث فرهنگی استان آماده ارائه تسهیلات برای احیای خانه‌های تاریخی در تملک بخش خصوصی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها
  • چه کسی به پاکو خمس گفت از ایران برود
  • رد پای قرآن سرقتی از ایران این‌بار در حراجی ساتبیز لندن
  • تحویل ۳ شیء تاریخی به میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد
  • تحویل سه شی تاریخی به میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد
  • حراج قرآن سرقتی از ایران این‌بار در ساتبیز لندن!
  • خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها تکذیب شد
  • تکذیب خارج شدن ایران از ایکوموس و ایکوم
  • ماجرای خروج ایران از «ایکوم» و «ایکوموس» چه بود؟
  • ماجرای خروج ایران از «ایکو» و «ایکوموس» چه بود؟