Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@23:42:22 GMT

بساط بخاری نفتی 750 مدرسه استان کرمان برچیده شد

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۵۳۰۲

بساط بخاری نفتی 750 مدرسه استان کرمان برچیده شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه خیّران در سال جاری قریب به 40 میلیارد تومان به آموزش و پرورش استان کمک کرده اند و تعداد زیادی مدرسه خیرساز امروز افتتاح می شود افزود: 30 مدرسه خشت و گلی استان که 80 کلاس درس داشته تبدیل به مدارس مدرن شده و بساط بخاری نفتی 750 مدرسه برچیده شده است.

به گزارش ایسنا منطقه کویر، "احمد اسکندری‌نسب" صبح امروز اول مهرماه در آیین بازگشایی مدارس در کرمان با حضور نماینده ولی فقیه در استان کرمان، استاندار، فرمانده انتظامی استان، جانشین سپاه ثارالله استان و اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان؛ با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهداء اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید در آموزش و پرورش استان کرمان کار خود را با شعار «تکریم معلم، مدیریت منابع و مدرسه پویا» آغاز کرده ایم و امروز زنگ مهر و ایثار در 7 هزار و 770 مدرسه استان به صدا در می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: معتقدیم همه راه های روشن از مسیر مدرسه می گذرد و مدرسه کانون اصلی تعلیم و تربیت و فراگیری مهارت های اجتماعی و ارزشی است و امیدواریم روزبه روز بتوانیم جایگاه مدرسه را ارتقاء داده و مدرسه کانون تصمیم گیری شود.

اسکندری نسب تصریح کرد: باید فضای مدرسه به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری به گونه‌ای باشد که بچه ها از مدرسه آمدن احساس لذت و شادمانی داشته باشند و شعار مدرسه محوری در راستای تحقق اهداف سند بنیادین به منصه ظهور برسد.

وی با اشاره به بهره برداری از دبیرستان خیرساز بی‌بی فاطمه مهدوی(مادر شهید محمدحسین مهدوی) بیان کرد: خانم مهدوی(خواهر شهید) 6 پروژه در حوزه آموزش و پرورشاستان کرمان احداث کرده اند که شامل یک مدرسه شبانه روزی و کلینیک فرهنگیان در جیرفت و چهار پروژه دیگر می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه خیّران در سال جاری قریب به 40 میلیارد تومان به آموزش و پرورش استان کمک کرده اند و تعداد زیادی مدرسه خیرساز امروز افتتاح می شود افزود: 30 مدرسه خشت و گلی استان که 80 کلاس درس داشته تبدیل به مدارس مدرن شده و بساط بخاری نفتی 750 مدرسه برچیده شده است.

اسکندری نسب تصریح کرد: 310 پروژه نیمه تمام به همت مسوولان استان و نمایندگان فعال شده که تعداد زیادی از آن ها در آغاز سال تحصیلی در اختیار ما قرار گرفته و امیدواریم خیران و همه کسانی که توان دارند، به آموزش و پرورش کمک کنند و بتوانیم فضاهای آموزشی استان کرمان که قریب به 35 درصد آنها تخریبی و نیازمند مقاوم سازی است را کنار بگذاریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: در شهر کرمان دو مدرسه حیات طیبه داشتیم که از سال 91 معطل مانده بود اما اکنون کار احداث آنها آغاز شده است.

وی در پایان اظهار کرد: استان کرمان بعد از تهران رتبه دوم کشور را در تعداد مدارس غیردولتی دارد به طوری که قریب به 20 درصد دانش آموزان استان در این مدارس تحصیل می کنند.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۵۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مدارس باید مطابق با اقلیم سیستان و بلوچستان باشد

 آیت الله مصطفی محامی روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان اظهار کرد: یکی از کارهای مهم و تاثیرگذار تهیه زیرساخت‌های آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت نسل جدید به عنوان آینده‌داران کشور است و با توجه‌ به‌ وضعیت استان هر چقدر بتوانیم در این جهت سرمایه‌گذاری و امکانات خود را از لحاظ کمی و کیفی ارتقا دهیم ارزشمند است.

وی بر لزوم جذب امکانات دولتی و نیز مشارکت مردم در ساخت‌ و ساز مدارس تاکید کرد و افزود: باید تبلیغ کنید تا برخی بومیان استان که دارای وضعیت مالی مطلوبی هستند هم پا به این عرصه گذاشته و در جهت ساخت و تجهیز مدارس مشارکت کنند.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به بازدید صورت گرفته از مناطق سیل زده جنوب استان در اسفندماه سال گذشته اذعان کرد: در این بازدیدها مشاهده کردیم که منازل و مساجد دچار آب‌گرفتگی نشده بود چرا که از بالاتر از سطح زمین ساخته شده بود اما مدارس روی سطح زمین قرار داشت و همین مساله باعث آبگرفتگی مدارس شده بود و باید در ساخت‌ و ساز مدارس علاوه بر رعایت نکات فنی و مهندسی؛ فرهنگ بومی و اقلیم منطقه نیز مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه زاهدان گفت: بر اساس گزارش ارائه شده از سوی مسوولان آموزش و پرورش متقاضیان ثبت نام در مدارس معارف زیاد هستند اما تعداد این مدارس در سطح استان محدود است و اگر بتوان با همکاری و هم افزایی سازمان نوسازی مدارس، آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه در این جهت اقدامی صورت داد مطلوب است‌.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند
  • کهگیلویه و بویراحمد، پیشرو در اجرای طرح‌های قرارگاه عدالت تربیتی 
  • لغو تمامی مرخصی های دست اندرکاران آموزش و پرورش
  • توزیع شیر رایگان در مدارس استان مرکزی
  • جبران «بوی ماه مدرسه» با تغییر تقویم از ماه مهر
  • جبران «بوی ماه مدرسه» با تغییر تقویم از ماه مهر
  • افزایش۵۰ درصدی فضاهای ورزشی آموزش و پرورش
  • زیرساخت‌های آموزشی زبرخان به موازات جمعیت دانش‌آموزشی، پیشرفتی نداشته است
  • ساخت مدارس باید مطابق با اقلیم سیستان و بلوچستان باشد
  • بیش از ۱۴۰۰ مدرسه سیار و کوچ‌رو وجود دارد