Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-03-29@09:47:31 GMT

مدرسه هراسی و راهکارهایی که والدین باید بدانند

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۵۳۵۲

آفتاب‌‌نیوز :

همواره شروع سال تحصیلی جدید سرشار از هیجان است، اگر خودمان در اولین روز مدرسه با رفتن والدینمان بغض نکرده باشیم حتما هم کلاسی‌های نگرانمان را دیده‌ایم.

کودکان بیشترین زمان خود را با والدین و در محیط خانه و به‌ویژه مادر سپری می‌کنند و رفتن به پیش‌دبستانی و کلاس اول ابتدایی شاید اولین تجربه جدایی طولانی ‌مدت آنها از خانواده باشد، به همین دلیل برای برخی از کودکان ممکن است اضطراب آور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونگی از بین رفتن و یا کاهش اضطراب دغدغه بسیاری از والدین است که باید با تکیه بر اصول روانشناسی این مسئله را پیش برد.

لزوم رفتارشناسی کودک

بهناز زال، کارشناس ارشد پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی در رابطه با علت اضطراب جدایی کودکان از والدین به ایسنا گفت: این اختلال در دوران خردسالی و اواخر یک سالگی در کودک شکل می‌گیرد و زمینه‌های آن را می‌توان در سال‌های بعدی شناسایی کرد.

وی با تاکید بر طبیعی بودن این موضوع، افزود: این اختلال فقط مختص مدرسه نیست و می‌توان آن را در موقعیت‌های مختلف در کودک شناسایی کرد.

کارشناس ارشد پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی افزود: اگر کودکی از رفتن به مدرسه امتناع می‌کند، صرفا به معنی داشتن اختلال اضطراب جدایی نیست و باید رفتار کودک را در دیگر محیط‌ها نیز بررسی کرد، چناچه کودک از مواجه شدن با غریبه‌ها هراس داشته باشد و پدر و مادرش را در هیچ شرایطی ترک نکند، می‌توان گفت که به این اختلال دچار است.

زال با بیان اینکه سبک تربیتی والدین بر فرزندان بسیار بر این موضوع تاثیرگذار است، گفت: علاوه بر سبک تربیتی، اگر کودک قبل از ورود به مدرسه از اطرافیان مطالب ناخوشایندی در رابطه با محیط مدرسه شنیده باشد دلیلی بر ایجاد شدن ترس در درون کودک و به تبع آن ترس از جدایی از والدین است که باید پیشگیری شود.

وی با اشاره بر اینکه لازم است قبل از مواجه شدن کودک با محیط مدرسه مکانی خوشایند برای کودک تعریف شده باشد، افزود: اگر کودک وابستگی بیش از اندازه داشته باشد و در سال‌های اولیه کمرنگ نشود، باید به مشاور مراجعه کند.

والدین چه کنند؟

کارشناس ارشد پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه عدم آمادگی و آشنایی فرزند برای ورود به مدرسه یکی دیگر از عوامل این موضوع است، بیان کرد: والدین می‌توانند قبل از مدرسه کودک را به شیوه‌های مختلف با محیط و مسئولان مدرسه آشنا کنند و به او قول بدهند که سر ساعت تعیین شده برمی‌گردند.

زال یادآور شد: برای اینکه کودکان تمایل به مدرسه رفتن داشته باشند لازم است که والدین و مسئولین مدرسه با یکدیگر همکاری بیشتری داشته باشند؛ همچنین خود والدین نیز باید هیجاناتشان را کنترل کنند.

وی ادامه داد: برای مثال والدین می‌توانند در بازی‌ها ایفای نقش جدایی را با کودک تمرین کنند یا پس از بردن کودک به مدرسه آنجا بمانند، سپس کودک را با معلم تنها بگذارند و پس از چند دقیقه نزد او برگردند.

کارشناس ارشد پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: والدین نباید کودک را بدون خداحافظی ترک کنند و باید با خوشرویی با او خداحافظی کنند و باید توجه کنند که مراسم خداحافظی را بسیار طولانی نکرده و بر رفتار دلسوزانه خود نیز غلبه کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مدرسه مدرسه هراسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۵۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت استفاده از شبکه‌های مجازی حتی با اجازه والدین!

 به گزارش تابناک، سیتنا نوشت: بر اساس قانون جدید، شرکت‌های صاحب شبکه‌های اجتماعی ملزم به بستن حساب‌هایی هستند که تصور می‌شود صاحب آن‌ها زیر ۱۴ سال دارد. قرار است این قانون از ابتدای سال آینده میلادی، اول ژانویه ۲۰۲۵، به مرحله اجرا گذاشته شود.

دسنتیس، فرماندار جمهوری‌خواه فلوریدا، در مراسم امضای این قانون، گفت: «دفن شدن در آن وسایل در تمام طول روز، بهترین راه و روش برای بزرگ شدن نیست. این بهترین راه برای داشتن تحصیلات خوب نیست.»

پیشتر در روز هفتم اسفندماه سال ۱۴۰۲، قضات دیوان عالی ایالات متحده، نسبت به قوانین مورد حمایت جمهوری‌خواهان در فلوریدا و تگزاس برای محدود کردن قدرت شرکت‌های مالک شبکه‌های اجتماعی ابراز نگرانی کردند، اما در عین حال نشان دادند که ممکن است آماده نباشند این قوانین را به طور کامل ملغی کنند.

این قانون از پلتفرم خاصی نام نبرده، اما سایت‌های در شبکه‌های اجتماعی را هدف قرار می‌دهد که به ویژگی‌هایی مانند هشدار‌های اعلان و پخش خودکار ویدیو‌هایی که تماشای اجباری را تشویق می‌کنند متکی هستند.

حامیان این قانون به مطالعات تازه‌ای اشاره می‌کنند که می‌گویند استفاده از شبکه‌های اجتماعی خطر افسردگی و دیگر چالش‌های سلامت روان را در جوانان افزایش می‌دهد و آنان را در برابر قلدری‌های آنلاین آسیب‌پذیر می‌کند.

در ایالت‌های دیگر نیز قوانین مشابهی پیشنهاد شده است، اما آن‌ها به اندازه قانونی که در فلوریدا تصویب شده است، محدودیت در نظر نگرفته‌اند.

یک قاضی فدرال در آرکانزاس در اواخر ماه اوت اجازه اجرای قانونی را نداد که باز کردن حساب کاربری را مشروط به تایید سن و یا رضایت والدین برای خردسالان می‌کرد.

نت چویس، NetChoice، یک انجمن تجاری صنعت فناوری که اعضای آن شامل شرکت متا، شرکت مادر فیسبوک و اینستاگرام، تیک‌تاک و اسنپ هستند، در ژوئن گذشته برای متوقف ساختن قانون آرکانزاس به دادگاه شکایت کردند. این انجمن، چالش‌های قانونی مشابهی را برای محدودیت‌های پیشنهادشده برای فعالیت شبکه‌های اجتماعی در کالیفرنیا و اوهایو ایجاد کرد.

برخی از پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی قبلا اقداماتی را برای محدود کردن محتوای نمایش داده‌شده به کاربران جوان انجام داده‌اند. در اکثر این پلتفرم‌ها، کودکان زیر ۱۳ سال توسط قوانین جمع‌آوری داده‌ها محافظت می‌شوند، اما این قوانین معمولاً برای افراد بالای ۱۳ سال اعمال نمی‌شود.

در ژانویه، متا از اقداماتی جدیدی برای فیلتر کردن محتوای نامناسب برای نوجوانان در هر سنی را اعلام کرد.

این محدودیت‌ها پس از آن اعمال شد که بیش از ۴۰ ایالت از شرکت متا شکایت کردند و گفتند این شرکت فناوری، مردم را در مورد خطراتی که پلتفرم‌هایش برای جوانان دارد گمراه کرده است.

متا می‌گوید محصولات خود را طوری طراحی نکرده است که برای نوجوانان اعتیادآور باشد.

دیگر خبرها

  • شادی و نشاط شاه‌کلید داشتن خانواده‌ای پویا
  • تحقق شعار سال نیازمند ارائه راهکارهایی برای مردمی‌سازی تولید
  • پوتین: روسیه با هیچ کشوری دشمنی ندارد
  • ویدیو/ کدام جریان‌ها از ترامپ‌هراسی سود می‌برند؟
  • ۱۷ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
  • چگونه با کودکان درباره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • چگونه با کودکان در باره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • بازی؛ نیازی بنیادین در دوران کودکی
  • بهترین زمان آموزش زبان دوم برای کودکان چه سنی است؟
  • ممنوعیت استفاده از شبکه‌های مجازی حتی با اجازه والدین!