Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-28@20:13:45 GMT

۲۰۵ مقاله به دبیرخانه همایش بین‌المللی شمس و مولانا رسید

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۳۰۱۶

۲۰۵ مقاله به دبیرخانه همایش بین‌المللی شمس و مولانا رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، عزیز میرزایی در خصوص روند برگزاری همایش بین المللی شمس و مولانا اظهارداشت: از میان ۱۰۵ مقاله داوری‌شده ۸۱ مقاله نیز در کتاب مجموعه مقالات چاپ می شود.

وی با بیان اینکه از بین کل مقالات ارسالی، ۱۸ مقاله برای ارائه توسط کمیته علمی انتخاب شده‌است افزود: علاوه بر اساتید داخلی از دانشگاه‌های سراسر کشور، شمس‌پژوهانی از کشورهای ترکیه، عراق، سوریه، فرانسه، بنگلادش و پاکستان هم به این همایش مقاله ارسال کرده که از این مقالات سه نفر از کشورهای ترکیه و پاکستان مقالات خود را ارائه می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرزایی به حضور مراکز علمی و دانشگاهی مطرح کشور در بخش علمی این کنگره بین المللی هم اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌های شهید بهشتی، علامه طباطبایی، تربیت مدرس، گیلان، الزهرا (س)، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، فرهنگستان زبان و ادب فارسی، مؤسسه فرهنگی اکو، کمیسیون ملی یونسکو، پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، مرکز اسناد فرهنگی آسیا، کمیته ملی ایکوم ایران و همچنین مراکز اداری، علمی و فرهنگی و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی نیز در برگزاری این همایش مشارکت دارند.

پنجمین همایش بین‌المللی شمس و مولانا در روزهای هفتم و هشتم مهر امسال در شهرستان خوی برگزار می شود.

بر اساس اسناد متقن و مورد تایید محققان، بارگاه شمس تبریزی در خوی واقع شده و هفتم مهر در تقویم رسمی کشور به نام روز شمس ثبت شده است.

کد خبر 4725943

منبع: مهر

کلیدواژه: شمس تبریزی میراث فرهنگی آذربایجان غربی رضا میرزایی هفته دفاع مقدس اربعین حسینی قزوین شهرکرد بوشهر شیراز اربعین 98 خطبه های نماز جمعه گرگان بیرجند سانحه تصادف ایلام ماه محرم استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۳۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح توانمندی های استان آستاراخان در همایش بین المللی روسیه

تین نیوز

‍اخیرا استاندار استان آستاراخان، ایگور بابوشکین، در همایش بین المللی روسیه که در محل نمایشگاه دستاوردهای اقتصاد ملی مسکو موسوم به ودنخا، برگزار شد و در آن استانداران روسیه و مناطق خودمختار حضور داشتند، به تشریح آخرین وضعیت توانمندی ها و دستاوردهای این استان پرداخت.

به گزارش تین نیوز به نقل از اندیشکده حمل و نقل، اهم موارد مطرح شده حوزه ترانزیت به شرح ذیل است:

1. استان آستراخان نقش کلیدی کریدور بین المللی حمل و نقل «شمال جنوب» را ایفاء می نماید. کالاها از روسیه، بلاروس، ایران، عراق، هند، امارات متحده عربی و سایر کشورها از طریق بنادر آستراخان ترانزیت و ارسال می گردند.

2. در سال 2023 نزدیک به 4 میلیون تن محموله از بنادر دریایی واقع در آستاراخان بارگیری و تخلیه گردیده است که نشانه همکاری فعال این استان با همه کشورهای حوزه دریای خزر به ویژه با جمهوری اسلامی ایران است.

3. استان آستاراخان به مرکز کشتی سازی خزر تبدیل گردیده است. کارخانجات کشتی سازی استان سفارشات کشورهای حوزه خزر را انجام می دهند.

4. ساخت کشتی های کانتینربر در منطقه جنوبی روسیه و از جمله ترمینال های جدید بارگیری و تخلیه روغن و غلات در دستورکار قرار گرفته است.

5. به دستور رئیس جمهوری فدراسیون روسیه، عملیات لایروبی کانال کشتیرانی جهت عبور کشتی ها با ظرفیت بالا در حال انجام است. این کانال تنها مسیر اتصال آب های داخلی روسیه به دریای خزر می باشد.

6. همچنین به گفته وی ایجاد مرکز لجستیک ترکمنستان در منطقه ویژه اقتصادی بندری آستاراخان و نیز موضوع ایجاد خط رو - رو بین بنادر استان آستاراخان و ترکمن باشی(ترکمنستان) که از سال 2014 در دستور کار طرفین قرار دارد، مجددا مورد توافق قرار گرفته است.

مهمترین مزیت اقتصادی استان آستاراخان، قرار گرفتن در مسیر کریدور شمال جنوب می باشد که پس از جنگ روسیه با اوکراین و محدود شدن راه های دسترسی این کشور، مورد توجه بیشتری قرار گرفته است و عملا دسترسی و صادرات روسیه به خلیج فارس، هند و دریاهای آزاد را از طریق ایران میسر می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مهلت ارسال چکیده به کنفرانس مطالعات هند تمدید شد
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به ۱.۵ میلیارد دلار
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار در سال گذشته
  • رشد ۴۲ درصدی همکاری ها با ایرانیان مقیم خارج
  • صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار افزایش یافت
  • صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار افزیش یافت
  • افزایش صادرات دانش‌بنیان به ۱.۵ میلیارد دلار
  • افزایش صادرات دانش‌بنیان به ۱.۵ میلیارد دلار/رشد ۴۲ درصدی همکاری‌ها با ایرانیان مقیم خارج
  • رشد ۴۲ درصدی همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور
  • تشریح توانمندی های استان آستاراخان در همایش بین المللی روسیه