Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-19@03:35:27 GMT

ماجرای بریدن گوش یک الاغ توسط جوان مازندرانی

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۳۷۶۲

ماجرای بریدن گوش یک الاغ توسط جوان مازندرانی

انتشار فیلم حیوان آزاری در فضای مجازی که نشان می‌داد فردی در حال بریدن گوش‌های یک الاغ با داس است با واکنش‌های مختلف کاربران روبه‌رو شد و در نهایت مسلم آهنگری فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران عنوان کرد که با خاطیان برخورد خواهد شد.
به گزارش ایران، به دنبال این ماجرا سرانجام صبح دیروز خبر دستگیری مرد حیوان آزار و همدست تصویربردارش منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی صداقت دادستان عمومی و انقلاب بهشهر در خصوص جزئیات این ماجرا عنوان کرد: در پی انتشار فیلمی منزجر‌کننده از حیوان آزاری در بهشهر دستور قضایی برای شناسایی و دستگیری عوامل بریدن گوش الاغ صادر شد که هر دو متهم دستگیر شدند و برایشان پرونده قضایی تشکیل شد و مراحل پرونده در حال پیگیری است.
وی ضمن اشاره به سوابق متهم ۲۸ ساله پرونده نیز گفت: متهم اصلی دارای سوابق کیفری در پرونده‌های سرقت مسلحانه در شهرستان‌های همجوار بوده است. حیوان آزاری به‌عنوان یک عمل غیراخلاقی و خلاف انسانیت و شرع اسلام بوده و موجب جریحه‌دار شدن افکار عمومی شده است که در این راستا دستگاه قضایی استان به‌طور قاطع با متخلفان برخورد قانونی خواهد کرد.

‌آموزش‌های نادرست در کودکی زمینه ساز فجایع در بزرگسالی
در همین رابطه دکتر مجید صفاری نیا رئیس انجمن روان شناسی اجتماعی کشور به «ایران» می‌گوید: انسان‌ها ذاتاً به گونه‌ای متولد می‌شوند که در دوران کودکی ارتباط و علاقه خاصی به حیوانات دارند از این روست که بسیاری از انیمیشن‌ها و عروسک‌ها با کاراکتر‌های حیوانات عرضه می‌شود. ما در بحث روان شناسی مفهومی به‌نام همدلی داریم که باید از آن بدرستی استفاده کنیم و به کودکان‌مان آموزش دهیم. در این مفهوم ما باید با آموزش نگهداری و ارتباط برقرار کردن کودکان با حیوانات صفت همدلی را در آن‌ها نهادینه کنیم تا آن‌ها در بزرگسالی رفتار بهتری نسبت به حیوانات و حتی افراد جامعه داشته باشد.   اما متأسفانه دغدغه امروز والدین آموزش زبان خارجه و موسیقی به کودکان است و مسأله مهمی مثل همدلی نادیده گرفته می‌شود. البته این به آن معنا نیست که کودکان نباید آموزشی مثل زبان را در برنامه یادگیری‌شان داشته باشند، اما باید والدین بدانند که دغدغه اصلی برجسته کردن صفاتی مثل همدلی است که در نهایت می‌تواند به رفتار مسالمت‌آمیز او در بزرگسالی ختم شود.
وی در ادامه می‌افزاید: مسأله بعدی جامعه پسندی است که این بحث هم باید از سوی والدین به کودکان‌شان آموزش داده شود. بچه‌ها باید تا قبل از ورود به مدرسه این مفاهیم را بیاموزند. هرچقدر این مفهوم بهتر آموزش داده شود تعامل و ارتباط بیشتری بین فرد با جامعه صورت می‌گیرد.   نکته حائز اهمیت دیگر که سبب حیوان آزاری می‌شود، بازهم به همان دوران کودکی افراد برمی گردد و بسیاری از کودکانی که در کودکی محبت را از هردو والدین‌شان دریافت نمی‌کنند دچار این مشکلات در بزرگسالی می‌شوند. این حالات در بزرگسالی به نوعی بیماری شبیه به مازوخیسم و سادیسم که افراد مبتلا به آن در قبال کار وحشتناکی که انجام می‌دهند یا آنقدر بی‌تفاوت‌اند که زجر حیوان یا انسانی که آزارش می‌دهند برایشان اهمیتی ندارد یا از آزار و شکنجه موجودات - حال انسان یا حیوان – لذت می‌برند.
به اعتقاد من مجازات قضایی در برابر این افراد کارساز نیست و آن‌ها باید مداوا شوند و تا زمانی که آن‌ها درمان نشوند بازهم مرتکب چنین آزار‌هایی خواهند شد. تحقق این امر هم گسترش و ارزان شدن امور مشاوره‌ای و غربالگری افراد است. اگر این مسأله با جدیت دنبال شود به‌طور قطع در آینده کم‌تر شاهد چنین فجایعی خواهیم بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: حیوان آزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست کوتاه ۳۰ هزار کودک معلول از تحصیل / کمبود مدرسه و دشواری رفت‌وآمد

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، آمار بالای بازماندگان از تحصیل یکی از مشکلات امروز آموزش و پرورش است. براساس گزارش‌های منتشر شده هم بازماندگی از تحصیل در سال تحصیلی گذشته نسبت به سال قبل از آن، حدود ۲ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید آمار بالای بازماندگی از تحصیل در نوجوانان / ۷۰ درصد در دهک یک تا پنج قرار دارند

دلایل متعددی برای بازماندگی از تحصیل کودکان و نوجوانان مطرح می‌شود و یکی از این دلایل معلولیت است. معصومه نجفی پازوکی معاون سابق آموزش ابتدایی سال گذشته در گفت‌وگویی آمار کودکان دارای معلولیت جامانده را اعلام کرد و گفت: سازمان بهزیستی آماری حدودا ۳۰ هزار نفری از بازماندگان تحصیل دارای معلولیت به ما اعلام کرد که امکان رفتن به مدرسه را ندارند. البته پازوکی در ادامه عنوان می‌کند که آمار کاهش یافته اما در حال حاضر تنها آمار قابل استناد ۳۰ هزار کودک معلول جامانده از تحصیل است.

سرشماری سال ۱۳۹۵ نشان می‌دهد که بازماندگی از تحصیل در روستا بیش از شهر است و ممکن است یکی از دلایل بازماندگی از تحصیل کودکان معلول در روستاها ناشی از مشکلات تردد باشد چراکه در برخی روستاها مدرسه برای همه مقاطع تحصیلی وجود ندارد و گاهی دانش‌آموزان مجبور می‌شوند که به روستاهای اطراف و یا شهر بروند.

۸۰ درصد کودکان مبتلا به دیستروفی به دلیل نامناسب بودن مدارس، ترک تحصیل کرده‌اند

رامک حیدری مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران دیستروفی معتقد است که نه تنها در روستا بلکه در شهر هم یکی از دلایل ترک تحصیل کودکان دارای معلولیت مشکل در رفت‌وآمد است. وی در این باره به ایسکانیوز گفت: ۸۰ درصد کودکان مبتلا به دیستروفی به دلیل نامناسب بودن مدارس، ترک تحصیل کرده‌اند. این کودکان در سنین هفت یا هشت ساله که توان راه رفتن داشتند، تحصیل کرده‌اند و بعد با پیشرفت بیماری و لزوم استفاده از ولیچر از تحصیل بازمانده‌اند.

مدیران مدارس با دانش‌آموز همکاری نمی‌کنند

وی افزود: در بسیاری از موارد مدیران مدارس با دانش‌آموز همکاری نمی‌کنند که کلاس درس را حداقل به طبقات همکف منتقل کنند و خانواده هم ترجیح می‌دهند که کودک ترک تحصیل کند. ترک تحصیل عواقب متعددی دارد و منجر به انزوا و افسردگی کودک می‌شود. از جهتی با خانه‌نشین شدن کودک یکی از والدین هم مجبور به ماندن در خانه خواهد شد و این حتی ممکن است، اقتصاد خانواده را تحت تاثیر قرار دهد.

مدیرعامل انجمن دیستروفی با اشاره به اینکه یکی از ضعف‌های موجود در حوزه معلولان نبود آمار دقیق است، توضیح داد: ما از مرکز آمار خواستیم که در آخرین سرشماری خوداظهاری برای مشخص شدن تعداد معلولان در کشور اختصاص دهند که این کار انجام نشد و در تصمیم‌گیری‌ها و اختصاص بودجه تنها به آمار محدود بهزیستی اکتفا می‌شود.

مدیر مدرسه می‌گوید که خانواده باید با هزینه خود بالابر بگیرد

وی اضافه کرد: کودکان دارای معلولیت اجازه تحصیل در مدارس عادی را دارند اما مدیر مدرسه می‌گوید که خانواده باید با هزینه خود بالابر و امکانات لازم را برای مدرسه تهیه کنند. بسیاری از خانواده‌ها توان پرداخت این هزینه‌ها را ندارند.

نبود مدرسه مناسب در همه شهرها و روستاها هم به عاملی برای بازماندن از تحصیل کودکان دارای معلولیت تبدیل شده است. حبیب مهدوی دبیرکل شبکه ملی سازمان‌های مردم نهاد ناشنوایان ایران در باره کمبود امکانات آموزشی به ایسکانیوز گفت: حتی درپایتخت امکانات آموزشی ناشنوایان بسیار دور از حد استاندارد است. نبودن دبیران مسلط و آشنا به زبان و فرهنگ ناشنوا و استفاده از محتوای آموزشی مناسب‌سازی نشده و شیوه‌های کهنه و غیرکارشناسی در این عرصه مشکلات زیادی برای ناشنوایان ایجاد کرده است.

وی بیان کرد: در کنار همه این‌ها تشویق الزام گونه خانواده‌ها برای فرستادن فرزندشان به مدارس افراد شنوا (با هدف کاهش تعداد دانش آموزان در مدارس استثنایی و تعطیلی و تغییر کاربری این مراکز) آسیب‌های سنگینی به سیستم آموزش ناشنوایان وارد شده است. در سایر شهرها که اوضاع بدتر است و گاهی حتی در شهرهای بزرگ امکانات آموزشی برای ورود ناشنوایان به آموزش عالی مهیا نیست.

خادم فعال حوزه ناشنوایان هم در گفت‌وگو با ایسکانیوز به کمبود مدرسه مناسب اشاره کرد و گفت: امروز زبان اشاره در مدارس استثنایی استفاده می‌شود اما با حد مطلوب فاصله دارد. در برخی شهرها هم تعداد ناشنوایان کم و تعداد معلم‌های متخصص حوزه ناشنوایان هم اندک است و به اجبارها کودکان اوتیسم، ناشنوا، سندروم داون و غیره در کنار یک دیگر تحصیل می‌کنند درحالی که باید شیوه آموزش هر کدام متفاوت باشد. همین موضوع کیفیت آموزشی را پایین می‌آورد.

نبود مدرسه استثنایی در همه شهرها

وی ادامه داد: برای آموزش فرد ناشنوا باید معلم و دانش‌آموز ارتباط چشمی برقرار کرده و بتواند لب‌خوانی کند. در برخی شهرها هم اصلا مدرسه استثنایی وجود ندارد. از جهتی برخی معلم‌ها هم مهارت کافی ندارند و در مواردی که کودکان ناشنوا در مدارس عادی تحصیل می‌کنند، معلم آموزش ندیده که چطور با این کودک برخورد کند. اگر امکان تحصیل آنلاین برای این کودکان فراهم شود، اتفاق خوبی است.

به گزارش ایسکانیوز، دشواری راه، نبود امکانات کافی حمل و نقل، محرومیت و فقر خانواده و کمبود مدرسه استثنایی برخی عواملی هستند که می‌توانند در جاماندن کودکان معلول از تحصیل تاثیرگذار باشند. از طرفی نمی‌توان مشکلات فرهنگی را نادیده گرفت چراکه ممکن است نگاه سنگین برخی، تمسخرها و نادیده گرفتن‌ها هم باعث شود که یک کودک یا نوجوان دارای معلولیت دیگر انگیزه‌ای برای ادامه تحصیل نداشته باشد و انزوا و خانه‌نشینی را انتخاب کند. ترک تحصیل هر کودک معلول یعنی حذف یک استعداد از جامعه و هدایت این فرد به سمت آسیب‌های اجتماعی که دود این اتفاق در نهایت به چشم جامعه می‌رود.

مهدی اسماعیلی عضو کمیسیون آموزش مجلس معتقد است که اجرای درست قانون حمایت از معلولان بخش زیادی از مشکلات این گروه را حل خواهد کرد.

سال گذشته ردیف بودجه این قانون از بودجه مصوب حذف شد اما اخباری که در روزهای اخیر منتشر شده از بازگشت این ردیف بودجه به بودجه مصوب حکایت دارد و امید است که عاملی برای حل مشکلات افراد دارای معلولیت شود.

انتهای پیام /

پرستو خلعتبری کد خبر: 1227455 برچسب‌ها معلولان

دیگر خبرها

  • ماجرای پای چپ بی‌قرار ستاره جوان پیکان!
  • ارائه ۱۱۷ هزار خدمات دندانپزشکی و آموزش دهان و دندان
  • هوش مصنوعی در همدلی با انسان پیشرفت کرده است
  • ماجرای خروج کودکان کار اتباع از تهران
  • دست کوتاه ۳۰ هزار کودک معلول از تحصیل / کمبود مدرسه و دشواری رفت‌وآمد
  • ماجرای سیم کارت میلیاردی جوان گل‌فروش
  • توضیحات تکمیلی پلیس درباره مرگ یک زندانی/ ماجرای قرص‌های داخل گچ پا چیست؟
  • آموزش سواد میراثی برای کودکان
  • «ناآگاهی» بزرگ‌ترین تهدید سلامت روان
  • هوش مصنوعی در همدلی با احساسات از انسان‌ها بهتر عمل می‌کند