Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیخسرو چنگلوایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:این کمک ها به ۲۳هزار و ۵۰۰ کشاورز ، باغدار و آبزی پرور استان که پرونده آنان پس از تایید خسارت وارد سامانه شده است پرداخت شد.
وی گفت: پرداخت کمک های بلاعوض دولت به بهره برداران زیرمجموعه بخش کشاورزی استان پس از تخصیص اعتبار ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان جهادکشاورزی خوزستان در ادامه از شروع پرداخت ۶هزار و ۴۰۰میلیارد ریال تسهیلات بانکی قرض الحسنه با کارمزد چهار درصد به بهره برداران خسارت دیده بخش کشاورزی استان از سیل فروردین ماه امسال، خبر داد.
چنگلوایی افزود: این تسهیلات ارزان قیمت با تنفس پنج ساله ، می تواند کمک مناسبی برای تقویت بنیه مالی کشاورزان پرتلاش خوزستانی و شروع کشت پاییزه باشد.برنامه کشت پاییزی در خوزستان ۹۲۱هزار هکتار تعیین شده است.
وی گفت: دولت متعهد شده است با همه توان خود به کشاورزان زیان دیده از سیلاب کمک کند.
در جریان سیلاب بهار امسال در خوزستان بیش از ۸۵هزار میلیارد ریال به زیرساخت های مجموعه بخش کشاورزی خوزستان خسارت زد و بیش از ۲۰۰هزار هکتار از زمین های آماده برداشت محصول به زیر آب رفت.
مسئولان عالی رتبه کشور در زمان بروز سیلاب ویرانگر که گفته می شود در ۱۰۰سال اخیر بی سابقه بوده است به کشاورزان خوزستانی توصیه کردند سیلاب از زمین های کشاورزی آنان عبور داده شود تا آسیبی به مردم وارد نشود و دولت پس از فروکش کردن سیلاب ، همه خسارات وارده را جبران خواهد کرد.
هیات دولت مصوب کرد به هر هکتار گندم که حتی زیرپوشش بیمه نبود ، ۶۰ میلیون ریال کمک بدون عوض پرداخت شود و ۵۰میلیون ریال برای هر هکتار تسهیلات ارزان قیمت بانکی اعطا کند.
 سیلاب مهیب با وجود اینکه به همه زیرساخت های مهم خوزستان خسارت زد ولی تالاب ها و ذخایر آب پشت سدهای خوزستان که سال ها بود از کم آبی و خشکسالی های متناوب رنج می برند بهبود یافت  و زمینه را برای کشت گسترده تابستانی در خوزستان فراهم کرد.
تابستان امسال سطح زیرکشت محصولات کشاورزی در خوزستان به رقم بی سابقه ۴۳۷هزار هکتار رسید که حدود ۲۰۰هزار هکتار آن برنج کاری است.


۶۰۶۵/۶۰۰۲
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی سیلاب خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۰۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت:از این میزان ۸۳ میلیارد ریال برای بهره برداری از ۳۵ طرح احیا و مرمت قنوات، ۹ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال به منظور اجرای طرح‌های انتقال آب با لوله در منطقه عمرانی و «مارکوهک» با حجم چهار هزار و ۴۵۳ متر و ۲ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال برای احداث ۲ کانال بتنی در روستا‌های «قوِژد و بیمرغ» با حجم عملیات ۸۰۰ متر تخصیص پیدا کرد.

اسماعیل قربانی افزود:  افزون بر سه میلیارد ریال اعتبار برای احداث سامانه آبگیر باران و کاشت نهال سماق در زمین‌های کشاورزی شیبدار با مساحت ۱۲ و نیم هکتار در شهرستان گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون تخصیص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: طرح افزایش تولید جو آبی و تولید گندم با محوریت ارقام جدید و توسعه مکانیزاسیون این محصولات در سطح سه هزار و ۵۳۵ هکتار، اجرای طرح افزایش تولید حبوبات و علوفه نظیر سورگم (ذرت خوشه ای)، چغندر علوفه‌ای و ارزن دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون بوده است.

وی پیگیری و جذب سه هزار تن کود یارانه‌ای شامل کود اوره، فسفاته، پتاسه، اجرای طرح کشف حفاظتی در سطح ۶۴۰ هکتار اراضی زیر کشت گندم و جو، توزیع در مجموع ۱۵۸ تن بذر اصلاح شده جو، گندم، پنبه و سورگوم بین کشاورزان و توزیع و ترویج ۱۵ تن بذر تریتیکاله به عنوان یک منبع تغذیه دام با عملکرد و سازگاری مناسب را از دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد در این مدت برشمرد.

قربانی گفت: با هدف افزایش عملکرد تولید، طرح توسعه مزارع آرمانی زعفران، باغ‌های گل محمدی، گیاهان دارویی، باغات کم آب طلب و در اراضی شیب دار، گلخانه‌های آلوئه ورا و سبزی و صیفی جات در مجموع در سطح ۴۵۰ هکتار زمین‌های زیر کشت گناباد در سال ۱۴۰۲ اجرا شد.

وی گفت: ۱۰۵ هکتار از باغ‌های پسته گناباد در سال گذشته مشمول طرح اصلاح و هرس و باردهی قرار گرفتند.

 

دیگر خبرها

  • سیلاب هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به آزادشهر و رامیان خسارت زد
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • جریمه 238 میلیونی برای 3 باشگاه
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • جریمه نقدی ۵ باشگاه لیگ برتری
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • برگزاری همایش تکریم و ترویج زکات در هویزه +فیلم