Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، شاید ادغام گروه جدیدی از الکترودهای نانومقیاس یا تجهیزات الکترونیکی و یک الگوریتم یادگیری ماشینی بتواند به افراد ناتوان کمک کند تا کنترل ویلچر الکتریکی خود را به دست بگیرند، با رایانه در تعامل باشند و یا از یک وسیله نقلیه رباتیک بدون نیاز به سیم استفاده کنند.

پژوهشگران "موسسه فناوری جورجیا"(GT) و "دانشگاه ایالتی ویچیتا"(WSU) در آمریکا و "دانشگاه کنت"(UKC) انگلستان، با استفاده از سیستم "واسط مغز و رایانه"(BMI)، گامی در این زمینه برداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید این سیستم پوشیدنی بتواند در ثبت نوار مغزی بهبود ایجاد کند. پژوهشگران این سیستم را روی شش بیمار آزمایش کردند اما این سیستم هنوز روی بیماران ناتوان آزمایش نشده است.

"وون هونگ یئو"(Woon-Hong Yeo)، استادیار موسسه فناوری جورجیا گفت: پژوهش ما، راهبردهای بنیادینی در طراحی یک سیستم قابل حمل و کارآمد برای ثبت نوار مغزی ارائه می‌دهد که در ابزار گوناگون و سیستم‌های خانگی هوشمند کاربرد داشته باشد. این سیستم، نوآوری قابل‌توجهی در ابداع سیستم‌های ثبت نوار مغزی با وضوح بالا به شمار می‌رود.

واسط مغز و رایانه، یک فناوری مهم در زمینه توانبخشی است که به افراد مبتلا به "اسکلروز جانبی آمیوتروفیک"(ALS)، سکته مزمن یا دیگر ناتوانی‌های شدید حرکتی، در کنترل اعضا و سیستم‌های مصنوعی کمک می‌کند. در حال حاضر، گردآوری سیگنال‌های مغز افراد، با استفاده از کلاهک‌هایی صورت می‌گیرد که به تعدادی الکترود، رابط و سیم مجهز است تا با کمک آنها به تجهیزات رایانه‌ای متصل شود و سیگنال‌ها را ارزیابی کند.

یئو و همکارانش، از حسگرهای جدیدی استفاده کردند که انعطاف‌پذیر و بی‌سیم هستند و همچنین تجهیزات الکترونیکی را به کار بردند که به سادگی در رابطه با پوست استفاده می‌شوند. این سیستم، سه عنصر را در بر دارد؛ الکترودهای انعطاف‌پذیری که به کمک موها مستقیما با جمجمه در تماس قرار می‌گیرند، یک الکترود نانومقیاس و یک مدار نرم و انعطاف‌پذیر که قابلیت اتصال به بلوتوث را دارد. در این سیستم، داده‌های نوار مغزی، در یک مدار انعطاف‌پذیر پردازش می‌شوند و سپس به صورت بی‌سیم و با کمک بلوتوث به یک تبلت انتقال می‌یابند.

پژوهشگران برای برطرف کردن چالش‌های پیش رو، از الگوریتم‌های مبتنی بر یادگیری عمیق استفاده کردند.

یئو افزود: سیستم‌های ثبت نوار مغزی، بیشتر جمجمه را برای دریافت سیگنال‌ها پوشش می‌دهند اما شاید برخی از کاربران نسبت به پوشیدن آن حساس باشند. ابزار پوشیدنی ما نرم است و طوری طراحی شده که برای استفاده بلند مدت، راحت باشد.

پژوهشگران قصد دارند در مراحل آینده پژوهش، الکترودها را بهبود ببخشند تا سیستم برای استفاده افراد ناتوان، کارآمدتر باشد.

این پژوهش، در مجله "Nature Machine Intelligence" به چاپ رسید.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

178 / 159 یادگیری ماشین الکترودهای نانومقیاس تجهیزات الکترونیکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: یادگیری ماشین تجهیزات الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۱۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که فقر بر رشد مغز کودکان تأثیر می‌گذارد.

به نقل از ارث، آیا می‌دانستید که جایگاه شما بر روی نردبان اقتصادی، می‌تواند به شدت بر آنچه درون ذهن شما می‌گذرد تأثیر بگذارد؟

نتایج تحقیق جدید این واقعیت نگران‌کننده را نشان می‌دهد که فقر عمیقاً بر مغز تأثیر می‌گذارد، با اثراتی که می‌تواند تا آخر عمر باقی بماند.

قبل از این تحقیق، دانشمندان نکاتی در مورد چگونگی تأثیر فقر بر مغز و نتایج زندگی می‌دانستند و نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد که کودکان فقیر در مدرسه با مشکلات بیشتری مواجه هستند.

تحقیقات بیشتر ارتباط بین فقر و مشکلات سلامت جسمانی را نشان دادند. این مطالعه تمام آن شواهد پراکنده را در بر می‌گیرد و آنها را در کنار هم قرار می‌دهد و تصویری واضح ایجاد می‌کند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که فقر، افراد را در معرض عوامل منفی مانند استرس، تغذیه نامناسب و سموم محیطی قرار می‌دهد. این عوامل ساختار فیزیکی و عملکرد مغز را تغییر می‌دهند، به خصوص زمانی که در دوران رشد کودک اتفاق می‌افتد.

زندگی در فقر به معنای نگرانی دائمی است. وقتی کودکی همیشه در حالت «جنگ یا گریز» است، مغزش غرق از هورمون‌های استرس مانند کورتیزول می‌شود. با گذشت زمان، کورتیزول به‌طور فیزیکی به مناطقی از مغز که مسئول حافظه، یادگیری و تنظیم هیجانی هستند آسیب می‌رساند. به این فکر کنید که مغز به آرامی تحت تأثیر استرس مداوم فرسوده می‌شود.

جوامع کم درآمد اغلب به کارخانه‌ها، بزرگراه‌ها یا دیگر منابع آلودگی هوا و آب نزدیک‌تر هستند. کودکان در این مناطق تنفس می‌کنند و مواد شیمیایی مضر را می‌بلعند.

بدترین بخش این است که این تأثیرات معامله یکباره نیستند. آسیب مغزی وارد شده در دوران کودکی می‌تواند عواقب مادام‌العمر داشته باشد. به‌عنوان مثال، کودک پر استرس که برای یادگیری در مدرسه تلاش می‌کند، احتمال بیشتری دارد که ترک تحصیل کند و چرخه فقر را در نسل بعدی تداوم بخشد.

نتایج این تحقیق در مجله Reviews in the Neurosciences منتشر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جواد خیابانی چه ماشینی سوار می‌شود؟
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • واشنگتن و لندن ناتوان از مقابله با حملات ارتش یمن
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • وزیر ناتوان و برکنار شده چطور استاندار مازندران می‌شود؟
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان
  • هزینه‌های سرسام‌آور تولید اتومبیل‌های فرمول یک
  • ناتوی ناتوان
  • گشایش نمایشگاه دستاورد‌های دانش آموزان عشایر جرقویه