Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-20@02:52:17 GMT

تاثیر منفی تغییرات نرخ ارز در تولید شکر

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۲۲۹۸

تاثیر منفی تغییرات نرخ ارز در تولید شکر

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، محمود حجتی امروز یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸ در نشست ادواری با روسای موسسات تحقیقات کشاورزی گفت: سرانه مصرف آبزیان در کشور با رشد ۱۰ برابری از حدود یک کیلوگرم به بیش از ۱۰ کیلوگرم افزایش یافته است.

وی با بیان این که افزایش بهره وری از منابع تولید، راهبرد اساسی وزارت جهاد کشاورزی است، تصریح کرد: لازم است با گسترش ارتباط، تعاملات بین المللی، بهره گیری از دانش و تکنولوژی های روز و نیز یافته های جدید تحقیقاتی در زمینه افزایش بهره‌وری، در تولیدات کشاورزی از جمله محصولات شیلاتی، اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت توجه به اثربخشی نتایج تحقیقات کشاورزی تاکید کرد و افزود: در تحقیقات علوم شیلاتی باید زنجیره تولید از مولدسازی تا عوامل موثر بر افزایش تولید آبزیان در مزارع و همچنین حفظ سلامت و مراقبت این محصولات در برابر بیماری ها مورد توجه قرار گیرد.

حجتی درباره پرورش ماهی در دریا، گفت: زنجیره تولید ماهی در دریا باید تقویت شود تا اهداف برنامه حاصل گردد.

ضرورت توسعه تحقیقات و معرفی ارقام جدید چای

وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از این نشست، سطح باغات چای کشور را ۲۵ هزار هکتار عنوان و تصریح کرد: تحقیقات در زمینه چای باید توسعه یابد و ارقام جدید چای معرفی شود.

حجتی، گسترش سیستم های نوین آبیاری، توسعه مکانیزاسیون و تولید نهال های پربازده را از دیگر موضوعات مورد توجه برای بهبود تولید چای کشور برشمرد و اظهار داشت: باغات چای در استان گیلان با میانگین بارش سالانه بیش از ۱۰۰۰ میلی‌متر، در برخی از ماه های سال، نیاز به آبیاری دارد که لازم است در زمینه تامین آب این باغات اقدام شود.

وی با بیان اینکه تغییرات نرخ ارز، نظام کشت در کشور را تحت تاثیر قرار داده است، خاطرنشان کرد: این تغییر موجب رونق صنعت چای و ابریشم شده؛ اما در برخی محصولات مانند چغندرقند اثر منفی داشته زیرا بعضی از کشاورزان به جای رعایت برنامه کشت این محصول که در کاهش وابستگی کشور به شکر نقش دارد، محصولات دیگر همچون گوجه فرنگی و هندوانه کشت کرده اند که نتیجه آن موجب افزایش تولید این محصولات و پس‌زدگی بازار شده است.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: به منظور تامین نیاز روغن و کاهش وابستگی کشور به این کالا و نهاده های دامی، موسسات تحقیقات کشاورزی لازم است در زمینه معرفی ارقام جدید دانه های روغنی با عملکرد بالا و متناسب با اقلیم و همچنین معرفی ارقام جدید برنج با نیاز آبی کم و مقاوم به آفات و بیماری ها، پژوهش و اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: گوجه فرنگی شکر چغندرقند وزارت جهاد کشاورزی محمود حجتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۲۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری

عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران با اشاره به کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر گفت: ایجاد فرکانس ۴۰ هرتز در مغز با استفاده از نور یا صدا می‌تواند منجر به پاک شدن پروتئین مضر منجر به ایجاد آلزایمر در مغز شود.

میرشهرام صفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پیش‌بینی آلزایمر از تغییرات قدرت بینایی انسان اظهار کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده، ۱۲ سال قبل از ابتلای افراد به بیماری آلزایمر، حساسیت بینایی آنها کاهش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه ممکن است فرد بسیار زودتر از تغییرات حافظه، متوجه به وجود آمدن تغییراتی در بینایی خود شود، افزود: تغییرات بینایی از جمله کاهش توان تشخیص لبه‌ها، کاهش توان تشخیص طیف رنگ آبی از سبز و کاهش مهار کنترل حرکتی چشم در برابر عوامل حواس‌پرت‌کن، از جمله تغییراتی است که در بینایی افراد در معرض ابتلاء به آلزایمر بروز می‌کند.

عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران تصریح کرد: در صورتی که افراد متوجه وجود تغییر در بینایی خود شدند در نخستین گام باید به پزشک متخصص آسیب‌های چشم مراجعه کنند و در صورتی که بینایی آنها پس از معاینه توسط پزشک متخصص مشکلی نداشته باشد، می‌توانند با دیدن فیلم، تماشای تلویزیون یا خواندن کتاب، قدرت بینایی خود را تقویت کنند.

صفری با اشاره به راهکاری برای متوقف کردن بیماری آلزایمر در افراد درگیر با این بیماری ادامه داد: طبق مطالعات انجام شده در خصوص بیماری آلزایمر، ایجاد فرکانس ۴۰ هرتز در مغز با استفاده از نور یا صدا می‌تواند منجر به پاک شدن پروتئین مضر منجر به ایجاد آلزایمر در مغز شود.

وی گفت: در واقع نور یا صدای دارای فرکانس ۴۰ هرتز می‌تواند با افزایش تخلیه glymphatic و افزایش کارکرد عروقی با افزایش ترشح vip از اینترنورون‌ها باعث پاک شدن آمیلوئید بتا از مغز مدل آلزایمری شود.

نوروفیزیولوژیست و عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران اضافه کرد: به منظور پیشگیری از ابتلاء به بیماری آلزایمر، استفاده از رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند مؤثر واقع شود و در مقابل، استرس و اضطراب دو عامل مهمی به شمار می‌رود که به سلول‌های ذخیره کننده حافظه مغز آسیب وارد می‌کند.

کد خبر 745623

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • وزیر جهاد کشاورزی: برای مشتاقان تولید فرش قرمز پهن می‌کنیم‌
  • کشاورزی زنجان و تلاش برای سازگاری با کم آبی
  • خودکفایی ایران در تولید بذر اصلاح شده گندم دیم
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • صادرات سالانه ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی در قزوین
  • سالانه ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی استان قزوین صادر شود
  • تلاش برای تولید نان کامل/ سیستم آسیابانی نیازمند اصلاح است
  • ۹۸ درصد گندم کشور با کمباین برداشت می‌شود
  • اجرای طرح استانداردسازی و ارتقای کمی و کیفی نان‌های مسطح در کشور