Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عبدالعلی علی عسکری رییس سازمان صداوسیما با اشاره به موفقیت برنامه عصر جدید و قرار گرفتن آن در صدر برنامه‌های پرمخاطب سیما در نوروز و تابستان ۱۳۹۸، اخلاص در عمل و لطف خداوند متعال را در کنار تلاش حرفه‌ای گروه سازنده مؤثر دانست و افزود: کسی که بخواهد به مردم یاری رساند و با امیدبخشی دل آن‌ها را شاد کند، خداوند نیز او را یاری می‌کند و شما با برنامه‌ریزی درست و هنرتان توانستید گوشه‌ای از توانمندی‌های مردم ایران را به تصویر بکشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رییس صداوسیما، عصر جدید را برنامه‌ای امیدآفرین، نشاط‌بخش و وحدت‌آفرین خواند و از قضاوت‌های دلسوزانه و دقیق داوران این برنامه قدردانی کرد.

عسکری با بیان اینکه باید با تلاش بیشتر و برنامه‌ریزی دقیق و علمی فصل دوم این برنامه پربارتر ساخته شود، اظهار کرد: باید در قالب پژوهش‌های متعدد در زمینه ویژگی‌های رسانه‌ای این برنامه تحقیق و دلایل خلق چنین برنامه موفقی را احصا کرد و در کنار آن درپی تقویت برنامه و رفع نواقص احتمالی بود. 

وی تصریح کرد: مردم ایران عامل اصلی انقلاب اسلامی ایران بود و توانستند این بار امانت را تا کنون با وجود تمام مشکلات حفظ کنند که نشان از توانمندی‌های بی‌نظیر آن‌ها دارد و اگر قاب تلویزیون به این مردم رشید اختصاص یابد اثرگذاری آن بیشتر خواهد بود.

وی از توانمندی‌های مردم ایران به عنوان گنجی پنهان یاد کرد که گوشه‌ای از آن در فصل اول برنامه «عصر جدید» به تصویر درآمد و این برنامه دریچه‌ای برای یافتن این گنج پنهان شد.

عسکری از سازندگان برنامه عصرجدید خواست تنوع موضوعات این برنامه‌ را در فصل بعدی وسعت ببخشند و توانایی‌های مردم ایران را در سراسر کشور کشف و به همه معرفی کنند.

وی همچنین تولید و پخش برنامه جذاب و امیدآفرین را در قاب سیما موجب پیوند بیشتر میان مردم و تلویزیون دانست و افزود: این پیوند هر چه بیشتر شود اعتماد به رسانه بالاتر خواهد رفت و امیدوارم این برنامه بتواند در آینده نیز همچون فصل اول آن برای مردم، امیدآفرین و جذاب باشد. همه وجود ما عشق به مردم و خدمت به آن‌هاست و این برنامه، نماد و نمایشی از این عشق و قله‌ای از محبت و مهربانی به مردم سراسر ایران بود و به ویژه در کمک به سیل زدگان این عشق و همدلی در عصر جدید و در سیما نمودی دیگر داشت.

«عصرجدید» سطح جدیدی از استانداردهای برنامه‌سازی

علی فروغی مدیر شبکه سه سیما نیز برنامه عصر جدید را قدم رو به جلویی در برنامه‌های سرگرمی تلویزیون خواند که هم از نظر فرم و قالب سطح جدیدی از استانداردهای برنامه‌سازی را نشان داد و هم از نظر محتوا قابل دفاع و پرفایده بود.

وی توجه به ظرفیت‌های نقاط دور و نزدیک کشور و استعدادهای مردم مناطق مختلف را از ویژگی‌های این برنامه خواند و گفت: برنامه عصر جدید به بسیاری از گروه‌ها اعتبار داد و به کسانی توجه کرد که تا کنون به آن‌ها آن‌طور که باید توجه نشده بود. اگر از ظرفیت‌های مردمی استفاده کنیم، می‌توانیم تولیدات و آثار درخشانی را ارائه دهیم و این امر در ادامه مسیر همواره مورد توجه ما خواهد بود.

ناصر کریمان مشاور مدیر شبکه سه و مدیر سابق گروه اجتماعی این شبکه نیز توفیق برنامه عصرجدید را حاصل اخلاص عوامل سازنده دانست و گفت: تطبیق این برنامه با اهداف مورد نظر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در بیانیه گام دوم و توجه به استعداهای موجود در کشور، اتفاقی بی‌نظیر بود.

احسان علیخانی نیز در این دیدار از پشتوانه پژوهشی این برنامه سخن گفت که موجب شد عصرجدید متناسب با ویژگی‌های فرهنگی کشور تولید و پخش شود.

وی حمایت‌های رییس سازمان صداوسیما و مسئولان را از این برنامه در سال‌های پس از انقلاب بی‌سابقه خواند و آن را از عوامل توفیق این برنامه برشمرد. علیخانی لطف مردم را از دیگر عوامل توفیق «عصر جدید» دانست و از نقش گروه تولید ۳۰۰ نفره این برنامه که بیش‌تر از جوان‌ها بودند، یاد کرد.

برگزاری کنسرت با خوانندگان عصر جدید

در ادامه، سیدبشیر حسینی این برنامه را نمونه‌ای موفق از سرگرم‌آموزی اسلامی دانست که الگویی برای برنامه‌سازی ایجاد کرده است.

امین حیایی نیز مهم‌ترین اتفاق این برنامه را امیدآفرینی برای جوانان دانست. آریا عظیمی نژاد هم از دغدغه این برنامه برای پرداختن به موسیقی نواحی یاد کرد که این برنامه به‌خوبی توانست آن را در مردم ایجاد کند. او همچنین از برگزاری کنسرتی در آینده با حضور خوانندگانی که در این برنامه شرکت کردند خبر داد.

رویا نونهالی هم به استقبال و رضایت‌مندی مخاطبان از این برنامه اشاره کرد و گفت: من در این برنامه توانستم دوباره خودم را احیا کنم و از این رضایت مردم بسیار خرسندم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: احسان علیخانی ریاست سازمان صدا و سیما عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۱۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رو به سوی بحران؛ چالش‌های بزرگ صداوسیما در جذب مخاطب

دایره وفاداران و مخاطبان تلویزیون با گذشت زمان در حال تنگ‌تر شدن است. تازه‌ترین آماری که در ۲۸ بهمن‌ماه توسط روزنامه «فرهیختگان» منتشر شد، گواه امر موضوع است.

این آمار در ایام برگزاری جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ منتشر شده است که حجم قابل توجهی از بینندگان، این تورنمنت فوتبالی را از صداوسیما دنبال می‌کردند. اگر از مسابقات و برنامه‌های فوتبالی فاکتور بگیریم، با نگاهی به آمار مخاطبان صداوسیما، متوجه معضل کمبود و ریزش مخاطب تلویزیون خواهیم شد. صداوسیمایی که زمانی با برنامه‌های جذاب و حضور چهره‌های شناخته‌شده، مخاطبان زیادی را پای رسانه ملی می‌نشاند.

اما با حذف برخی از این برنامه‌ها از کنداکتور صداوسیما و کناررفتن چهره‌های شاخص، باتوجه به تعدد برنامه‌ها و هزینه‌هایی که برای ساخت آنها می‌شود، شاهد کم شدن درصد مخاطبان تلویزیون هستیم.

برنامه‌های «دورهمی»، «کتاب‌باز»، «دست فرمون»، «چهل تیکه» که حجم قابل قبولی از مخاطبان تلویزیون را در اختیار داشتند، از کنداکتور صداوسیما کنار رفتند و در کنار کاهش مخاطبان دیگر برنامه‌ها، برنامه‌های جدیدی مثل «سیدخندان» با حدود ۷ درصد، «پاورقی» حدود ۷ درصد، «بگو بخند» حدود ۸ درصد، «خوش نمک» با حدود ۶ درصد و همینطور «سرنخ» با کمتر از دو درصد مخاطب، از جمله پروژه‌های بسیار کم مخاطب و ناتوان در جذب بیننده صداوسیما هستند.

 مرکز تحقیقات رسانه ملی و روزنامه فرهیختگان

این کاهش مخاطبان برنامه‌های تلویزیون در حالی رخ داده است که براساس آنچه در لایحه بودجه ۱۴۰۳ به مجلس شورای اسلامی ارائه شده، بودجه این سازمان مبلغ ۲۴ هزار میلیارد تومان است. بودجه صداوسیما در سال گذشته ۸ هزار میلیارد تومان بود. رئیس سازمان برنامه و بوجه با انتقاد از این افزایش بودجه، گفت: «رشد بودجه صداوسیما و قوه‌قضائیه نسبت به سال ۱۴۰۲، حدود ۵۸ درصد است. درحالی‌که برای سایر دستگاه‌ها رشد بودجه ۱۲ درصد پیش‌بینی شده است. این افزایش بودجه صداوسیما و قوه‌قضائیه، روی هم ۳۷ هزار میلیارد تومان بار مالی به دولت تحمیل کرده است.»

مرجعیت خبری صداوسیما در خطر از دست رفتن

همچنین جدیدترین نظرسنجی «ایسپا» که در زمان انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری انجام شد، بیانگر این امر است که کمتر از ۳۸ درصد مردم، اخبار را بیشتر از طریق صداوسیما دنبال می‌کنند و ۳۱ درصد، شبکه‌های اجتماعی را برای این امر ترجیح می‌دهند. همچنین حدود ۹ درصد هم از طریق ماهواره اخبار کشور را پیگیری می‌کنند. این آمار در مقایسه با آمار مشابه برای انتخابات ریاست‌جمهوری در سال ۱۳۹۶، تغییرات محسوسی داشته است؛ در آن نظرسنجی، صداوسیما از نظر اعتماد مردم به منابع رسانه‌ای با ۵۱.۵ درصد در صدر قرار گرفته بود و شبکه‌های اجتماعی سهم ۱۲ درصدی داشتند.

افزایش ۱۹ درصدی از استفاده شبکه‌های اجتماعی برای پیگری اخبار، بیانگر این است که اعتماد به این پلتفرم‌ها در میان مردم در حال افزایش است و درصورت ادامه این روند، صداوسیما با بحران از دست دادن مرجعیت رسانه‌ای و خبری خود مواجه خواهد شد.

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، در ۱۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ به‌صورت تلویحی پذیرفت که برنامه‌های تلویزیونی با بحران مخاطب مواجه است و در این باره گفت: «آیا رسانه‌هایی که اعتقاد دارند صداوسیما مخاطب ندارد، جرأت دارند مخاطب امسال خودشان را با مخاطب ۱۰ سال پیش یا تیراژ خودشان را مقایسه کنند یا خیر؟ این وظیفه عمومی همه دستگاه‌هاست که به وظایفی که برایشان مشخص شده است، عمل کنند.»

باید دید رویکرد جبلی و مدیران صداوسیما در سال جدید به چه شکل است؟ آیا می‌توانند بار دیگر مخاطبان و رسانه ملی را بایکدیگر آشتی دهند؟

منبع: اکو ایران

tags # صدا و سیما سایر اخبار (تصاویر) لئوپون، پادشاهِ پادشاهان؛ حیوان عجیب و غول‌پیکری که حاصل جفت‌گیری پلنگ و شیر است! (تصاویر) دانشمندان چهرۀ یک انسان اولیه را شناسایی کردند؛ انسان اولیه این شکلی بود! (تصاویر) چند سال پس از مردن انسان‌ها زمین چه شکلی خواهد بود؟ انسان‌هایی که خوراکشان گوشت انسان است!

دیگر خبرها

  • درخواست‌های شاعران از جبلی؛ شعر طنز به تلویزیون می‌آید؟
  • گاندو و پایتخت جدید امسال ساخته می‌شوند؟
  • دیدار رییس صداوسیما با جمعی از شاعران و نویسندگان
  • امنیت و آرامش مرزهای ایران اسلامی مرهون مرزبانان است
  • برنامه ریزی برای رفع بیکاری در کردستان
  • رو به سوی بحران؛ چالش‌های بزرگ صداوسیما در جذب مخاطب
  • لزوم تلاش بیشتر مسئولان برای کاهش تصادقات جاده‌ای / بستر افزایش نشاط اجتماعی فراهم شود
  • انجام ۳ سفر رییس جمهور به کردستان بیانگر توجه دولت به استان است
  • حفاظت از یوزپلنگ با مشارکت مردم/ وزارت راه به تعهدات خود عمل کند
  • حکم حبس ابد برای رییس پیشین فدراسیون فوتبال چین به جرم دریافت رشوه