Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@17:15:17 GMT

مادران برای جلوگیری از سقط جنین چه کنند؟

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۲۷۶۵

مادران برای جلوگیری از سقط جنین چه کنند؟

 فوق تخصص ناباروری در گفتگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اقدامات لازم برای جلوگیری سقط جنین در مادران باردار گفت: حدود ۱۵ درصد حاملگی‌ها منجر به سقط جنین می‌شوند؛ در واقع سقط آسیب دیدن جنین و خارج شدن آن از دهانه رحم مادر است که معمولا این نوع عارضه قبل از پنج ماهگی اتفاق خواهد افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در ادامه درباره علل اصلی این عارضه افزود: سقط جنین علل مختلفی دارد که مهمترین آن‌ها اختلالات کروموزومی و ژنتیکی در جنین است و در ازدواج‌های فامیلی نسبت به ازدواج‌های غیرفامیلی بیشتر اتفاق می‌افتد.

نیرومنش با اشاره به اینکه بهترین سن بارداری ۲۵ سالگی است و این نکته که بعد از ۳۰ تا ۳۵ سالگی خطر سقط جنین افزایش پیدا خواهد کرد، ادامه داد: نقایص دیگری هم در ایجاد این عارضه موثر هستند و مشکلاتی مانند دیواره دار و تک شاخ بودن رحم، احتمال سقط جنین و زایمان زودرس را بیشتر خواهند کرد. اگر جنین ناقص باشد، مرگ داخل رحمی بیشتر از حاملگی طبیعی رخ خواهد داد و این عارضه با بیماری‌های دیابتی و تیروئیدی در ارتباط است.


این فوق تخصص ناباروری درباره شرایط و اقدامات لازم برای جلوگیری از سقط جنین گفت: خانم‌هایی که یک بار سقط جنین داشته اند در بارداری بعدی ممکن است این عارضه در آن‌ها اتفاق نیفتد، اما مادرانی که بیش از سه بار سقط جنین داشته‌اند ممکن است دوباره دچار سقط شوند. بهترین شرایط برای باردار شدن در سنین پایین است.

او گفت: اگر برای حاملگی شرایط مناسبی هم وجود داشته باشد، با این حال سن، تاثیر فراوانی بر بارداری خواهد گذاشت.


نیرومنش درباره عوامل موثر دیگر در سقط جنین توضیح داد: بیماری‌هایی همچون دیابت، لوپوس و بالا بودن قند خون، فشار خون بالا و حتی کم کاری و پرکاری تیروئید می‌توانند اثر بسزایی در بروز این عارضه داشته باشند.

او تاکید کرد: زنان قبل از بارداری حتما از لحاظ عفونت رحمی بررسی شوند و تزریق واکسن آنفولانزا در مورد آن‌ها صورت گیرد، زیرا بهترین موقع برای زدن واکسن زمانی است که زنان تمایل به حاملگی دارند. زنان باردار حتما از افرادی که مبتلا به سرخک و سرخجه هستند، دوری کنند، زیرا این نوع بیماری‌ها برای جنین و مادر ضرر خواهند داشت.

همچنین لازم است بانوان قبل بارداری آزمایش‌های کروموزومی، عکس‌های رنگی و سونوگرافی انجام دهند تا از زایمان زودرس و سقط جنین در آن‌ها جلوگیری شود. گاهی اوقات با انجام این آزمایش‌ها مشخص می‌شود که دهانه‌ی رحم قبل از بارداری نیاز به جراحی دارد. پس بهتر است قبل از بارداری اقدامات لازم در زنان انجام شود تا سقط کمتر رخ دهد.


منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بارداری سقط جنین پیشگیری از سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۲۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد

به گزارش همشهری آنلاین، ‌مرجان بیات تهیه‌کننده برنامه‌ «ماه‌ترین» شبکه دو سیما ـ گفت: این برنامه با عنوان مجله تخصصی سلامت بانوان و بارداری در یک فصل ۴۰ قسمتی محصول گروه خانواده شبکه دو است که ۳۲ قسمت آن در زمستان گذشته با اجرای محیا اسناوندی از شبکه دو پخش شد. هدف از این برنامه افزایش دانش و آگاهی عمومی در حوزه سلامت زنان، بارداری و سلامت باروری است.

بیات اضافه کرد: در ادامه «ماه ترین» در بخش دوم از همان فصل با توجه به اینکه در موضوع والدگری، باروری و سلامت پرداختن به بحث پدران همیشه مغفول مانده، تلاش کردیم قسمت‌های باقیمانده را با رویکرد مجله تخصصی سلامت پدران و باروری با اجرای شهریار ربانی پیش ببریم و اسمش رو بگذاریم «ماه‌ترین +» که روزهای پنجشنبه و جمعه حوالی ساعت ۱۸:۱۵ به صورت زنده از شبکه دو پخش می‌شود.

این تهیه‌کننده تاکید کرد: با توجه به اینکه پدران کمتر موضوع برنامه‌های تخصصی بوده‌اند، بسیار مشتاقم در وهله اول برنامه از طرف آقایان دیده بشود و در وهله دوم نظرات و پیشنهاداتشان را دریافت کنیم.

برنامه «ماه ترین +» در آستانه هفته سلامت از سی‌ام فروردین ساعت ۱۸:۱۵ پنجشنبه و جمعه ها پخش می‌شود. این برنامه در اوقات دیگر در سایت تلوبیون قابل مشاهده است.

کد خبر 846906 منبع: ایسنا برچسب‌ها تلویزیون مجری تلویزیون - برنامه تلویزیونی تلویزیون - صدا و سیما

دیگر خبرها

  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • راهنمای انتخاب مانتو شلوار اداری در زمان بارداری
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • مواد توهم‌زا چه عارضه هایی دارند/ تسریع در روند مرگ سلولی
  • وقوع یک میلیون و ۹۰ هزار زایمان در کشور در سال گذشته/ زایمان طبیعی سبب کاهش مشکلات تنفسی جنین
  • جفت در بروز دیابت بارداری نقش دارد